Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 6+1
u mnie wczoraj i dzis jak na razie dobre samopoczucie tylko piersi mnie zaczęly boleć. Ogólnie przez jakis czas ciągle pobolewał mnie brzuch wczoraj i dzis juz tylko leciuteńko coś tam zakuło i nic więcej.
miłego dniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja jak dziś dostanę l4 to będę musiała powiedzieć. Wolałabym na razie powiedzieć tylko dyrektorce ale z drugiej strony dziewczyny będą złe jak pójdę na l4 i nie powiem dlaczego a one będą za mnie pracować... Mam dylemat jak diabli... Póki co wie tylko mąż, jego siostra i koleżanka na uczelni
-
nick nieaktualnyJa się czuje tak okropnie dziewczyny.
Zawsze jak się budzę to moje samopoczucie mogę porównać dosłownie do kupy.
Do kuchni wchodzić nie mogę bo od razu mi się zwraca, nie mówiąc już o myciu naczyń czy sprzątaniu.. Mam ogromne mdłości, boli mnie brzuch, do tego wszystko w filmach jest takie smutne i trzeba się popłakać.. Gdzie tam jeszcze 6 tygodni
Arleta, co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:50
cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj jak sie kładłam wieczorem do łóżka to mnie mdliło starałam sie to zignorowaci zasnąć Dzisiaj rano delikatna powtórka z rozrywki ale cos zjadłam i jest lepiej
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Cudek to wcale nie jest śmieszne ale poprawiłeś mi humor maź kupił mi opaski uciskowe sea band i jest trochę lepiej tak wiec polecam dziewczyny ale gorące piersi mi sie zrobiły. Macie tak? Maja kilka stopni więcej niż reszta ciała. Aż mnie parzą jak ich dotykam.
-
nick nieaktualny
-
Koska 88 wrote:Cudek to wcale nie jest śmieszne ale poprawiłeś mi humor maź kupił mi opaski uciskowe sea band i jest trochę lepiej tak wiec polecam dziewczyny ale gorące piersi mi sie zrobiły. Macie tak? Maja kilka stopni więcej niż reszta ciała. Aż mnie parzą jak ich dotykam.
Ja sie cała zrobiłam cieplejsza, bo zawsze jak lodówka (normalnie moja temperatura ciała to 36,0 lub 35,9) teraz jestem cieplusia, za wyjatkiem lodowatych stóp i dłoni
Mnie prodawki wręcz pieką ale to chyba bardziej z bólu niz od temperatury -
nick nieaktualny
-
To sie pochwaliłaś opaskami... Naprawdę mniej muli ale z porcelana juz sie dwa razy przywitałam z tym ze tak bardziej bez ostrzeżenia i musiałam naprawdę szybko do łazienki biec... Karolajba jak jesteś w stanie do pracy chodzić jak wymiotujesz? Nie możesz wziąć l4?
-
nick nieaktualny