Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulka wrote:Mój syn ma na imię Maciej i wydawało mi się, że to nie było jakoś oblegane imię. W tym przekonaniu utwierdził mnie fakt, że na całe przedszkole jest dwóch. Dopiero niedawno poznałam chyba 3 chłopców z tego rocznika o tym imieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 22:12
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyNulka wrote:Mnie by już chyba nic nie zdziwiło ale zielone oczy
U nas jeszcze śmiesznie bo mój ma gr krwi 0+ ja mam A- a młody A+
A to już w ogóle jestem w szoku, haha
Ulka, trzymamy kciuki, dawaj od razu znać
Ja uciekam spać Kochane bo jakaś zmęczona jestem.
Dobranoc :* do jutra. -
roma wrote:Mój miał być Michał i tak nawet płyta z usg jest podpisana. No ale jak się urodził to wyglądał na Jakuba i został Jakub mimo pewnych oporów ze względu na popularność tego imienia co robić...
-
A jakie wielkości? Dobrze ze pojechałas. A to nie jest tak, że przy konflikcie daje się zastrzyk po pierwszym porodzie i wtedy to nie robi problemow przy kolejnych ?
Wszystko będzie dobrze. Ściskam Cię ciepło.
Ja dziś na zgage cierpię. Pol dnia z łóżka nie wychodziłam a jak wstałam to zrobiłam blachę sernika i pół juz nie ma. Denerwuje mnie fakt ze jak mam ochotę na naleśniki i juz je zrobię, to nachodzi mnie ochota na mięso. I tak w kółko się zmienia. A ostatecznie od wszystkiego mnie mdli
Dobranoc. Powodzenia na jutrzejszych wizytach :* -
Zarodek 4 mm. I tak dostalam już dwa zastrzyki na to. W 27 tc poprzedniej i 48 h po porodzie. A teraz muszę znowu dostać. Daliby mi go w szpitalu ale musieliby mnie na minimum dobę zostawić na obserwacji a u lekarza dostane i mogę iść do domu. Taka procedura w DE....
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
roma wrote:Kurcze, gdyby mnie nie bolały wcale to bym się nie martwiła, ale mnie bolały intensywnie i przestaly... Mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni.
ja też mam różne nasilenia
na początku bardzo bolały, potem z dnia na dzień coraz mniej, wczoraj wieczorem znowu mocno zabolały a dziś rano spokój. Więc chyba ma tak być - przynajmniej trochę można odetchnąćroma lubi tę wiadomość
-
U mnie też dziś ból wrócił myślę, że dzisiejsza wizyta mnie uspokoi.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Tak tak, zaciskaj mocno, ja też będę. No i dziewczynki wieczorem oczywiście raport ja mam na 17:30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:11
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Werix wrote:Zazdroszczę Wam dziewczyny braku mdłości. Ja już nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Nie mam ochoty nic jeść, wszystko śmierdzi i leżę tylko w łóżku
Werix spróbuj herbaty z imbirem - dodaj sobie plasterki korzenia do herbatki mi na początku ciąży pomagało. Ja w poprzednie do dnia porodu miałam mdłości i oczywiście poranne wymioty,