Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Według usg termin na 7.12 gin się upiera żeby trzymać sie tego z om czyli 23.11 ale to az 2 tygodnie różnicy!
Za tydzień mam badania: krew mocz. Następna wizyta 28.04 wtedy założy mi kartę ciąży Zdjęcie wrzucę jak tylko wrócę do domu bo z telefonu piszeAsiaa91, cudek2, Agulkowa, dora13 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam zestaw antymdłościowy: cytryna, imbir, pomarańcze, grejfruty, migdały. Pierwsza herbatka imbirowa troche pomogla. Do tego co chwilę lizanie plasterka cytryny i da sie zyc mam wizyte 27.04.16. Nie moge sie doczekac! Termin 02.12.16
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Nasze małe szczęście
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cd0b5b02f8d.jpg
Serduszka jeszcze nie widziałam, ale lekarz powiedział, że wszystko jest ok 28.04 już na pewno zobaczęcudek2, Agulkowa, Hiszpanka, baranosia, M@linka, dora13, Szarlotka123, Maredd, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,ja dziś zrobiłam jeszcze betę 7576,jest ok,zobaczymy jaki będzie przyrost w środę,ale tak jak pisałam od wczoraj miałam jakieś czarne myśli no i dziś zaczęły mi się plamienia brązowe,niby niedużo,ale już coś nie tak idzie..no i w krzyżu mnie pobolewa..a nie jest niestety to dobry zwiastun..no nic,zobaczymy co będzie dalej wzięłam nospę i odpoczywam ehh
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Hej dziewczynki,ja dziś zrobiłam jeszcze betę 7576,jest ok,zobaczymy jaki będzie przyrost w środę,ale tak jak pisałam od wczoraj miałam jakieś czarne myśli no i dziś zaczęły mi się plamienia brązowe,niby niedużo,ale już coś nie tak idzie..no i w krzyżu mnie pobolewa..a nie jest niestety to dobry zwiastun..no nic,zobaczymy co będzie dalej wzięłam nospę i odpoczywam ehh
Nie martw się wszystko będzie dobrze musi być ! Wiem ze łatwo się mówi ale nie denerwuj się , nie pomożesz a zaszkodzić możesz ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:56
Arleta lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Hej dziewczynki,ja dziś zrobiłam jeszcze betę 7576,jest ok,zobaczymy jaki będzie przyrost w środę,ale tak jak pisałam od wczoraj miałam jakieś czarne myśli no i dziś zaczęły mi się plamienia brązowe,niby niedużo,ale już coś nie tak idzie..no i w krzyżu mnie pobolewa..a nie jest niestety to dobry zwiastun..no nic,zobaczymy co będzie dalej wzięłam nospę i odpoczywam ehh
-
palma wrote:Arleta dlaczego niby ból pleców jest złym zwiastunem????? :o pierwsze słyszę
-
Odebrałam wyniki prolaktyna spadła sama nie wiem jakim cudem
23.02- 41 dziś 27 (norma 5-35)
Bhcg
4.04 261,27
6.04 700,98
11.04 6144,17
I więcej nie badam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:55
Agulkowa, Arleta, Szarlotka123, emilkazozz, M@linka, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze czytać dobre wieści od Was dziewczyny:)
Ja odebrałam właśnie wyniki Bety i tak to wygląda:
1. 1-04-2016 117
2. 04-04-2016 369
3. 07-04-2016 1353
4. 11-07-2016 6539
Chyba już koniec bo mogłabym biegać tak codziennie... mam nadzieję, że wyniki są ok.
Martwi mnie tylko progesteron bo mam 14,74 niby w normie, ale jednak mało...Agulkowa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Nasze małe szczęście
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cd0b5b02f8d.jpg
Serduszka jeszcze nie widziałam, ale lekarz powiedział, że wszystko jest ok 28.04 już na pewno zobaczę
Nulka lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Arleta wrote:Palma jak byłam kiedyś w szpitalu to lekarz mówił,że ból krzyżu,na samym dole,nie pleców jest jednym z objawów ciąży zagrożonej poronieniem,od razu wtedy dostałam zastrzyk.Inaczej jest jak kobiety mają już pokazne brzuszki i wiadomo,że wtedy boli kręgosłup od ciężarudwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg