Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Dziewczyny jakas przezroczysta woda mi z sutkow wyplynela . Mialyscie tak ?
Ja tak miałam. Ale to kropelki były. A ostatnio coś biało kremowego też kropelka. Nie wiem co to.. -
Baranosia ja dzis dopiero zauwazylam kropelki ale czesto sprawdzam na staniku czy mam mokro i nie mam to az takiego naplywu nie mam,ale jakos tak mnie to zaskoczylo ze juz sie mogly krople pojawic. Wogole ostatnio to codziennie cos nowego i siebie odkrywam.A czasami sa tygodnie gdzie nie widze zadnych zmian.
-
Oglądam właśnie zdjęcia z wakacji i co widze? Niespodzianka, mąż zrobił zdjęcie mojego brzuszka, więc się pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c19576000403.jpg
zarębinka, makalotia, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Isia86, guerretenshi, palma, polkosia, cudek2, Izieth, kalina123, Angela B-D, Nulka lubią tę wiadomość
-
anna123 wrote:Baranosia ja dzis dopiero zauwazylam kropelki ale czesto sprawdzam na staniku czy mam mokro i nie mam to az takiego naplywu nie mam,ale jakos tak mnie to zaskoczylo ze juz sie mogly krople pojawic. Wogole ostatnio to codziennie cos nowego i siebie odkrywam.A czasami sa tygodnie gdzie nie widze zadnych zmian.
-
guerretenshi wrote:to wczoraj powinien Ci pokazać albo pokaźnego pisiora albo ładnie zarysowane wargi sromowe. już ten tydzień gdzie da się stwierdzić.
Może było dziecko w złej pozycjiU mnie wczoraj plecami się odwróciła i nie było szans. Na szczęście, ja już wiem z Nifty
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Perl, obstawiam jednak dziewczynkę
hihih
Obrabowalam bank. Kupiłam kilka ciuszków dla Boryska, Szymka- w smyku i nie tylko. No i obkupilam siebie. 4 koszulki, gacie, klapki i okulary. Tyle super rzeczy a koszt? 170 zł. Takie promocje. Uwielbiam.
Ale oczywiście nie obyło się bez incydentu... zrobiło mi się słabo w Biedronce- byłam po pieluchy- i pani w kasie ratowała mnie krzeselkiem. Hihi...ja też zawsze muszę coś zmalowac.
Kaczorek - Dziękuję! - żaba dotarła. Super jest. -
Cudek cieszę się że się podoba
cudek2 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno