Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie leć na bete trzeba sprawdzic czy przyrasta czy nie jest to czasem pozostałość po poprzedniej ciąży.
Martusiazabka, polkosia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Bardzo dobry jest facelle z rossmana ten płytkowy.Coprawda nie jest najczulszy ale ładnie pokazuje.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Witam się z wami drogie mamy i przyszłe mamy ja dzisiaj może dowiem się kto zamieszkał u mnie pod sercem
Szczęśliwa Mamusia trzymam kciuki żeby jutro kreseczka była jeszcze ciemniejsza chodz u mnie o ciąży cieni cienia dal do zrozumienia że się udał powtórzyłam tego samego dnia betą i dzisiaj już prawie 6 miesiąc .
Penie nie nadrobię was przez moje nie obecności ale patrząc w tabelkę widzę że u nas na wątku dużo dziewczynek .Chłopaki będą mieli w czym wybieraćSzczęśliwa Mamusia, cudek2, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, kup, kup i daj znać jak wynik
a jak nie to z krwi będzie napewno najdokładniej, wiec może.rzeczywiście warto pójść na betę. Wtedy będziesz mieć pewność że to świeża ciąża jeśli będzie rosło, a jeśli będzie spadać to może to jeszcze tamta... Życzę pozytywnych wyników
A ja siedzę juz jak na szpilkach. W piątek na 9:20 idę na usg. Nie mogę się doczekać. Juz chce wiedzieć czy z maluchem wszystko ok. Czemu ruchów nie czuje, choć serduszko słychać... Wczoraj to nawet miałam wrażenie ze dzieciaczek się kręcił i chyba miał czkawkeno i może płeć poznam
ja chce juz!
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Julia--natalia lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Polkosia, głupie pytanie - ale nie pamiętam jak to było...
Długoś szyjki normalnym USG może zmierzyć? czy dowcipnym?
Ja miałam mierzone w szpitalu normalnym usg długość szyjki tylko dowcipnie -
Witam się w 23 tyg
Szczęśliwa Mamusia trzymam mocno kciukasy!!!
Ja też dzisiaj wizytuję i też liczę, że dowiem się kto tam siedzichyba maluszek też się niecierpliwi bo mnie dzisiaj kopie jak szalony
Robiłam sobie morfologie ma troche za wysokie białe krwinki i za niskie limfocyty mam nadzieję, że będzie ok....cudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...