Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ju gotowa siedze jak na szpilkach
chce juz byc u tego lekarza! 
Trzymajcie kciuki zeby dzidzia sie ładnie ułożyła :p
Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, cudek2, makalotia, Nulka, Martusiazabka, guerretenshi, zarębinka, kalina123, polkosia, Izieth, Angela B-D lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)

-
wózek podejrzanie tani. pewnie ma jakiś haczyk ukryty.
witaj Yennefer, widzę fanka Wiedźmina
?
Cudek, to też macie blisko do morza. ja ostatnio mam ciągle tak, że jak wyjeżdżamy ze Szczecina to zbiera sie na deszcz, dojeżdżamy nad morze to się topie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycudek2 wrote:Ej. Źle mnie zrozumialyscie. Ja mieszkam na południu kraju. Wybieramy się w okolice Trójmiasta. Cholera wie te sinice wrrr
Ja Cie dobrze zrozumialam, ze na wakacje jedziecie
W okolicach trojmiasta byly te cholery w weekend albo na poczatku tygodnia. A jak sa to dupa z kapieli bo sa nie dosc ze grozne dla skory o ukladzie trawiennym nie mowiac to malo apetycznie wygladaja - zielone bagno. Blech. -
Przeczytałam opinie o tym wózku, że słaby jest. Po miesiącu rozklekotany i kółka do wymiany.
Nieoczekiwanie dostałam swoją pierwszą pensję po podwyżce (myślałam, że będzie dopiero za miesiąc). Jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka. Chyba poszalejemy w końcu zakupowo

-
Kochane ja nie ćwiczyłam nigdy tylko w szkole 10 lat temu jak mi kazali
a przed zajściem w ciążę ćwiczyłam tylko 2 tyg z Chodakowska. Teraz leżę i odpoczywam, nie pracuje i uważam na szyjkę
a ten mój brzuszek to chyba na zdjęciach tak wychodzi, bo na żywo jest duzo okraglejszy i większy;) i mamci pytałam to mowi ze nie widzi takich mięśni jak na zdjęciu;)
Faktycznie wózek tani i wygląda całkiem fajnie i zgrabnie;)! No ale zawsze jakiś haczyk jest;/
Palma daj znać po;)! -
A o to nasza Córeczka

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81bb58cd9fe1.jpg
Olcia..89, Koska 88, Isia86, AniaKami, Martusiazabka, Nulka, zarębinka, baranosia, Dotty84, guerretenshi, palma, makalotia, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Polarisa90, Barcia, kalina123, Izieth, RedLady, Angela B-D, WróżkaZielona, cudek2 lubią tę wiadomość
-
a gdzie się zapisałaś? ja cały czas się zastanawiam, czy wybrać blisko domu, czy przy szpitalu gdzieś gdzie się w końcu zdecyduję rodzić, bo jeszcze się jednak waham...guerretenshi wrote:Ha! zapisałam się do szkoły rodzenia! zaczynam 11 sierpnia i kurs trwa 2,5 miesiąca. do tego babka zostanie moją położną i zaopiekuje się nami po porodzie. a wszystko robi na nfz. niesamowite
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
nick nieaktualny
-
Ja też cwiczylam przed zajściem w ciążę a takiego brzucha nie ma. Swoją drogą jak wkręciłam się w końcu w ćwiczenia to zaszłam w ciążę i po ćwiczeniach. :p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH