Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:A ja się strasznie martwię. Cały dzien boli mnie macica. Kuje bardzo nieprzyjemnie. Nie plamie ani nic, ale tryb panikary się włącza.
Mnie dzisiaj też dopadło jakieś kłucie w macicy..
Dodatkowo znowu porcelana mnie witała kilka razy.
Zrobiłam pierogi z kapustą i grzybami (moje ulubione), tak bardzo mi nie smakują, że aż szok!
Kailna123, super! widziałaś serducho czy słyszałaś?
Grudniówka, witaj -
Super wieści. Witamy nowe mamy.
Ja już padam z tymi nudnościami. Boli mnie już cały brzuch od tego naciagania, wszystko mnie wkurza, drażni eh...
Też jest mi zimno! To chyba spadki ciśnienia. Czuję jajnik. Mam wzdety brzuch i wyglądam cudacznie.
Dziś badania robiłam -mam nadzieję, że wyniki będą dobre. Toxo igg i igm, różyczka igg, cyto igm i igg, HIV, hbs, HCV, vdrl.
Przd sama wizyta jeszcze morfologia, mocz, glukoza i kreatynina.
Jezu drogi. Nie ma nawet 19! Mój synek jeszcze lata, a ja bym najchętniej polazła spać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:48
-
Szarlotka widziałam bo to takie "podręczne" usg
Ta moja dr nie jest specjalistą od usg, na wizycie używa takiego podręcznego sprzętu, na te usg ważniejsze będę szła osobno do lekarza który jest specjalistą od usg i tam sprzęt jest wypaśny
Ten mój poprzedni dr robił też usg więc za jednym zamachem odbębniało się wszystko
-
Cześć dziewczyny. Mój dzień tez nie najlepszy. Zimno mi i spałam popołudniu ze 2 godz. I macica mnie dziś pobolewa... No i mam mdłości ale takie dziwne. Bo czuję je tylko jak jestem głodna... Jak się najem to nie. A inna sprawa ze jestem teraz głodna co pół godziny. Nawet mój mąż pytał swojej mamy czy to możliwe żeby kobieta w ciąży aż tyle jadła...
-
Jestem juz po wizycie. Na razie wszystko ok. Ale serduszka jeszcze nie ma. Lekarz powiedzial ze to po prostu za wczesnie i ze mam sie zjawic w przyszly czwartek. Kurcze jednak mnie nerwy nie opuscily... czekanie do czwartku przyszlego... kazal odpoczywac i dostalam L4
Szarlotka123, Nulka, Arleta, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Jagodam wrote:Jestem juz po wizycie. Na razie wszystko ok. Ale serduszka jeszcze nie ma. Lekarz powiedzial ze to po prostu za wczesnie i ze mam sie zjawic w przyszly czwartek. Kurcze jednak mnie nerwy nie opuscily... czekanie do czwartku przyszlego... kazal odpoczywac i dostalam L4
-
Ja właśnie wracam z uczelni po całym dniu i padam na twarz. Mam ochotę sie zdrzemnac w pociągu ale obawiam sie ze przespie stację
Powiedziałam dzisiaj mojej kochanej Pani promotor o ciąży była zachwyconaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:11
Szarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Jagodam wrote:Baranosia do 22 bo wtedy mam wizyte i pewnie dostane dalej.
Dziewczyny oby bylo tak jak nowicie i tego 22 zobacze i uslysze ze wszystko ok. Lekarz powiedzial ze wszystki ksiazkowo ale tak na prawde cieszyć się mogę jak usłyszymy serduszko...