Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko współczuję wam tych wymiotów liczę na to że tym razem też mnie ominie ta atrakcja
Ja mam dziś wolne bo miałam rano z synkiem lekarza, odstawiłam go do przedszkola, zjem sobie coś i chyba się zdrzemnę lubię środy wolne bo wtedy tydzień taki krótki
Chętnie bym tak z tydzień odpoczęła sobie od pracy ale nie ma tak dobrzecudek2 lubi tę wiadomość
-
cześć
ja już po wizycie
oczywiście za szybko na "podglądanie" malucha, więc tylko doktor zerknął, czy ciąża w macicy - jest, pokazał małą plamkę, ale nawet nie mierzył, kazał przyjść 29.05
i z zaleceń najciekawsze: "osobne sypialnie" do 14 tyg mam nie spać z mężem i się nie "przytulać" i tak nie miałam ochoty, ale teraz mogę się lekarzem wykręcać
żadnych leków, bo nie widzi potrzeb, więc to znaczy, że dobrze
a Beta dziś piękna wyszła, więc tym bardziej się uspokoiłam
01.04 - 35
04.04 - 123
09.04- 913
13.04 - 5128
Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Basia a nie 29.04 przypadkiem?
Jak lekarz uzasadnił brak seksu? -
oczywiście chodziło o 29.04
a nie tylko chodzi o seks ale i o sen - mam spać sama, w pełni odpocząć, ogólnie do 14-go tygodnia dmuchać i chuchać - nie chodzić do dużych skupisk ludzi, nie spotykać się z chorymi ludźmi. Może dlatego, że ma 36 lat -
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła już badania pierwszego trymestru? Nie wiem, ja zabrać się do badania glukozy na czczo. Ponoć trzeba zachować przynajmniej 8h niejedzenia! A ja budzę się w nocy z takim głodem, że muszę coś przekąsić, bo nie mogę zasnąć! Rano jak nie zjem, to nie wstanę z łóżka, bo targają mną mdłości! Jak to przeżyć?!
-
Ja na badania ide w poniedziałek... niezmniernie cieszy mnie to, że na tych nie pije sie glukozy... chyba bym nie wytrzymała...
Werix nie mam pojęcia jak ci pomóc... -
Hiszpanka, ja też dziś zrobiłam betę, wynik mam 2652, więc przyrost w normie wg kalkulatorów Daj koniecznie znać jak u Ciebie. Nie stresuj się, będzie dobrze! Jeszcze powtórzę w pt. W pt robię też pełną morfologię i mocz. Chyba padnę od tego kłucia, nie lubię igieł brr
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. *