Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia, ja do szpitala mam 25 km, jakieś 40-50 min drogi, zależy o której godzinie i z tego powodu wybrałam SR niedaleko mnie, bo 3 km, dojazd 5 minut. Zajęć jest sporo, a potem z doświadczenia wiem, że z brzuchem nie ma nieraz siły czy ochoty dalej jeździć.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zarębinka wrote:No i szyćko wim. Te zaczarowane sprzety majo w Debski Clinic na Bielanach
Sprubuju
To pewnie dr dębska
Ja tam byłam u dr kretowicza w 1 ciąży na usg 3d w 26tygnie wiem jaki teraz mają sprzęt ale fakt to klinika z górnej półki, także cenowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalina, kuzynka pisze ze u dr Marzeny Debskiej byla.
Zerkalam na www, wyglada obiecujaco
Pomyslalam o tym, zeby pojechac i zobaczyc a przede wszystkim potwierdzic Krolewne ale zaraz zrobilo mi sie smutno bo to tak jakbym przestala ufac mojemu Lekarzowi
Ciagle pada je je je....
Moja gin pracuje w szpitalu oddalonym 70 km od mojego domu. Zeby tam uczeszczac do sr to troche daleko wiec wybralam sr w szpitalu u nas w miescie tylko z racji pt.: w razie "wu". Uczeszczajac na zajecia poznam polozne i obwacham oddzial. Roznie to moze byc z porodem. Przeciez jak mnie chyciduzo wczesniej to gnac 70 km nie zamierzam.
-
nick nieaktualnyJusci no faktycznie nie malo.
Ja ta moja matke kiedys zadusze.
Lezymy z Tobim na wyrku a ta wpada "na kawe" z zapytaniem o nic :"no jak tam?" Na co Tob mowi :" babcia a mamusia w brzuchu ma Zosie" a ta w krzyk, ze Zoski sa wredne i pyskate i ze wykluczone, ze ona sie nie zgadza.
Yyy... Okej...
A Tobi chcial jej powiedziec ze bedzie Zosia bo on urodzil sie 15 maja w zimna Zoske i razem by mogli miec swieto.
I ch** tylko mi humor popsula.Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Isia, ja do szpitala mam 25 km, jakieś 40-50 min drogi, zależy o której godzinie i z tego powodu wybrałam SR niedaleko mnie, bo 3 km, dojazd 5 minut. Zajęć jest sporo, a potem z doświadczenia wiem, że z brzuchem nie ma nieraz siły czy ochoty dalej jeździć.
więc rzut beretem
muszę się tam przejść i podpytać co i jak
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Zarebinka totalnie nie znam jej jako gina więc się nie wypowiem ale jak masz wydać 300 zł to polecam w tej samej cenie dr kretowicza, ma specyficzne poczucie humoru ale świetny specjalista i z płcią też podobno raczej się nie myli
przyjmuje tam u nich i w przychodni unicare na wilanowie, nowa przychodnia z super sprzętem
kilka moich koleżanek wszystkie usg tam robiły
-
nick nieaktualny
-
Zawsze się znajdzie ktoś komu sie imię nie spodoba a ono ma się podobać wylacznie WAM tobie mężowi i synkowi pozostałym nic do tego
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, guerretenshi, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Olcia faktycznie brzuszek masz zacny i widać kaloryfer na brzuszku
Wyglądasz jak fitness mama.
Polkosia mi się imię Klementyna podoba i zdecydowanie nie brzmi jak ze wsi
Dla dziewczynek mam dużo imion, które nam się podobały. Marika, Marina, Maja, Kaja, Maja, Sara, Nina...
A dla chłopaka nie mam nic. Mój mąż jest cudzoziemcem i musimy znaleźć ładne, dźwięczne i międzynarodowe imię dla synka. Nie ukrywam, że mamy problemOlcia..89 lubi tę wiadomość
-
Zarębinka u Dębskiej terminarz napięty.... zdarzają się obsuwy, ale zdarza się że zadzwonia poinformować, że przesuwa się o godzinę wizyta
wiem od swojej gin ,że jest bardzo dokładna. Poza tym w sierpniu na urlop idzie i ciężko będzie z terminem.....
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
melduję się!
no więc tak wszystkie wymiary ok, niestety dziecko ma tyle miejsca ze fika jak nie wiem, udało się co prawda złapać twarz ale oczywiście nie widać tego wszystkiego tak jak sobie to wyobrażałam. Lekarz powiedział że raczej dziewczynka bo jajek nie widzi(czyli to sama co mój prowadzący), ale na 100% nikt mi nie potwierdził jak na razie. Myśle że zostanie dziewczynka. Lekarz był super miły, płytkę mam i chyba ze 15 zdjęć wszystkiego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10acbf7955c0.jpg
paluszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67ba95cd971b.jpg
a tu płeć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5e958685294.jpg
Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Koska 88, Izieth, baranosia, RedLady, zarębinka, Martusiazabka, Olcia..89, polkosia, kalina123, Barcia, makalotia, guerretenshi, Angela B-D, cudek2, cati, cindi88, Chamomilla, Krychulec89 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
W ogóle dziś przeczytałam, że nasze maleństwa wyglądają już mniej więcej tak jak będą wyglądać przy porodzie, tylko są mniejsze i chudsze (opis dla 21 tc)
ale rysy juz ukształtowane, brwi i rzęsy tez. Niesamowite
Szczęśliwa Mamusia, palma, Nulka, Isia86 lubią tę wiadomość