Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Maciuś chciał Zosie ale fo hit tego roku a M. I tak sie nie podoba więc dyskusje trwają
Szczęśliwa trzymam kciuki
Dziewczyny śliczne brzuszkia starszą panią w sklepie to bym się nie przejmowala bo one zawsze wiedzą lepiej ;P Mi z Maciusiem brzuch gwałtownie rósł do 29 tc później znacznie zwolnił
Gratuluję udanych wizyt
Baranosiu Antek rośnie jak na drożdżachU nas polowkowe za tydzień i zobaczymy jaka nasza gwiazdeczka jest duża no i czy pozostanie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 11:20
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Moze jakies slabe czulosci maja te testy lub dluzej komorka u Ciebie wedrowala do macicy. W koncu to roznie trwa u kazdej kobiety. Ale zeby czekac na wyniki do jutra to zlo w najczystszej postaci!
Wiecie co, jestesmy piekne. Grubsze, chudsze, z widocznym czy schowanym brzuszkiem. Ale po prostu piekne. Ludzie sa dziwni. Ale Damian mi to uswiadamia codziennie kiedy z troska jakiej wczesniej nie widzialam patrzy sie na brzuszek i mowi do niego, przytula, a pozniej te emocje przelewa na mnie. W zyciu nie czulam sie tak wyjatkowo.Nulka, zarębinka, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
Kalina ja też nie mogę uwierzyć w swoje szczeście
Pytałam doktora czy już nic nie wyrośnie hihi
Ogólnie mam połówkowe dopiero we wrześniu to będzie 26 tydz no ale nic, mam nadzieję, ze to nie robi.
W ogóle lekarz stwierdził, że jestem fenomenem medycznym przy moim niskim amh zajść naturalnie, cudBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
A to my - 19+2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ed933c6647b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 11:31
zarębinka, polkosia, kalina123, Nita, guerretenshi, cudek2, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Nel@, Martusiazabka, Angela B-D, Isia86, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
Koska, mi drętwieją ręce kilka razy dziennie, czasem noga któraś, a bardziej stopa...
Szczęśliwa, a robiłaś betę po zabiegu? Czy spadła do 0? Bo mi spadała baaardzo długo, chyba kilkanaście tygodni.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Śliczne macie brzucholki
!! Zobaczcie jak się różnimy wszystkie
niby niewielka różnica w tygodniach a każda ma inny brzucholek;) jak mi się uda to wstawię mój;)
Polkosia przeraza mnie ten szew... Ciekawe jak to będzie w poniedziałek i co gin zadecyduje. Trzymam kciuki za nas obie żeby szyjki nam się wydluzyly do nieba;) i żebyśmy nie musiały leżećpolkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie słodko-słono w ten rozkosznie chłodny czwarteczek
Querretenshi masz racje. Kazda z Nas jest piekna a ten wyjatkowy stan w jakim teraz jestesmy poteguje Nasza urode.
Gratuluje wizytujacym i oczekujacym
Wiecie, od wczoraj jak doktor powiedziala ze ten maly Ktosiu to Ktosia to przepelnia mnie taka radosc, taki spokoj tak mi wyjatkowo
I jak brzuszek juz nie jest taki spiety i bolacy to czuje to Malenkie Szczescie jak delikatnie puka
Zycze Wam udanego dnia i duzo, duzo dobrego
polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Reaktywowałam konto
Czytam was dziewczyny na bieżąco. Ja mam połówkowe we wtorek i z tego co tu u Was czytam to już wcale nie jestem pewna czy będzie chłopak
Wczoraj byłam na wizycie i na szczęście waga padłaale powiem wam że rosnę na potęgę! Jestem przerażona
-
Kokardka44 wrote:Kalina ja też nie mogę uwierzyć w swoje szczeście
Pytałam doktora czy już nic nie wyrośnie hihi
Ogólnie mam połówkowe dopiero we wrześniu to będzie 26 tydz no ale nic, mam nadzieję, ze to nie robi.
W ogóle lekarz stwierdził, że jestem fenomenem medycznym przy moim niskim amh zajść naturalnie, cudpolkosia, guerretenshi, Kokardka44, cudek2, Krakuska, Nel@, AniaKami, Martusiazabka, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Mi lekarz powiedział że nie bede mieć dzieci. Pozdrawiam go serdecznie
Mi jeden też. Nawet zakwalifikowaliśmy się do rządowego programu IVF, ale już wtedy byłam we wczesnej ciążyNita, cudek2, Krakuska, Martusiazabka, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Brawo ja! Szusze wlosy i tak mysle ze upewnie sie co do godziny tej wizyty. Patrze "29.07 12:40" i przetwarzam, mysle, gubie sie. I jedno wielkie - to jutro nie dzis! Od tego siedzenia w domu mi sie juz w glowie przewraca xD
polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Ostatnio czytałam, że my ciężarne powalamy wszystkich bijącymi od nas hormonami i po prostu jesteśmy chodzącymi pięknościami epatującymi kobiecością
I tego się trzymam ha ha.
Też mam drętwienia kończyn w nocy, najczęściej stóp.
Zarębinka, ja na początku przeczuwałam dziewczynkę i chyba po cichu też się nastawiałam na córkę a wyszedł chłopak. Siusiaka tak bezwstydnie pokazał na usg, że wątpliwości już nie ma. I też jestem szczęśliwa, może nawet bardziej niż z córki, bo synki są super a córeczkę zawsze mogę mieć później, co by starszy brat się opiekował
O pierwszą ciążę staraliśmy się prawie 3 lata. Ciekawe czy później z drugim też nam tyle zejdzie....
Szczęśliwa mamusia trzymam kciuki za betę. Miałaś robioną po poronieniu? Spadla ci do zera? Jakby wyszła teraz pozytywna to powtórz za 2 dni, żeby zobaczyć czy przyrasta, bo to wciąż może być pozostała beta po tamtej ciąży.Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Martusiazabka, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNita to moja druga ciaza a pierwsza dziewczynka potwierdzona wczoraj na polowkowym
mysle, ze jak przez 22 tygodnie sisior nie wyrosl to juz nie wyrosnie?
poza tym tyle tygodni nie chciala pokazac a wczoraj ulitowala sie nad niecierpliwa matka
Tobiaszka to od razu czulam, ze chlopak i chcialam bardzo. A tym razem chcialam dziewczynke a uczucia mieszane mialam i tadaaaaaaaaa jest mala Ksiezniczkacudek2, polkosia, Nita lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa, dobry patent z tym gadaniem. Damian przezywa kazdego faceta z ktorym rozmawiam. Albo jak sie na mnie jakis spojrzy, to od razu mnie ciagnie do siebie i gada ze jestem jego. Na co swiece mu golym palcem i sie pytam z ktorej strony
najbardziej go terroryzuje tym, ze jak mlody sie urodzi, to sobie w koncu wyrobie super figure i bede seksowna mamuska
jak mi wtedy jeczy ze mnie kocha, nie odda i wgl ahahah.
Cudek, a gdzie sie wybieracie? bo jak ja ze Szczecina jade, to zazwyczaj roznica pogodowa jest tak kolosalna, ze nie ma co patrzec na pogode czy prognozy.Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość