Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka-koloru wrote:Witam się w nowym dniu aj wczoraj na prenatalnych też dowiedziała się że będzie dziewczynka
wiec będę mieć w domu parkę chodź na razie jestem jeszcze w szoku teraz problem z imieniem Helenka czy Marysia ?
Trzymam mocno kciuki za was dziewczyny
Gratuluje!Mi się strasznie podoba Marysia, ale mamy już jedną małą Marysię w rodzinie więc zrezygnowaliśmy.
-
Dziewczyny,które spodziewają się córeczek,mam dużo ubranek po córce,kurteczki,spodnie,sukienki,bluzeczki,w bardzo dobrym stanie,markowe,niezniszczone,chętnie zamienię na ubranka chłopięce. Chętnych zapraszam na priv
bądź [email protected]
-
Hej kochane
! 3mam kciuki za wizytujace;)
Szczęśliwa ja tez czekam wieści!!
Ja w I trym wstawalam raz w nocy do
Wc,a teraz spokój
No i fajnie wiedzieć, że nie tylko my z mężem mamy celibat od początku ciąży! Oj biedni jesteśmy;)!
Polkosia widzę, że tez szyjka u Cb wariuje;/ mi przepisał 3x dziennie dupka,a
W pon kontrola i jak coś to szew;/ bo mówił ze od passaru często są infekcje;/
Nutka śliczne imionajakiekolwiek
Wybierzesz i będzie piękne;)
My dla dziewczynki chcieliśmy Marika a wyszedł synuśi po wspólnych rozmowach doszliśmy do wniosku, że będzie poprostu ALEK
co myślicie
?
Sorki za błędy
Miłego dnia kochane!!
Martusiazabka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
hejo powodzenia na dzisiejszych wizytach
i gratuluję kolejnych potwierdzonych płci
kurde ja nadal nie mogę uwierzyć w tą swoją córkęjakaś taka ostrożna jestem w tej radości, choć lekarzowi ufam i wiem że wszystkie parametry, pomiary zrobił dobrze, o zdrowie jestem spokojna
nie wiem czy za jakieś 3 tyg się nie przejdę gdzieś indziej zrobić usg aby mi ktoś inny tą płeć potwierdziłMartusiazabka, Nulka lubią tę wiadomość
-
Antek jest 100% facetem Pani doktor mówi że ma jaja jak wiadra
waży już 430g i jest 5dni starszy niż wykazuje OM.
Mama i tata są przeszczęśliwiMartusiazabka, kalina123, Olcia..89, makalotia, Koska 88, Isia86, polkosia, cindi88, palma, Nulka, Nel@, zarębinka, milky way, cudek2, Krakuska, Chamomilla, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
-
Alek, bardzo ładne imię
Jeśli miałabym wybierać między Helenką a Marysią, to chyba bardziej do mnie przemawia Marysiaale wiadomo... Rzecz gustu
No z tym celibatem to kiepsko. Od pierwszej wizyty zakaz i na każdej wizycie lekarz się dopytuje czy tego przestrzegamy. Dla mnie tez to MEGA długo... Ale wiadomo... Są rzeczy ważne i ważniejszeI są inne sposoby
Co do sikania to tez wcześniej częściej wstawałam. Ze 3-4 razy w ciągu nocy to była norma. Kiepsko trochę jak się o 6 wstaje do pracyale teraz już trochę przeszło... Tzn tez wstaje, ale raz, max 2 razy w ciągu nocy..
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
Baranosia gratuluję synusia
!! Nam też powiedziała,że jest starszy o tydzień i ze będzie duże dziecko;)!kl
Kalina oj jak ja Cie rozumiemtylko u mnie w druga stronę
mimo, że powiedział ze na 100% synuś to mi się wierzyć nie chce;)! Ale w poniedziałek do kontroli wiec pewnie potwierdzi;) powoli się przestawiam;)!
Martusiazabka nas siw nawet gin nie pyta;) a mi głupio;) raz się ponieślimy z mężem emocją a później zobaczyłam mała nitkę krwi i juz nie mam w głowie takich wybrykowza dużo stresu
mój M tez się wystraszył i stwierdził, że nie warto, a jeszcze teraz szyjka doszła;) trzeba inaczej się zaspokoić
później za to jaka będzie przyjemność
!!
-
A u mnie za to inaczej. Móc można, Mężowi ciągle mało, ale mi chęci zupełnie brak
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Martusia jeszcze będą mieli nas dosyć
chociaż mój pewnie będzie skakał z radości
! I pewnie nawet jak juz będzie miał dość to i tak nie odmówi
!!
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:Dzień dobry!
Barnosia , Guerreteshi, Palma i wszystkie dzis wizytujace powodzenia na wizytach!
ja idę jutro na 18:40 na polowkowe. Nie mogę się doczekać
Polkosia powodzenia na badaniu. Też miałam ostatnio ten wymaz.
Ja dziś miałam spać do 9, ale budzik mojego Męża to chyba cały dom wybudził. Do tego od wczoraj strasznie kuje mnie brzuch, ale to chyba jelita. Nie wiem jak sobie z tym radzić. Znaczy piję siemię lniane ale czytałam że w ciąży za dużo nie można więc nie wiem czym jeszcze się ratować. Chyba po prostu muszę uważać na co jem bo wczoraj na noc jadłam sobie orzeszki ziemne ;p
Ja tez jutro o 18:40 połówkoweAle pewnie będę jeszcze powtarzać za kilka tygodni, bo teraz dopiero 19+3.
Powodzenia jutro!!!polkosia lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:hejo powodzenia na dzisiejszych wizytach
i gratuluję kolejnych potwierdzonych płci
kurde ja nadal nie mogę uwierzyć w tą swoją córkęjakaś taka ostrożna jestem w tej radości, choć lekarzowi ufam i wiem że wszystkie parametry, pomiary zrobił dobrze, o zdrowie jestem spokojna
nie wiem czy za jakieś 3 tyg się nie przejdę gdzieś indziej zrobić usg aby mi ktoś inny tą płeć potwierdził
Kalina, miałam to samo z Klementynką. Do 36 tc bałam się uwierzyć tak na 100% aż w końcu na USG przed porodem mówię, że słodki ten nasz grubasek do gin, a ona na to: "Ale jak to grubasek!!! Przecież to dziewczynka!!!" - zaczęliśmy się śmiać, ale po porodzie i tak pierwsze o co zapytałam to: "Czy to dziewczynka?"Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny.
Gratuluje udanych połówkowych.
Branosia, maluszek waży 430? dużo. moje maleństwo tylko 347g. wydaje mi się że na tym etapie ciąży to duże różnice, nie??
Ja wciąż nie moge uwierzyć w tą dziewczynke... jakoś ciągle wydawało mi się że chłopak będzie... nastęna wizyta 17 sierpnia, to z zakupami jeszcze poczekam, ciekawe czy potwierdzi dziewuche -
Olcia, ja ze względu na kp, nie mogę pozwolić sobie na pobyt w szpitalu, szew, kroplówki i przeciwbólowe. A bynajmniej nie chcę. Pessar nosiłam, znam, byłam zadowolona
Nie mam skłonności co infekcji tam, więc nie obawiam się. Dla mnie to dużo lepsze rozwiązanie, no i nie uszkadza tkanek. Dupka i Luteiny nie chciałabym też brać, bo może mi to zaburzyć laktację. Będę leżała plackiem najwyżej
Ale jestem pewna, że pessar da radę. A ile ma Twoja szyjka? Ja na razie mam się oszczędzać i kontrol za tydzień. Jeśli się nie skróci, to nawet może bez pessara się na razie obejdzie, tylko wtedy częstsze kontrole.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A to mój brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20d08fe0e326.jpgAngela B-D, palma, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, Dotty84, Martusiazabka, Nulka, Nel@, madziara0080, zarębinka, Olcia..89, Kokardka44, Polarisa90, AniaKami, cudek2, Krakuska, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn