Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa, czekam na relacje z jutrzejszego testowania. Pamietam ze sama mialam ogromne parcie na dziecko i jak polkosia wszedzie widzialam kreski. A jak zaszlam to nawet nie wiedzialam. Dopiero ginekolog mnie wyslala na bete a tam bum. I nastepnego dnia blada kreseczka (15dpo). Potem zrobilan jeszcze jeden na pamiatke i tyle. Ale tak to jest kiedy owu sie przesuwa o 3 tygodnie i plata figla zycia
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
To testowanie w cyklu w którym się udało i widok tej ledwo ledwo kreski to dla mnie najprzyjemniejszy moment ciąży
drugim to widok już ukształtowanego malucha na usg a trzecim ruchy
Żal mi że już nigdy nie doświadczę tych emocji przy testowaniuSzczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Martusiazabka wrote:Kalina czemu nigdy? Wszystko przed tobą, kochana!
Nigdy nie mów nigdy
Ja już zamykam biznes dzieciowydwójka mi w zupełności wystarczy
A jeśli jeszcze kiedyś przyjdzie taki moment (tfu tfu) że trzeba będzie testować to już nie będzie radosne testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 15:21
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0a19dc0d116.jpg
Witamy sie w kolejnym tygodniubrzuszek jak widac jest i 5 kg do przodu
Trzymam kciuki za wizyty i za Twoj wynik SzczesliwaMartusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, cati, cudek2, zarębinka, Isia86, Izieth, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj jeść nie mogę, ząb mnie boli
aż sobie wzięłam apap bo już wytrzymać nie mogłam. Trochę przeszło... Próbowałam się dodzwonić do dentystki, moja jest na urlopie do 9 sierpnia, ale mówię może do jakiejś innej pójdę... Ale dupa. Nikt nie odbiera tam telefonów
jak jutro też się nie oddzwonię a będzie boleć to chyba pójdę gdzieś prywatnie
-
Hey dziewczyny
Współczuje takich teściowych, moja niestety nie żyje już dwa lata, a relacje miałyśmy super, tęsknie za nią.
Ja cień cienia widziałam na teście po 11 dniach, mąż upierał się, ,że nic z tego nie będzie, ale ja czułam, że to jest dzidziuś i po dwóch dniach wyszło na moje, kreska jak się patrzy.
Planowaliśmy wyjechać na weekend nad morze, ale już chyba tracę nadzieję, nic nie ma wolnego, tragedia jakaś
Ja jestem obecnie 5 kg do przoduZ czego największy przyrost chyba w ostatnim czasie, na dodatek ile bym nie zjadła i tak nie odczuwam, że cokolwiek zjadłam
Jutro mężulka urodziny także zabieram go do teatru, a pózniej do restauracji, ciekawe czy się domyśla, bo skubany zgadł, że kupiłam mu perfumy, skąd on to wie?
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0c5e19984f7.jpg
Strasznie nisko jest, nie?
Madziula- jak nic nie ma? Na ten weekend? A znajoma znalazła...
Jeszcze pytanie jaki rejon i za ile?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 15:36
Martusiazabka, Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, zarębinka, cati, Isia86, Krakuska, Izieth, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Moja glukoza na czczo 82 , po 1h 137, po 2h 132, wiec jeszcze miesci sie w normie.
za to hemoglobina niska 10,7 ,wiec dostalam zelazo.
oprocz tego w moczu 10 leukocutow w polu widzenia wiec chyba jakies zakazrnie . Lekarz mowil ze to raczej z pochwy i jesli nie mam objawow z pecherza to mi nie daje lekow. Mam zakaz wspolzycia bo mam infekcje pochwy i powiedzial ze moze to spowodowac przedwczesne pekniecia pecherza plodowego wiec trzeba to wyleczyc.