Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bawcie sie dobrze Baranosiu i bezpiecznej podrozy :*
U mnie pieczenie przeszlo wrecz w poparzenie. Objelo cale wargi sromowe i lechtaczke. Damian kupil mi te masc clotrimazolum. Do czwartku bede smarowac na zmiane z sudocremem i bambino. Oby przeszlo ale i tak poprosze o rade ginekolog. Jeszcze zastosuje podmywanie sie rumiankiem. Mysle ze winny przede wszystkim jest plyn do higieny z ziaji. Brrr.
Wasze lozyska napewno sie jeszcze podniosa. Do porodu duzo czasu
Dobranoc kobitki. Spijcie dobrze :*Kamilam8, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
W końcu Was nadrobilam
Teściowa była i czuję się jakby przyjechała po to by mnie zdenerwować - standard. Bardzo nie podobała mi sie sytuacja gdy moja 8 latnia szwagierka stwierdziła że nie zje sniadania bo w pokoju jest mój niepełnosprawny brat. Moja mama musiała go wyprowadzić z pokoju żeby jaśnie księżniczka raczyła zjeść śniadanie a moja teściowa nawet nie zareagowała. Co jak co ale tolerancję wynosi się z domu -
Ja jutro lecę na USG
Takie nieplanowe, ale już nie byłam 4 tygodnie i chciałabym sprawdzić czy wszystko OK. Połówkowe mam po 20.08.
Szczęśliwa Mamusia, Julia--natalia, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Bezpiecznej podróży baranosia i udanych wakacji
Od 2.00 nie śpię, ale za to czułam jak mnie dzidzia łaskotała i zapodała kilka kopniaczkówBo to chyba było TO
Teraz kombinuję, gdzie można się w pracy zaszyć na drzemkę, bo do 16.00 chyba padnę
Nulka chyba wyrzuciłabym te baby za drzwi
Udanych wizyt i miłego dniaIsia86, Julia--natalia lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ahhahahahhah! Czesc Wam :* u mnie tez zabawnie bo w momencie w ktorym Damian wczoraj usnal mlody rozpoczal taka dyskoteke ze caly brzuch mi skakal. A kiedy probowalam go nakrecic to automatyczny spokoj. On naprawde nie chce sie ujawnic tacie
Szczęśliwa Mamusia, Julia--natalia lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd58336a60f2.jpg Cześć Ciocie! A ja jestem Lila i nie chciałam żeby mi wczoraj robili zdjęcia ale w końcu im się udało
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, guerretenshi, Martusiazabka, Julia--natalia, baranosia, kalina123, Werix, Koska 88, cati, zarębinka, Basia79, cudek2, Nel@, Nulka, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja jutro lecę na USG
Takie nieplanowe, ale już nie byłam 4 tygodnie i chciałabym sprawdzić czy wszystko OK. Połówkowe mam po 20.08.
Jak idziesz na takie usg to co mówisz? Że przyszłaś dodatko bo chciałaś sprawdzić czy wszystko ok? Idziesz do swojego lekarza czy do kogokolwiek?
Ja nigdy na takim nieplanowanym nie byłam ale jeśli dziś będzie ok to następne pewnie dopiero to 3 trym więc stwierdziłam że też pójdę dodatkowo bo znowu czekać 10tyg to chyba oszalejężałuję że teraz nie poszłam bo jednak trochę nerwów mnie taka przerwa kosztowała
Poproszę dziś kciuki o 16.40najpierw mam usg a potem wizytę
AniaKami, baranosia, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
cindi88 wrote:[ Cześć Ciocie! A ja jestem Lila i nie chciałam żeby mi wczoraj robili zdjęcia ale w końcu im się udało
Jak na prawdziwą dame przystało , jest bardzo nieśmiała))
cindi88 lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Hehe Basia79 - szczegolnie, ze z tego co pamietam to Ty wlasnie marzylas o córeczce, wiec szczescie podwojne:)
ja już traciłam nadzieję, że w ciążę jeszcze zajdę a tu w dodatku dziewczynka - wisienka na torcieNulka, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Kalina, ja chodzę do Babka Medica w Wawie i tam o nic nie pytają. Raz mnie z Tyśką lekarz zapytał w 15 tc czemu akurat teraz, to mówiłam, że chciałam dodatkowo sprawdzić co i jak
Tam mają rewelacyjny sprzęt. Teraz idę głównie sprawdzić szyjkę przez USG i od razu na wejściu to powiem, ale to dlatego, że w poprzedniej ciąży prędko miałam założony pessar. Chodzę na termin jaki mi pasuje, a nie do konkretnego lekarza. Tam wszyscy są spoko
Wyznają zasadę: płacisz - wymagasz. Nikt o nic nie pyta
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam, u mnie samopoczucie świetne, nic nie boli, a nawet wczoraj wieczorem po raz pierwszy poczułam jakby Mały się ruszył
Na szczęście udało mi się wczoraj ubłagać dentystę żeby mnie przyjął i zrobił tą kanałówkę dzisiaj, jednak ciąża ma swoje plusy ;pJulia--natalia lubi tę wiadomość