Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgrałam fotkę i przedstawiam Antka ciociom
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcce511208ce.jpgKrakuska, palma, makalotia, Barcia, kalina123, guerretenshi, Angela B-D, Nulka, Martusiazabka, polkosia, Olcia..89, WróżkaZielona, Dotty84, zarębinka, Koska 88, RedLady, cudek2, Szczęśliwa Mamusia, cati, cindi88, Krychulec89, RybusiaB, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ren, tule mocno. A powrociliscie do staran?
Palma napewno dziewuszka tam fika, buleczka idealna :p
Baranosiu zazdroszcze tak wyrazniej fotki Antka. My jeszcze poczekamy z 5 tygodni do szalenstw z 3d.
Nic nie zrobilam. Tesciowa wpadla, skonczylismy projekt mebli i jutro wysylamy dalej. W polowie sierpnia juz beda do duzego pokoju a do konca wrzesnia dzieciece. I jeszcze kupila mi szalona sukienke. Mam tesciowa marzenieAngela B-D, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, apropo zakupów ciuszkowych. Chciałabym coś kupić dla synka, ale tak, żeby ponosił to dłużej niż dwa tygodnie
wiadomo, że z tych malutkich rozmiarów błyskawicznie wyrastają, pewnie te najmniejsze ciuszki dostanę od szwagra. Za jakim rozmiarem się rozglądać, żeby starczyło mu to na dłużej?
I bardziej korzysta się z pajacyków czy z bodziaków + np. Spodenki? Zupełnie się nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 20:18
-
Moim zdaniem pajace są najlepsze. Body + spodenki zakładam do snu, bo są bez stópek, a w SR mówili nam, że dotyk, to jest główny zmysł dla noworodka i żeby nie zakładać niedrapek ani skarpet do spania.
Krakuska, Krychulec89 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Krakuska korzysta się i z tego i z tego
pajacyki są super do spania, ja takiego maluszka to i w dzień ubierałam w pajaca bo mi najwygodniej było a teraz to będzie zima więc pajace na bank nam się przydadzą
za body to ktoś powinien dostać nobla
przyda się i z długim i z krótkim rękawkiem więc kupuj śmiało co ci się spodoba i weź rozm 62 skoro te pierwsze ciuszki masz dostać, bo to 62 i tak pewnie na później będzie
Krakuska lubi tę wiadomość
-
hej hej!
my po dzisiejszej wizycie mamy juz 100% pewnosc, ze Franek bedzie mial braciszkano siusiak jak ta lala
co do ubranek, u nas najdluzej byly chyba wlasnie 56 i 62. niby takie malenkie te 56, ale dluuugo w nich Franek sie topil. 62 wydawaly mi sie na niego duzo za duze na poczatku. a mial 53cm.
cudne macie dziewczyny te brzuszkipo niektorych w ogole ciazy nie widac! niesamowite gdzie sie te malenstwa ukrywaja
aa, ktoras tu pisala o tym, ze ciezko bedzie wytrzymac bez seksu w pologu. ojj, uwierz mi, ze wcale nie ciezkopo porodzie seks bedzie ostatnia rzecza o ktorej pomyslisz
trust me
Ren- wspolczuje bardzo stratywierze, ze Malenstwo bedzie Cie wspierac z gory i wysle Ci na dol niedlugo swojego nastepce. trzymam kciuki!
Krakuska, kalina123, zarębinka, cudek2, RedLady, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, cati, Martusiazabka, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
56 na dwa miesiące a miał 54 cm.
Potem 62 też jakość z 2 mies.
68 kupiłam najwięcej a przeskoczył mi szybko na 74 - te mosił najdłużej.
Dla zimowego dziecka nie biore już bodziakow z krótkim rękawem- tylko z długim. Pajace super. Śpiochy i bodziak dla mnie nr 1. Nienawidzę kaftanikow i koszulek.Krakuska lubi tę wiadomość
-
Cudek, ja tak samo. Kaftaniki i koszulki to dramat jakiś
A powiem Ci, że ja miałam dużo na krótki rękaw i na ramiączka, bo pajace cienkie, bawełniane i w zimę zakładałam bodziaka pod nie, bo u nas w domu to tak 19 stopni zazwyczaj. Czasem bez bodziaka, ale wtedy ciepły, welurowy pajac.
cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn