Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Abusiowa wrote:A macie już założoną kartę ciąży ?
Ja za tydzień ide na badania(mocz, morfologia, TSH, różyczka, toksoplazmoza, przeciwciała Rh- chyba nic nie pominęłam) i 28 jak będzie miał wyniki mam przyjśc i wtedy mi założy kartę ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:54
-
ja już po wizycie Ciąża młodsza niż to wynika z ost miesiączki, 5 tydzień 6 dzień. Widziałam pęcherzyk i zarodek 3mm. Serduszka jeszcze nie słyszałam. KOlejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy będzie wszystko jasne.
Hiszpanka, Asiaa91, Nulka, Szarlotka123, dora13, cudek2 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ja już po wizycie, trochę zawiedziona. Jest pęcherzyk odpowiadający mniej więcej wiekowi ciąży, natomiast zarodek jest bardzo kiepsko widoczny, widać tylko rozmazaną, pulsującą plamkę. Gin powiedziała że to nie dlatego, że coś jest z nim nie tak, tylko jest głęboko w macicy i dlatego obraz niewyraźny. Za tydzień w środę powtórka. Ja się wykończe...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ulka84 wrote:ja już po wizycie Ciąża młodsza niż to wynika z ost miesiączki, 5 tydzień 6 dzień. Widziałam pęcherzyk i zarodek 3mm. Serduszka jeszcze nie słyszałam. KOlejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy będzie wszystko jasne.
Roma jest dobrze Myśl pozytywnie w końcu było widać zarodek
To teraz czekamy na wieści od Szarlotki
Moi rodzice o ciąży nie wiedzą i póki co się nie dowiedzą (czemu to już gdzieś pisałam) za to teście wiedzą i bardzo się cieszą -
Hej dziewczyny. Super, ze macie za soba udane wizyty ja niestety nie mam dobrych wiadomosci. Ok 17:00 zaczelam porzadnie krwawic, myslalam, ze juz po wszystkim.. Pobieglam do ginekologa, ktory przyjmuje w klatce obok. Zrobil mi usg i jest fasolka 0,35 cm, dzielnie sie trzyma ale zaraz nad nia krwiak Mam brac dupka i jak najwiecej lezec.. bedzie ciezko przy mojej corce ale jakos damy rade.
-
Maredd wrote:A u mnie chyba nie będzie juz wizyty, na papierze i wkładce śluz w kolorze coraz bardziej różowym, tak jak ostatnio... to początek końca ((((
Paradise dobrze, że jesteś pod dobra opieka i była szybka reakcja.