Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta ale wiele kobiet odczuwa bóle pleców i rodzą zdrowe dzieci. Ból bólowi nie równy. Ja głęboko wierzę, że nasze dzieciątka trzymają się nas mocno i wszystko będzie dobrze
Arleta lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Cześć dziewczyny. Gratuluję pięknych zdj waszych maluszków
Palma a kiedy masz wizytę u lekarza? Jakieś plamienia są? Jak nie to się nie denerwuj... Każda kobieta inna i każdej coś innego będzie dolegac. Myślę dziewczyny ze nie każdy ból pleców zwiastuje coś złego.
Czy wy też macie dziś taki zły dzień? Cieszyłam się ze nie mam objawów a tu nagle cały dzień mnie mdli... -
Odkryłam dziś magię hallsow line flavour na zgage i mdłości. Wiec sobie wcinam jak zjem jakiś posiłek. Powiem wam że ratują.ale i tak wybieram się dziś po ukochany imbir.
Piękne zdjęcia dziewczyny. A co do bólów krzyża. Mi dokuczają od paru dni, jakbym przeciazala go sobie, a wcale tak dużo nie stoje. Może po prostu taka natura niektórych z nas. -
KlaudyŚ wrote:Kochane moje jednak nie dolacze do was ostatnia nadzieja byla w becie a ona wyszla ujemna .trzymam mocno kciuki za kazda z was aby spokojnie dotrzec do czasu porodu,aby porod byl bezbolesny i szybki.
Caluje cieplutko -
Jestem po pierwszej wizycie u lekarza ale bylo zbyt wcześnie zeby zobaczyc pęcherzyki wszystkie wyniki juz porobilam dzis odebralam beta hcg pierwsza robiona w sobote 662 po 48 godzinach juz 1760 czy to nie zbyt duzy przyrost czytalam ze po 48godzinach przyrost do 66% u mnie o wiele wiekszy kolejna wizytę mam dopiero na28
-
KlaudyŚ wrote:Kochane moje jednak nie dolacze do was ostatnia nadzieja byla w becie a ona wyszla ujemna .trzymam mocno kciuki za kazda z was aby spokojnie dotrzec do czasu porodu,aby porod byl bezbolesny i szybki.
Caluje cieplutko
Witaj Venusska Gratulacje Masz dobry przyrost mówi się że po 48h powinien być ok 100%. Co do USG też byłam w tym samym etapie co ty i nic nie było dziś po 10 dniach już ładnie wszystko zobaczyłam -
Dzięki uspokoilyscie mnie to moja 3ciąża ale w tej wyjatkowo mocno boli mnie brxuch mam wrażenie ze caly od zoladka po podbrxusze nudnosci poki co nie mam bol piersi zwyczajny nie zbyt mocny ale ten brzuch okropnosc jadę na nospie od początku brzuch mam wzdety wielki nie dopinam spodni choć lekarz mowi ze w początkach ciąży tak może byc no nie wiem..fajnie ze trafilam na to forum