Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wszystkim dziewczynom po wizytach! Coś pięknego Ach, nie moge doczekać się swojej - równo za tydzień!
Co do seksu...my w pierwszej i drugiej ciąży nie dostaliśmy zakazu ale jak przyszło krwawienie i okazało się w szpitalu, że był mały krwiak, teraz nie będziemy ryzykować. Przynajmniej przez ten najtrudniejszy I trymestr. Eh...
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dzień dobry.
Jeśli chodzi o seks to w pierwszej ciąży nie mieliśmy zakazu i można było współżyć. Teraz też nie było problemu, aż do przedwczoraj. Obecnie ja mam zakaz przez plamienie.
Z seksem w ciąży trzeba się wstrzymać jeśli lekarz zabroni bądź same czujecie, że coś złego się dzieje... Jeśli natomiast wszystko jest dobrze to nie ma przeciwwskazań. Na końcu to seks nawet lekarze zalecają -
nick nieaktualnyKoska, strasznie to przechodzisz.. Gorzej niż ja bo u mnie zdarzy się raz i potem tylko całodzienne mdłości. Moja wczoraj na mdłości mi przepisała krople- imbifem, podobno są bardzo dobre.
Co do seksu, kilka razy z moim się pobawiliśmy ale bardzo delikatnie i staramy się ograniczyć przez I trymestr. Tylko jeśli mamy już taką mega ochotę -
Powodzenia na wizycie my jakoś z partnerem nie umiemy dać na wstrzymanie. Bo ciągle mam mega ochotę, nawet przy mdłościach i gorszym samopoczuciu. Ale staramy się byc delikatniejsi.
Zazdroszczę ogromnie bicia serduszka. Jeszcze tydzień do wizyty, na szczecin na 8:50. Nie wytrzymałabym całego dnia czekając na lekarza.
Miłego dnia dziewczyny. Praca wzywaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Czyli nie jestem sama z okropnym samopoczuciem. Przepraszam, ale trochę mi lepiej z tą świadomością.
Wezwałam na pomoc mamę, bo jestem taka senna i słaba, że nie daje rady zająć się małym. A on wulkan energii.
Sex miałam zabroniony. Nawet ochoty nie było. Teraz też nie ma. Z resztą nie wyglądam zbytnio sexownie z worami pod oczami i głowa w wcWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:43
-
Kalina ja mam wizytę dzisiaj o 19.. chyba osiwnę z nerwów. Już żałuję, że wzięłam wolne w pracy bo teraz tylko siedzę i myślę... Obym tylko usłyszała serduszko dzisiaj...
Na seks mi przeszła ochota, to jakaś paranoja chyba...
Macie jakieś pomysły na stres? Bo zwariuje jak nie przestanę się martwić i stresować... -
Ja bym nie chciała ograniczać seksu i mam nadzieję, że nie będzie przeciwskazań choć to już inny seks jak wiem, że "coś" tam we mnie jest
P.S wizytę jutro mam dopiero na 18:15...
Dziś mam mega mdłości chyba za bardzo się cieszyłam, że taki pyszny obiad w pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 11:03
-
Koska 88 wrote:Dziewczyny nie daje rady fizycznie i psychicznie jak sobie pomyśle, ze jeszcze 6 tyg takiego samopoczucia a ja po tygodniu mam serdecznie dość. W nocy oczywiście znowu wymioty.... Nie mogą mnie uśpić na te 6 tyg?
Wiem co czujesz ja tylko jak jestem na głodzie to wszystko jest w porządku ale lakarz powiedział ze jak tak będzie dalej to będę oddział odwiedzać na kroplowy wiec mam sie starać coś zjeść po troszku a to jest dla mnie straszna . Na szczęście mam swoja działalności i pracownica mnie w razie czego zastąpi bo tak to chyba bym musiała już na l4 siedzieć . Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które dzisiaj podglądają brzuszki -
cześć
ja mam szczęście, bo nie wymiotuję, mam nudności czasem silniejsze, czasem słabsze, zjadam wtedy kilka migdałów i przechodzi - bez kontaktów z porcelaną
opowiadałam o pulsowaniu-drganiach w brzuchu - zaczęło też oko więc domyśliłam się, że o magnez chodzi - zaczęłam zażywać od niedzieli i zaczyna przechodzić
ja mam jutro wizytę, ale na serduszko nadziei sobie nie robię - raczej za wcześnie jeszcze