Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ju gotowa siedze jak na szpilkach
chce juz byc u tego lekarza!
Trzymajcie kciuki zeby dzidzia sie ładnie ułożyła :pSzczęśliwa Mamusia, Krakuska, cudek2, makalotia, Nulka, Martusiazabka, guerretenshi, zarębinka, kalina123, polkosia, Izieth, Angela B-D lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
wózek podejrzanie tani. pewnie ma jakiś haczyk ukryty.
witaj Yennefer, widzę fanka Wiedźmina?
Cudek, to też macie blisko do morza. ja ostatnio mam ciągle tak, że jak wyjeżdżamy ze Szczecina to zbiera sie na deszcz, dojeżdżamy nad morze to się topie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycudek2 wrote:Ej. Źle mnie zrozumialyscie. Ja mieszkam na południu kraju. Wybieramy się w okolice Trójmiasta. Cholera wie te sinice wrrr
Ja Cie dobrze zrozumialam, ze na wakacje jedziecie
W okolicach trojmiasta byly te cholery w weekend albo na poczatku tygodnia. A jak sa to dupa z kapieli bo sa nie dosc ze grozne dla skory o ukladzie trawiennym nie mowiac to malo apetycznie wygladaja - zielone bagno. Blech. -
Przeczytałam opinie o tym wózku, że słaby jest. Po miesiącu rozklekotany i kółka do wymiany.
Nieoczekiwanie dostałam swoją pierwszą pensję po podwyżce (myślałam, że będzie dopiero za miesiąc). Jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka. Chyba poszalejemy w końcu zakupowo -
Kochane ja nie ćwiczyłam nigdy tylko w szkole 10 lat temu jak mi kazali
a przed zajściem w ciążę ćwiczyłam tylko 2 tyg z Chodakowska. Teraz leżę i odpoczywam, nie pracuje i uważam na szyjkę
a ten mój brzuszek to chyba na zdjęciach tak wychodzi, bo na żywo jest duzo okraglejszy i większy;) i mamci pytałam to mowi ze nie widzi takich mięśni jak na zdjęciu;)
Faktycznie wózek tani i wygląda całkiem fajnie i zgrabnie;)! No ale zawsze jakiś haczyk jest;/
Palma daj znać po;)! -
A o to nasza Córeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81bb58cd9fe1.jpgOlcia..89, Koska 88, Isia86, AniaKami, Martusiazabka, Nulka, zarębinka, baranosia, Dotty84, guerretenshi, palma, makalotia, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Polarisa90, Barcia, kalina123, Izieth, RedLady, Angela B-D, WróżkaZielona, cudek2 lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Ha! zapisałam się do szkoły rodzenia! zaczynam 11 sierpnia i kurs trwa 2,5 miesiąca. do tego babka zostanie moją położną i zaopiekuje się nami po porodzie. a wszystko robi na nfz. niesamowite14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
Ja też cwiczylam przed zajściem w ciążę a takiego brzucha nie ma. Swoją drogą jak wkręciłam się w końcu w ćwiczenia to zaszłam w ciążę i po ćwiczeniach. :p