Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do słodyczy to ja mogłabym jeść zamiast śniadania, obiadu i kolacji
)) dzień bez słodkiego dniem straconym
Jak coś nie tak z wynikami krwi to najlepiej od razu do gina się zgłosić żeby od razu zadziałać. Ja miałam niską hemoglobine, mimo że normalnie jeszcze w normie i gin od razu żelazo mi przepisał.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Okciakowa wrote:Baranosia, to samo u mnie. Kazała mi iść z tarczycą bo to może od niej.
Krakuska, poproszę o przepis
Dziewczyny..ucięło mi pół wypowiedzi, co myślicie o farbowaniu włosów w naszym stanie?
Ja na swoją przyszłą teściową nie mogę narzekać, jest Kochana. Gorzej z moją mamą ale jak jesteśmy daleko od siebie to jest bardzo dobrze
-
Nawet przed kazda zwykla wizyta jak jestem juz w gabinecie i ide sie do lazienki rozebrac to jeszcze korzystam z wc bo przed usg mam badanie na fotelu ktore nie byloby przyjemne z pelnym pecherzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 17:28
-
na parenting piszą, że na usg dowcipne trzeba mieć pusty pęcherz a na brzuszne nie ma znaczenia, więc też lepiej z pustym na luzie
ja włosy farbuję i też fryzjerka mówi, że te nowe farby nie szkodzą
ale jestem jakaś rozanielona po połówkowych> do tej pory to było "ono", a teraz jest Hania i zrobiła się nagle taka rzeczywista, jakby bardziej do mnie dotarło, stało się takie namacalne, a przecież już kilka razy miałam usg i widziałam dzidzię, ale po dzisiejszym jakoś inaczej - no i w dodatku wszystko prawidłowe, zdrowe i piękne - śliczny nosek wykształcony, piękne stópki z paluszkami, cudny profil, no i te długie nogi - przy HC 171,8, kość udowa 37,3-sprawdzałam siatki centylowe to rzeczywiście długie. Modelka mi rośnie. Mamy chłopców, możecie już ustawiać się w kolejce do piękności mojej małej.
Ależ mnie dopadła fala uczuć, masakra, kocham, kocham, kochamMartusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, zarębinka, cudek2, Nulka, palma, polkosia, Izieth, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Połowa ciąży osiągnięta!
Mała rośnie, ma 360g. Łożysko się podniosło i oddaliło od ujścia szyjki, więc idealnie a nakazy oszczędzania oddalone. A za 2 tyg połówkowe
Kamilam8, Martusiazabka, cudek2, baranosia, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, polkosia, Izieth, Koska 88, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:Połowa ciąży osiągnięta!
Mała rośnie, ma 360g. Łożysko się podniosło i oddaliło od ujścia szyjki, więc idealnie a nakazy oszczędzania oddalone. A za 2 tyg połówkowe
Kochana a jak blisko szyjki macicy miałaś łożysko? Ile czasu się odsuwało?