Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie sie ciesze ze bede miec dziewczynke bo jednak jest tyle super ubranek na panienki choc nie twierdze ze dla chlopczykow nie ma bo siostrzenica ma juz teraz 2-letniego chlopczyka a tez go potrafila fajnie ubrac. Teraz mamy to szczescie ze jest duzy wybor ubranek i nie tylko
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia dzięki
babkę znam, nigdy tam nie byłam bo to kawał drogi ode mnie
Moja gin też tam pracuje i lekarz od usg teżweszłam sobie teraz na stronę i znalazłam info przy ginekologach że kilku lekarzy stosuje klauzulę sumienia i nie przepisują antykoncepcji...w szoku jestem
-
A co do ubierania to mnie zawsze zachwycały dziewczęce ciuszki, nawet jak już miałam synka to zawsze zerkałam sobie na dział dziewczęcy a dopiero potem przechodziłam do chłopięcych zakupów
a teraz jak pojawił się cień szansy na dziewczynkę to jak oglądam te ciuszki to nic bym nie umiała kupić
dla chłopca luz a tu nic mi do siebie nie pasuje
-
polkosia wrote:Cati, a Ty kiedy USG? I dowiesz się czy dziewczyna?
bo bym chciala wiedziec,,,, wczoraj po IKEA chodzilam tyle rozowych rzeczy
itd... no kurde noooo
a usg mam na 3.08 tak wiec jeszcze tydzien. Stresuje sie jak diablibo bede sama na nim
menzu zostaje z malym w domu .
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Nulka, a czemu ona nie mogłam jeść przy nim O_o
zawsze ich wizyty utwierdzaly mnie w przekonaniu że nie chce mieć dzieci
ale Maciej to w swoim najgorszym wydaniu przy nich jest aniołem )
-
u Was też tak duszno? nie mam czym oddychać w domu i czuję się tak jakbym miała zaraz zjechać.
ale dostałam dobry telefon, że po 13 Damian zabiera mnie ze sobą w trasę nad morze. niech on nigdy nie przestaje być kurierem
powodzenia na wizytach! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:58
Szczęśliwa Mamusia, AniaKami, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja nosa z domu nie wystawiam bo nie sa temperatury dla mnie
Co do teściowej wierzcie mi gdyby to było u mnie w domu to by wylecialy... z resztą skomentowałam że może ona zjeść w kuchni jak ma problem... ja i tak jestem złą synowa która złapała faceta na dziecko ( tak tak to cytat tak babcia mojego M. powiedziała mojej mamie prosto w twarz) a teraz to juz na dwójkęz resztą i jego mama i babcia nie byly zachwycone informacją o mojej ciąży - niech spadają. .. w dodatku moja teściowa jest przekonana (nie wiem na podstawie czego bo jej życia powielać nie zamierzam) że my się rozwiedziemy
Przy ostatniej wizycie skrytykowała również nasz zakupiony dom twierdząc że szału ni ma pokoje male i ogród obskurny. Jej się nie musi podobać a dla mnie to jest willa z basenem -
Prawie żadne bo jego i brata za dzieciaka zostawiła z ojcem pijakiem po czym mojego M babcia wzięła a szwagier został z teściem... i teraz jest jaki jest ciągle z nim problemy
-
Nulka, szczerze, to jak nawet syn jej mocno nie potrzebuje to ja wogóle bym nie zapraszała, bo po co?
ktoś napisał o tolerancji wobec osób niepełnosprawnych - tu nie trzeba się uczyć żadnej tolerancji, bo to normalny, kochany człowiek, członek rodziny, nic tu nadzwyczajnego
tolerancji to trzeba się nauczyć wobec takiej teściowej, wrrrMartusiazabka, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Basia79 wrote:Nulka, szczerze, to jak nawet syn jej mocno nie potrzebuje to ja wogóle bym nie zapraszała, bo po co?
ktoś napisał o tolerancji wobec osób niepełnosprawnych - tu nie trzeba się uczyć żadnej tolerancji, bo to normalny, kochany człowiek, członek rodziny, nic tu nadzwyczajnego
tolerancji to trzeba się nauczyć wobec takiej teściowej, wrrr