Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Odczytuję Was od kilku dni ale dopiero udało mi się ogarnąć to forum żeby coś napisać...
Jestem mamą 3 letniego wspaniałego Szymonka. Mam reż 2 Aniołki . Teraz jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka 25.02 byłam u lekarza widziałam pecgerzyk ale na razie nic więcej. Dostałam zastrzyki i progesteron. W ciazy z synkiem też brałam Mam niedobór białka S. Bardzo się boję kolejnej wizyty martwię się czy pojawi się zarodek...I czy serduszko będzie biło... wizyta 22.04. -
Jestem dzisiaj wykończona. Właśnie obudziłam się z 2 godzinnej drzemki u boku dwóch moich mężczyzn Z czego ten mniejszy śpi nadal Coś czuję ze będzie wojował do północy...
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
U mojego męża tez tak jest. Moja szwagierka jest 3 lata starsza od naszego syna
Za to między mną a moim bratem jest 12 latWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:00
-
Moje dzieci jak się dowiedziały wycalowaly mnie całą więc tez są przeszczesliwe jak je rodzilam bylam mlodziutka przestraszona teraz przezyje ciążę i macierzyństwo calkiem innaczej bardziej dojrzale powolutku każda chwilę chcę pamiętać mam teraz 33lata
M@linka, Nulka, cudek2, dora13 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
Palma, Gosiek jesteśmy na podobnym etapie - wizytę mam 20.04, ostatnia @ wg owulacji była 29.02.
Gosiek też mam niedobór białka s i biorę zastrzyki. Za mną 3 straty. Bardzo bym chciała aby ta ciąża okazała się szczęśliwą. Aby żadna z nas nie musiała więcej łez wylewać z powodu straty...
W tę ciąże zaszłam od razu po łyżeczkowaniu i powiem Wam, ze nie dociera do mnie to że się udało zaskoczyć tak szybko... z jednej strony mam wielkie nadzieje, że tym razem się uda, bo w końcu jestem zabezpieczona lekami a z drugiej wydaje mi się to niewiarygodne aby mogło mnie spotkać tak wielkie szczęście...na razie chcę ufać Bogu, że tym razem będzie dobrze, chociaż im dalej w las tym większe ogarniają mnie wątpliwości..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:20
-
Abusiowa wrote:A macie już założoną kartę ciąży ?
Ja mam od poprzedniej wizyty ale sama nie wiem czy to nie za wcześnie.dopóki nie zobaczę serduszka to tak jakoś nie dowierzam.lekarz był dobrej mysli a nie pozostaje nic poza czekaniem
-
Dziewczyny, tak się zastanawiam...czytam u Was te wszystkie badania, prolaktyny, białka, progesteron. A mi nic lekarz nie zlecił oprócz duphastonu. Kompletnie się na tym nie znam, w poprzednich ciążach też nie robiłam żadnych szczególnych badań oprócz krwi. Co sądzicie?
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
dora13 wrote:Dziewczyny, tak się zastanawiam...czytam u Was te wszystkie badania, prolaktyny, białka, progesteron. A mi nic lekarz nie zlecił oprócz duphastonu. Kompletnie się na tym nie znam, w poprzednich ciążach też nie robiłam żadnych szczególnych badań oprócz krwi. Co sądzicie?
Ja tez mam tylko ten lek . I badanie krwi miałam zrobione .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:58