Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
to jest pewne, że kiedyś brat będzie pod Waszą opieką, ale zakładam, że Twój mąż jest tego świadom. mojej ciotki brat właśnie zatrzymał się na poziomie trzylatka. po śmierci ich mamy opiekę przejęło wujostwo, bez narzekania i marudzenia. brat mojej mamy był tego świadom kiedy się pobierali i mimo, że jest dziwny, to wziął pełną odpowiedzialność. Jarek mimo choroby, nie jest złym człowiekiem. jako mała dziewczynka bałam się go, ale on bał się mnie jeszcze bardziej...
taką teściową to bym na drzewo wysłała. cieszę się, że z moją to się świetnie dogaduję i bardzo często mamy takie samo zdanie (biedy Damian :p) -
guerretenshi wrote:to jest pewne, że kiedyś brat będzie pod Waszą opieką, ale zakładam, że Twój mąż jest tego świadom. mojej ciotki brat właśnie zatrzymał się na poziomie trzylatka. po śmierci ich mamy opiekę przejęło wujostwo, bez narzekania i marudzenia. brat mojej mamy był tego świadom kiedy się pobierali i mimo, że jest dziwny, to wziął pełną odpowiedzialność. Jarek mimo choroby, nie jest złym człowiekiem. jako mała dziewczynka bałam się go, ale on bał się mnie jeszcze bardziej...
taką teściową to bym na drzewo wysłała. cieszę się, że z moją to się świetnie dogaduję i bardzo często mamy takie samo zdanie (biedy Damian :p) -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c21c9028aa40.jpg
Pozdrowienia ze slonecznej KopenhagiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:20
kwiatuszek12345, cudek2, zarębinka, palma, Krakuska, Koska 88, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, AniaKami, Izieth lubią tę wiadomość
-
Kolejna nieprzespana noc. Nienawidzę zabkowania. Płacze już ze zmęczenia, bezsilności;(
Stosuje już wszystko co się da, a mały cierpi i tak. Jest nie do wytrzymania. Nie radzi sobie z tymi emocjami a ja już jadę na ostatkach cierpliwości. Wszystkie trójki teraz idą. Niech to się w końcu skończy. Marzy mi się wyjazd na kilka dni nad morze... tylo co z tego będzie
Jeszcze wczoraj moja babcia wylądowała ale szpitalu. Spadł jej gwałtownie cukier i przewróciła się w łazience. Złamana kość udowa w środę operacja. Wymiekam....Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
cudek2 wrote:Kolejna nieprzespana noc. Nienawidzę zabkowania. Płacze już ze zmęczenia, bezsilności;(
Stosuje już wszystko co się da, a mały cierpi i tak. Jest nie do wytrzymania. Nie radzi sobie z tymi emocjami a ja już jadę na ostatkach cierpliwości. Wszystkie trójki teraz idą. Niech to się w końcu skończy. Marzy mi się wyjazd na kilka dni nad morze... tylo co z tego będzie
Jeszcze wczoraj moja babcia wylądowała ale szpitalu. Spadł jej gwałtownie cukier i przewróciła się w łazience. Złamana kość udowa w środę operacja. Wymiekam.... -
Hej Wam, ja też niewyspana, przez ten durny upał nie mogłam praktycznie zasnąć. Co chwila się wybudzalam. Jak nie siku to kołdra za gorąca, jak nie kołdra to inne ułożenie ciała by się przydało ehhh
błagam o deszcz.
Nulka, niektóre teściowe niestety tak mają. Mama ojca mojej przyjaciółki jak usłyszała, że bierze ślub z jej mamą to wyobraźcie sobie, że mu kupiła od razu kawalerkę "na wszelki wypadek", gdyby mama mojej przyjaciółki go zostawiła. Jaja jak beretyale to już daaawnk temu było
-
Barcia wrote:Hej Wam, ja też niewyspana, przez ten durny upał nie mogłam praktycznie zasnąć. Co chwila się wybudzalam. Jak nie siku to kołdra za gorąca, jak nie kołdra to inne ułożenie ciała by się przydało ehhh
błagam o deszcz.
Nulka, niektóre teściowe niestety tak mają. Mama ojca mojej przyjaciółki jak usłyszała, że bierze ślub z jej mamą to wyobraźcie sobie, że mu kupiła od razu kawalerkę "na wszelki wypadek", gdyby mama mojej przyjaciółki go zostawiła. Jaja jak beretyale to już daaawnk temu było
Barcia myślę, że stereotyp teściowej nie wziął się znikąd -
Szczęśliwa, ja na tym.zdjęciu nie widzę żadnej drugiej kreski... Może to kwestia małego zdjęcia? Albo za wcześnie na test? Najlepiej będzie jak zrobisz jutro kolejny, będziesz mieć więcej pewności. Choć ja pamiętam ze jak pierwszy wyszedł mi pozytywny to tego samego dnia zrobiłam jeszcze 4
chyba bałam.się ze ta druga kreska gdzieś zniknie
potem jeszcze następnego dnia zrobiłam jeden i kolejne 3 w odstępach co drugi dzień. Wiem, wiem... Bez sensu... Ale ja poprostu musiałam mieć pewność. A do gin dostałam się dopiero po półtora tygodnia, wiec jedynym zbawieniem były te testy
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Musi byc bardzo bledziutka bo na zdjęciu nie widać
TRZYMAM KCIUKI
mi to na drugi dzień wyszła tak samo słaba... dopiero po kilku dniach kupiłam inny pewnie tez bardziej czuły i wyszły dwie widoczne
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cati, to już lada chwila
Na prenatalnych nic nie prognozowali?
Nulka, nie odzywałabym się do takiej teściowej albo jej nawrzucała, że sama mieszka w chlewie (nawet, jeśli to byłaby nieprawda), a czepia się ładnego domu
Szczęśliwa, też nic nie widzę. Ja miałam takie parcie na dziecko, że co miesiąc widziałam kreskę, której nie było...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa Mamusia wrote:]
no to trzymamy mocno kciuki by maluszek z toba juz zostal !!
)
ps. ja tez na tescie nie widze kreseczki ale ci wierze bo ja na tescie swoim z 10dpo tez widzialam ale aparatem mi sie nie udalo jej uchwycicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 14:37
-
polkosia wrote:Cati, to już lada chwila
Na prenatalnych nic nie prognozowali?
Babka powiedziala ze nic tu nie widziale ze tez za wczesnie jest ..
no coz musze sie uzbroić w cierpliwosc i jakos to bedzie
Jak tam wasze brzuszki ? duzo urosly ? widac juz ? jak Kg ?
-
Hejz tej strony styczniowka 2016:) ja trochę offtopowo. Ne potrzebuje któraś mamusia wózka? Mam na sprzedaż Expander mondo Black line 2w1 kupiony w Styczniu 2016. Na gwarancji.
Wklejam poniżej link na olx
http://olx.pl/oferta/wozek-expander-mondo-black-line-2w1-okazja-CID88-IDgvvvz.htmlMama Zosi -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia ja też nie widzę ale trzymam kciuki żeby jutro sie pojawiła;)
Ja nażarłam sie fasolką z bułką jak swinia haha sorki za słownictwo. Leżę i się teraz nie ruszam;D
Co do teściowej ja na razie nie narzekam bo jest naprawdę okpomaga ale się nie wtrąca.
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)