Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa Mamusia !!!
no ja sie tobą stresuje bardziej niz soba
gratulacje kochana
i czekam na dalsze info.
Dziewczyny wczoraj cos zobaczylam i byla zdziwiona ze tak wczesnie to widze !! bo to dopiero 19 tydz. A lezalam sobie na wznak i ogladalam tv i cos czuje ze maluch mi sie kreci . Patrze odkrylam brzuch a brzuszek mi sie ruszaprawo lewo gora dol
fikolki niezle fika
guerretenshi, Krakuska, Angela B-D, Martusiazabka, cudek2, Chamomilla, Julia--natalia, Isia86, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
-
Madziula No jeszcze wczoraj podobno miejsca mieli. Ja już nigdy nie wybiorę się nad polskie morze w ciemno- po ostatnim razie mam dość. Nigdzie nie było nic wolnego a każdy mówił jedz na spontana. I mieliśmy spontana wrrr... makabra. Więc szukam zawsze wcześniej. Mam nadzieję że pomogłam. Jak nie, to napisz. Nad morzem jest teraz pół moich znajomych
My planujemy wyjechać za 2 tyg . Ale rozkładam trasę na dwie raty. 3h+ 3h. Nocleg gdzieś w okolicach Łodzi. Może zoo. I potem dalej.ale najpierw 3ego wizyta czy mogę.
Madziula87 lubi tę wiadomość
-
Przez pochwę mi mierzył, Dotty, ale słyszałam, że u niektórych dziewczyn da się i przez brzuch. Zaczęłam wczoraj jeszcze nad tym się tak zastanawiać i... Ten lekarz przecież nie wiedział, że ja nadal kp starszą. Mam nadzieję, że prowadzący nie każe mi odstawić
Jestem załamana... Chciałam karmić do 2 r.ż., a tu taka lipa wyszła... Na początek ograniczę dźwiganie młodej, prace domowe i... Seks. Bo ostatnio był codziennie. Karmienie zostawiam na koniec...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie;)
Szczęśliwa mamusia pokaz foto tego testu może dzis coś ujrzymytrzymam kciuki ze pozytywny finał :* ależ napięcie.
Juz chce żeby byl czwartek! Chce zobaczyć moje maleństwoguerretenshi, Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Polkosia, nie martw się na zapas, może nie każe Ci odstawić kp
A ja chcę zeby juz był czwartek, bo w czwartki zawsze kończę pełne tygodnie i czytam opis w aplikacji i się jarampolkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:stare imiona są piekne! ja chciałam Teodora, ale już dawno temu się poddałam
-
Nulka wrote:Maciuś miał być Teosiem ale patrzyli na mnie jak na kosmite
-
Krakuska wrote:Ja wczoraj zapytałam męża co myśli o Teodorze, niestety zupełnie mu się nie spodobało
on jest ateistą i nie podoba mu się przedrostek "Teo" (Bóg), dżizys
Krakuska, cudek2 lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:też jestem ateistką, ale Teodor kojarzy mi się z takim dżentelmenem, klasą, wysoką kulturą osobistą.
Mnie z żabą, nie wiem czemu. Chyba z jakiejś bajki musiałam to zapamiętać.
Isia86 lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:ja nie wiem o co tym ludziom chodzi. a najgorsze jest to, że jedno krzywe spojrzenie i już wszystkie plany względem imion idą się... pewnie jak ktoś Damianowi teraz powie, że Piotr to głupie imię to będzie chciał zmieniać znów. grrr.
U mnie i moja mama i tesciowa (brrr...) wzięły się za wybieranie imion i tak według nich mój syn byłby Dariuszem ( bo mojej mamie się mega podoba) a córka Jagna ( wymysł teściowej bo jagienka to takie ladne imię a mnie sie jakoś źle kojarzy). Teraz tesciowej na pewno nie powiem przed porodem jakie wybraliśmy imię
-
Krakuska wrote:Mnie z żabą, nie wiem czemu
. Chyba z jakiejś bajki musiałam to zapamiętać.
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
cudek2 wrote:Madziula No jeszcze wczoraj podobno miejsca mieli. Ja już nigdy nie wybiorę się nad polskie morze w ciemno- po ostatnim razie mam dość. Nigdzie nie było nic wolnego a każdy mówił jedz na spontana. I mieliśmy spontana wrrr... makabra. Więc szukam zawsze wcześniej. Mam nadzieję że pomogłam. Jak nie, to napisz. Nad morzem jest teraz pół moich znajomych
My planujemy wyjechać za 2 tyg . Ale rozkładam trasę na dwie raty. 3h+ 3h. Nocleg gdzieś w okolicach Łodzi. Może zoo. I potem dalej.ale najpierw 3ego wizyta czy mogę.
U nas to spontaniczna decyzja dlatego bez wcześniejszego planowania. Szukamy dalej póki co, we Władku pewnie nie ma gdzie stopy na plaży postawić, dla nas tam za gwarno jednak
Ja w czerwcu się wybrałam do Chorwacji samochodem dlatego, że zrezygnowałam z samolotu, jakoś takie wszystko za delikatne mi się jeszcze wydawało, drogę rozbiliśmy sobie na dwa dni, pierwszy postój w Wiedniu i też wycieczka do ZOO i noclega póżniej już prosto do Chorwacji, w drodze powrotnej nocleg w Czechach. Jak tak teraz myślę chyba mniej by mnie wytelepało w tym samolocie, lekarz powiedział, że chodzi głównie o wyprostowanie nóg. Korci mnie wypad we wrześniu samolotem, ale to już zobaczymy jak będę się czuła.
A to 'luzy' we Władku z tamtego roku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34f1d1fa1b9e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 11:18
cudek2 lubi tę wiadomość