Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o ubranka to ja podostawalam duuuuzo ciuszkow 56 jakis fikusnych a maly i tak caly czas w pajacach
wiec po co ?! niwim
Ale tak jak mowicie 56 okl. 2 miesiecy , pozniej 62 tez ze 2 miesiace używał jest sens kupowac 56 o ile nasze dziecko nie bedzie dlugiewiec mozna nie szalec z tym najmniejszym rozmiarem za bardzo.
Cudne macie te profilki bejbikowzazdroszcze wam ze widzialyscie juz swoje bobasy
co do plci na 100% to moj lekarz mowil ze przy porodzie sie dowiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 22:43
polkosia, cudek2, Isia86, Krakuska lubią tę wiadomość
-
No dokładnie. Ja teraz te na ramiączkach kupiłam pod bawelnianego pajaca. Ale ja w domu ciepło bardzo mam. Poszalalam z tymi zakupami
Ale cholera takie promocje, że No żal nie braćhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdbbcee4eaf0.jpg
Dla siebie sporo kupiłam też. Tak na tetaz takie jakieś luźne fajne tuniki i koszule- dwie typowo ciążowe reszta żeby była i na potem. Eh. Fajnie. Dobrze, że zaraz pierwszy hihihi bo na koncie 28 zł zostało Aaaaaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 05:27
Szczęśliwa Mamusia, Isia86, zarębinka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak myślicie w którym tyg ciąży najlepiej iść na 3 d?
ja muszę w końcu przejrzeć te 5 kartonów od brataakurat fajnie bo on ma dwie córki, męża brat też ma córkę malutką więc pewnie będę zasypana ciuchami
Jedynie tak jak piszecie ten kombinezon bym musiała kupić
tylko pewnie teraz nic nie dostanę, pewnie od początku listopada będą w sklepach
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
A nie przełączał wam lekarz na połówkowych na obraz 3d?
To się niczym nie różni, jedynie dzidek trochę bardziej kształty jak się pójdzie później
U mnie teraz akurat inny aparat wstawili do usg, poprzednio był voluson i mam wrażenie że obraz był zdecydowanie lepszy niż na tym obecnym
Na pewno wyraźniejszy mam filmik z prenatalnych niż z połówkowych, tam mam nawet obraz w 4d, trochę mam niedosyt -
Witam,
Dziś połowkowe o 18:40!!
U nas na każdym USG przełącza też na 3D i 4D (filmik) - w sumie od pierwszegoAle na tych początkowych to dzieci wyglądają jak kosmici...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 08:29
Isia86, cudek2, Werix, polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Z tego co wiem to 3d i 4d to jest to samo,tylko w 4d mamy uwzględniony czas, czyli właśnie jest stosowany do nagrywania płyt, bo nagrywa nam obraz usg 3d w danym czasie i stąd 4d. Czy dobrze mi się wydaje?
polkosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Doberek kochane :* jestem tak nie wyspana. Erotycznych snow noc kolejna. Do tego taka ulewa sie zerwala w nocy ze lezalam i sluchalam.
Dzis w koncu wizyta kontrolna. W zyciu tak sie nie cieszylam ze ktos mi miedzy nogi zajrzy xd.
Wgl od wczoraj wieczorem mam twardszy brzuch. Czuje jazdy ruch dziamberka. Ale denerwuje mnie to uczucie ucisku i napiecia...
Jestem w kontakcie ze Szczesliwa wiec od razu dam Wam znac nak wyniki.
A co do ubranek. Wczoraj odkrylam ze naprawde co sklep to rozmiar. W 5 10 15 miedzy 56 a 62 jest niewielka roznica. Natomiast w kapphalu czy jak to tam sie zwie 50/56 wyglada mi jak 68. Wiec wszystko szczerze na oko. Ja 56 sobie daruje poki co zeby nie bylo ze wcale nie zaloze :p a jak bedzie potrzebne to babcie dostana szybka misje i jeszcze beda w raju xdSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość