Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulka wrote:Mi lekarz powiedział że nie bede mieć dzieci. Pozdrawiam go serdecznie
Mnie lekarz też porządnie nastraszył, kiedy jeszcze przed rozoczęciem starań wyszły mi policystyczne jajniki na usg, bez badania hormonów, powiedział że będzie mi bardzo ciężkoświat mi się wtedy zawalił. Okazało się, ze sa policystyczne tylko w budowie, zaszłam w pierwszym cyklu
Martusiazabka, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Zarębinka, a Twój synek ile ma?
Polkosiu w maju skonczyl 8 lat.
Dobrze kojarze, ze Ty z Warszawy jestes? Chcialam zapytac Cie i wszystkie Mamusie z Warszawy czy slyszalyscie o jakiejs babce z mega wypasionym sprzetem USG ktora po obejrzeniu plodu jest w stanie podac plec dziecka? Moja kuzynka bedaca w trzecim miesiacu wie, ze to na pewno bedzie dziewczynka. Nie z testu Nifty/Harmony tylko z tego magicznego USG.
Musze ja jakos dopasc i dopytac o te czarodziejke to pojade i ja sie upewnic -
A oto mój brzuchol z dziś
https://zapodaj.net/da88c5e8bb302.jpg.htmlKrakuska, guerretenshi, polkosia, Martusiazabka, Isia86, Julia--natalia, cudek2, Izieth, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Magiczne usg hhahaha. Wszystko zalezy od precyzji lekarza i tego jak lezy antenka w tak wczesnej ciazy.
Pochwale Wam sie moim uzaleznieniem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/513d0e44a0d9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:29
Szczęśliwa Mamusia, Isia86, Julia--natalia, cudek2, Krychulec89, Izieth lubią tę wiadomość
-
Zarębinka wg mnie na tym etapie nie ma szans na 100% określenie płci po usg
Dobry, doświadczony specjalista na dobrym sprzęcie oceni kąt wyrostka płciowego ale to i tak jest obarczone jakimś błędem i jeśli się sprawdzi wtedy w świat idzie opow ieść o przepowiedzeniu płci w 3 m-cu
Ja też z wawy ale o żadnej super kobiecie nie słyszałamjedynie o roszkowskim i kretowiczu że to super specjaliści od usg
-
guerretenshi wrote:makalotia gdzie Ty to malenstwo chowasz :oo?!
Czasem się zastanawiam czy mu nie ciasno jak kopie i się wypina:D -
Martusiazabka, baranosia, kalina123, Julia--natalia, Nulka, guerretenshi, makalotia, palma, Krakuska, zarębinka, cudek2, polkosia, Izieth, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Brzusio z dzisiaj i nasz Alek w środku;) 20t1d
Ale pyszności kochane;)!
Ja się zajadam lodem truskawkowym i oczywiście musiałam dać coś czekoladowego do niego, a ze nie miałam czekolady to powrzucalam do niego czekoladowe kulki nesquik!
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
zarębinka wrote:Nita to moja druga ciaza a pierwsza dziewczynka potwierdzona wczoraj na polowkowym
mysle, ze jak przez 22 tygodnie sisior nie wyrosl to juz nie wyrosnie?
poza tym tyle tygodni nie chciala pokazac a wczoraj ulitowala sie nad niecierpliwa matka
Tobiaszka to od razu czulam, ze chlopak i chcialam bardzo. A tym razem chcialam dziewczynke a uczucia mieszane mialam i tadaaaaaaaaa jest mala Ksiezniczka
Moja kolezanka przez cala ciaze czekala na Oliwke. Potwierdzona w licznych badaniach. Urodzil sie Staś
Ale to chyba ewenement
Pozdrawiam z drogi do Mamyyyy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 13:22
...więc teraz serca mam dwa... -
Ja miałam w 12 tyg w Babka Medica stwierdzoną dziewczynkę właśnie po kącie położenia wyrostka płciowego. Babka powiedziała, że raczej dziewczynka ale 100 % to mi nawet teraz w połówkowym nie dała tylko powiedziała, że wg niej dziewczynka a potem pokazała nam obraz noga-płeć-noga żebyśmy sami ocenili
Lekarz nazywa się Urszula Tarnowska-Mądra i jak dla mnie to jest godna polecenia na usg bo wszystko po kilka razy sprawdza i dużo opowiada o tym co akurat widać
(ale płyty nagrać nie umie
)
Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, makalotia, polkosia lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeafececf46b.jpg
Pochwalę się i jaDzisiaj wszyscy w pracy mi mówili: O nareszcie Ci brzuszek widać
Julia--natalia, makalotia, Nulka, palma, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, cudek2, Martusiazabka, Isia86, Izieth, Angela B-D, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Olcia widzę, że z Ciebie niezły Mięśniak
cwiczysz coś dalej?
balonik lubi tę wiadomość
-
Ha! zapisałam się do szkoły rodzenia! zaczynam 11 sierpnia i kurs trwa 2,5 miesiąca. do tego babka zostanie moją położną i zaopiekuje się nami po porodzie. a wszystko robi na nfz. niesamowite
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, polkosia, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość