Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 21 tygodniu ciąży wg. belly. Szczęśliwa Mamusia mocno trzymam kciuki, choć przyznam że na Twoim miejscu trochę bym się bała po tak krótkim czasie, ale oby wszystko było dobrze i Maleństwo z Wami zostało
Rety dziewczyny, jakie Wy macie duże brzuszkiNo w szoku jestem, ja mam malutki i nawet nie widać że w ciąży jestem, tylko jak bym parę kilo przybrała. W ogóle po tej mojej ostatniej wizycie u lekarza mam takiego jakiegoś dołka, nic mnie nie cieszy, ciągle tylko rozmyślam, że może rzeczywiście jestem taka gruba i tłusta jak to on twierdził
W sobotę jedziemy z mężem nad morze, to trochę się zrelaksuję.
Co do imion, to u nas jeśli będzie dziewczynka to będzie Hania, a jeśli chłopiec to koniecznie Jan - po moim dziadku. W ogóle to była taka historia, mój dziadek zmarł ponad 7 lat temu. Byłam z nim bardzo związana, w tamtym roku byłam w ciąży i cały czas kilka razy w tygodniu dziadek bardzo źle mi się śnił. Jak się później okazało miałam pusty pęcherzyk ciążowy, miałam zabieg łyżeczkowania a po zabiegu jak wróciłam wieczorem do domu znów mi się dziadek przyśnił zupełnie inny. Podszedł do mnie, przytulił i powiedział ze następnym razem wszystko będzie dobrze - i rzeczywiście jest. Dlatego też chciałam dziadka w ten sposób uczcićWiem, że to może zwykły zbieg okoliczności ale dla mnie ma ogromne znaczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 11:23
cudek2, Martusiazabka, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
A mnie Teodor kojarzy się z facetem z klasą! Z poczuciem humoru itd. Taki był wychowawca mojej mamy w szkole- matematyk. A teraz imię Teodor nosi ukochany miś Szymka. O ten. Zawsze z nim słodko śpi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58aef3cd8734.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 12:13
guerretenshi, Nulka, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Madziula87, Krakuska, kalina123, Julia--natalia, zarębinka, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Teodor to tez jest jedna z wiewiorek z Alwin i wiewiórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 13:20
Isia86, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
anna123 wrote:Dziewczyny jakas przezroczysta woda mi z sutkow wyplynela . Mialyscie tak ?
-
nick nieaktualnyDziołszki dzizys dzizys dzizys!!!
Noszę pod sercem córeczkę !!!
Malutka wazy 400 gtak pieknie sobie siedzi w brzuchalu
no i oczywiscie spala
A ja znow duphaston, no spa i magnezin na bole podbrzusza i krocza. I lezenie wiec z wyjazdu nad morze nici. Na pewno nie w najblizszym czasie. Moze 19go sie cos zmieni po nastepnej wizycie.
Ktora z Was obiecalam ozlocic?
Tak bardzo sie cieszei wiecie co? Marzenia sie spelniaja!
Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Madziula87, Barcia, guerretenshi, kalina123, Isia86, Martusiazabka, palma, makalotia, Chamomilla, polkosia, RedLady, Koska 88, cudek2, AniaKami, Izieth, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Zarąbinka, gratulacje!
A ja się taaaak wystraszyłam przed chwilą osy, ktora mi do pokoju wleciala. Od dzieciństwa mam fobie i niestety, ale jak jakąś widzę to jest krzyk i ucieczka. No i narobilam rabanu na cały dom..pewnie dziecko tym krzykiem wystraszylam, ale naprawdę nad tym nie panuje choć bym chciala heh. Osa chyba też się wystraszyla, bo aż wyleciała
guerretenshi, zarębinka, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, my zawsze jesteśmy piękne, tylko brak nam wiary w siebie :p
i podziwiam, że jeszcze nie pognałaś na bete. Ja bym nie wytrzymała do jutra. i tak siedzę jak na szpilach.
kupiłam pełno warzyw. i ogromną paczkę żelków z lukrecją. umieram od słodyczy, a miało być tak zdrowoSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. dawno mnie nie było bo najpierw byłam na wakacjach a potem nie miałam dostępu do neta...
Ja po wczorajszym połówkowym.
Teraz to już jestem zakręcona co do płci dziecka.
Najpierw był chłopcem, potem to była dziewczynka... Potem nie chciało się pokazać. potem znowu było chłopcem a wczoraj znowu było dziewczynką... No i w końcu nie wiem co mam w brzuszku
A tak poza tym z dzieckiem wszystko dobrze, i bardzo jest ruchliwe
(nie wiem czy uda mi się was nadrobić, więc jeśli napiszę na temat już omawiany, to sorry)
zarębinka, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Isia86, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
zarębinka super
wierzysz że to córa? bo ja w swoją jakoś nie wierzę
gdyby mi powiedział że to chłopak to byłabym na 100% pewna a tu mam wątpliwości
nawet ciężko przełamać mi się aby coś kupić dziewczęcego, ale chyba zaryzykuję, najwyżej sprzedam
jeszcze koleżanka w pracy mi dziś opowiadała że 2 dni temu w jej rodzinie urodził się chłopczyk a całą ciąże był dziewczynką i na porodówce taka niespodziankacała wyprawka do wymiany, pokój do przemalowania
-
Nulka wrote:Baranosia chyba ostatnio wspominała że jej leci
Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBarcia
dziekuje
Niech tylko puszcza mnie te nieprzyjemne spiecia brzucha a staje i robie tort nalesnikowy mmmm to sie moje chłopaki uciesza podwojnie
W niedziele ubiegla obiecalam sobie, ze od tego tyg nol lody nol czoklit nol ewry co slodkie i trwam tak trzeci dzien i wytrwam do konca bo teraz juz ciezko a gdzie tam do konca
Jak juz wiem, ze to coreczka to teraz moge zasiasc i kminic tak na serio serio imiepoczatkowo rozwazalam Sabine, Brygide, Hanne (jak moja zyjaca (!) tesciowa) a dzis mi tak wpadlo do glowy Adrianna-Ada-Adulka
...
Aaa i termin porodu przesunal mi sie na 7 grudnia. Choc cos czuje, ze na moje imieniny w koncowce listoada juz Ksiezniczka bedzie z Nami.
Do dzis dnia to ja byłam jedyna Ksiezniczka dla mojego mężaa chwile po tym jak dowiedzial sie ze bedzie coreczka to westchnal ' moja mala Ksiezniczka'
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalina123 wrote:zarębinka super
wierzysz że to córa? bo ja w swoją jakoś nie wierzę
gdyby mi powiedział że to chłopak to byłabym na 100% pewna a tu mam wątpliwości
nawet ciężko przełamać mi się aby coś kupić dziewczęcego, ale chyba zaryzykuję, najwyżej sprzedam
jeszcze koleżanka w pracy mi dziś opowiadała że 2 dni temu w jej rodzinie urodził się chłopczyk a całą ciąże był dziewczynką i na porodówce taka niespodziankacała wyprawka do wymiany, pokój do przemalowania
KalinaTy, wiesz ze obok ogromnej radosci na wiesc o coreczce czuje jakby lek a nawet niesmialosc
byc moze dlatego ze z kolejnym chlopcem bylo by latwiej jak na drugiej czesci meczu, takie odgrzewanie tego co juz smakowalam a tu bach mimo ze forma ta sama to jednak ... i tak odrobina niedowierzania czai sie gdzies z tylu glowy, ale chcialam to bieeeeere garsciami. Przeciez duża dziewczyna juz jestem, dam rade
Wybaczcie ze raz wstawiam polskie litery raz nie ale nadaje z tele a ta klawiatura ciut oslabia nerwy. Wybaczcie bo mimo, ze mnie to do szalu doprowadza jak czytam sama takie babole wale ale to sila wyzsza.
Juhuuuu grzmi, wieje i kropiMartusiazabka, Angela B-D lubią tę wiadomość