Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak twój damskipolkosia wrote:Cudek, widocznie Twój mąż to męski krawiec ;P
Ciesze się że mój postanowił wypróbować oba kroje
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa trzymam kciuki
Może jest na tyle wczesna ciąża że dlatego nie wszystkie wyszły. Ponoć czesciej sa fałszywie negatywne testy niż w druga stronę
Jeden jednak wyszedł
guerretenshi, AniaKami, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Cześć laski, dopiero dorwałam się do komputera, pragnę poinformować, że mam zdrową 100% córeczkę Lenkę
Pipka jak nic
Jestem najszczęśliwsza na świecie
Angela B-D, baranosia, zarębinka, RedLady, cudek2, Martusiazabka, AniaKami, kalina123, polkosia, makalotia, cindi88, palma, Izieth, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Dotty84, Nulka, Chamomilla lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...

-
Kokardka, super
Same dziewczyny ostatnio 
Baranosia, powodzenia!
Ja jutro z rana biegnę na wymaz z pochwy przed pessarem. Oby nic tam się nie wyhodowało...
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzien dobry kochane :*!
Fuksja gratulacje. Polkosia trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Sama dzis wizytuje o 12:40.moze nadejdzie koniec koszmaru z pieczeniem.
Szczesliwa melduj sie kochana :*
Mialam dzis tak erotyczne sny ze miejsca w lozku znalezc nie moge a ten glupi chlop chodzi po domu jak zombie...
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Nulka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Barnosia , Guerreteshi, Palma i wszystkie dzis wizytujace powodzenia na wizytach!
ja idę jutro na 18:40 na polowkowe. Nie mogę się doczekać
Polkosia powodzenia na badaniu. Też miałam ostatnio ten wymaz.
Ja dziś miałam spać do 9, ale budzik mojego Męża to chyba cały dom wybudził. Do tego od wczoraj strasznie kuje mnie brzuch, ale to chyba jelita. Nie wiem jak sobie z tym radzić. Znaczy piję siemię lniane ale czytałam że w ciąży za dużo nie można więc nie wiem czym jeszcze się ratować. Chyba po prostu muszę uważać na co jem bo wczoraj na noc jadłam sobie orzeszki ziemne ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 07:07
-
Dzień dobry mamusie!
Szczęśliwa, trzymamy za Ciebie kciuki
conajmniej połowa dziewczyn stąd czeka na wieści od Ciebie 
Guerretenshi uwielbiam takie sny
szczególnie ze mamy zakaz seksu. Od marca (!).
Powodzenia wszystkim wizytujacym!
Ja będę to przeżywać dziś wieczorem i jutro rano wizyta
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

-
Martusia, od marca?! :oo matkoboska! Dla mnie 3 dni bez to koszmar. Az boje sie jak przezyjemy polog. Oby mlody sprawil ze ten czas przeleci i nawet tego nie odczujemy :p
Siku w nocy nie chodze. Ale za dnia co pol godziny. Papier to u nas schodzi w zastraszajacym tempie...
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Ja latam trzy, a czasem częściej.karolajna88 wrote:Trzymamy kciuki! Wy tez chodzicie po trzy razy do toalety w nocy ?
Szczęśliwa Mamusia trzymam kciuki!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Witam się w nowym dniu aj wczoraj na prenatalnych też dowiedziała się że będzie dziewczynka
wiec będę mieć w domu parkę chodź na razie jestem jeszcze w szoku teraz problem z imieniem Helenka czy Marysia ?
Trzymam mocno kciuki za was dziewczyny
polkosia, makalotia, Martusiazabka, Nulka, zarębinka, cudek2, RedLady lubią tę wiadomość
-
Oba piękne, chociaż lekka przewaga na Helenkę

Baranosia, powodzenia
Ja pojechałam na 7 na wymaz, a tam od 8. No kurwa. A wczoraj dzwoniłam dopytać czy na pewno otwarte i od której, to Pani szła w zaparte, że od 7... Będę musiała jutro jechać znów...
A sikam co 2-3h w nocy, dramat. W dzień to nawet nie liczę...
U nas już też zakaz seksu. Załamka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 08:08
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH