Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela, to nasza short-lista:
Wiktor, Edward, Mikołaj, Igor, Gabriel, Oliwier, Olaf, Mieszko, Nikodem, Iwo, Miłosz, Kajetan, Bastian, Mariusz, Daniel
I właśnie guerrentenshi podsunęła pomysł na super imię, Teodor mega mi się podobaale zostaje u nas chyba Mieszko
Angela B-D, cudek2, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 2 koleżanki co mają rozalię
Krakuska jaka kształtna piłka
Polkosia lipa z tą szyjkąmam nadzieję że pessar dotrzyma cię do terminu
Moja szyjka mega długa, nie wiem ile ma bo badała mnie tylko ręcznie ale miała problem z dostaniem do końca
Mam tylko zmartwienie co do porodu
Dr okazała się wielką zwolenniczką sn, nawet jeśli pierwsze było cc a teraz wszystko jest ok to ona namawia na próbę sn, oczywiście jak się uprę na cc to ona da mi skier na konsultację i wtedy nie ma problemu ale żebym sobie na spokojnie pomyślała
Mam nadzieję że znowu dziecko za mnie zdecyduje, dziś jak dr przyłożył głowicę to pierwsze słowa były "o siedzi sobie maluch" dopiero potem zmienił pozycję
Lekarka mówi że często się zdarza że jak nr 1 był siedzący to nr 2 też może być bo może akurat macica ma taki kształt że dziecku tak wygodniej, no oby
cudek2, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
też miałam wybrane imię Aniela, od podstawówki
. ale jakoś wszyscy mówią, że nie, że be pfff. z męskich to Stanisław, Jan, Teodor, Wojciech, Witold, Kasjan, Ksawery.
A tu będzie Piotr. nie rozumiem myślenia "inne dzieci będą się śmiały z niego/niej w szkole".
Dobrej nocy, czas spać. Szczęśliwa czekam na wieści :*Szczęśliwa Mamusia, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Madziula87 wrote:Cudek ale brzunio
No serio cięzko jest, najlepiej na szerokości od Łeby do Helu, plus dwoje przyjaciół, cena tak raczej poniżej 100 zł od osoby niż powyżej.
Maja wolne 3 pokoje na ten weekend.
Władysławo. Ul obrońców Helu 19
571 344 824
Pokoje do wynajęcia 5 minut od plaży!
Nasz obiekt położony jest w najbardziej atrakcyjnej dzielnicy Władysławowa - Hallerowo. Na jego terenie znajdą Państwo nieodpłatny parking oraz miejsce do grillowania. Ponad to, każdy pokój ma wyjście bezpośrednio na zewnątrz budynku. Wyposażenie każdego pokoju : -naczynia -sztućce - tv -czajnik elektryczny Ogólnodostępne: -lodówki -grill W najbliższej okolicy jest : - Aleja Gwiazd Sportu (w odległości 3o-stu metrów) - Ośrodek Przygotowań Olipijskich i basen (w odległości 300-stu metrów) - Plac zabaw dla dzieci (w odległości 300-stu metrów) - Liczne punkty gastronomiczne - Plaża strzeżona (5 minut spacerem - 300 metrów Kontakt wyłącznie telefoniczny, niestety nie odpowiadam na wiadomości e-mail. Do ceny noclegu należy doliczyć 1,30 opłaty klimatycznej od osoby za dobę. Ceny mogą być ustalane idywidualnie w zależności od długości pobytu..
Dobrej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 23:23
-
nick nieaktualnyDla dziewczynki - Adrianna:)
Znowu nie moge spać, stresuje sie praca (ze mam tyle na glowie). Juz mam tak dosc tej firmy. Jeszcze wczoraj przyszla szefowa i chciala, zebym dodatkowo cos zrobila (robota na kilka godzin), gdzie ja i tak sie nie wyrabiam z tym co mam obecnie do zrobienia. Wczoraj tkwilam przed biurkiem w jednej pozycji kilka godzin, az ok. 16 caly brzuch mnie bolal:( Powiem Wam szczerze, ide na poczatku sierpnia do nowej ginekolożki i jesli mi nie da L4 to chyba sie zalamie. Po prostu sie martwie o dziecko. Gdybym pracowala w normalnej firmie, ktora respektuje prawo pracy, to moze byloby inaczej. -
Witam
wchodzę i myślałam, że już będzie jakaś informacja od Szczęśliwej Mamusi, trzymam kciuki i wierzę we wczorajszą kreskę!
śliczne macie brzuszki.
I ja muszę się pochwalić bo ludzie już zauważają:)a co do imion mi z męskich podoba się i Ksawery i Nikodem, Igor, Oskar, ale chyba będzie Grześ jak będzie chłopak.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość