Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dora13 wrote:Hiszpanka, ja też dziś zrobiłam betę, wynik mam 2652, więc przyrost w normie wg kalkulatorów Daj koniecznie znać jak u Ciebie. Nie stresuj się, będzie dobrze! Jeszcze powtórzę w pt. W pt robię też pełną morfologię i mocz. Chyba padnę od tego kłucia, nie lubię igieł brr
ja robiłam w sobotę 09.04 wynik był 39760 więc teraz po 4 dniach teoretycznie powinien się podwoić...na kalkulatorach już nie sprawdzę, bo one tylko do 30 dpo chyba są.
nie wymiotuję, czasem mi niedobrze ale da się wytrzymać, piersi nie bolą, nie mam żadnych objawów:( dlatego się boję że coś jest nie tak. chociaż wiem że wcale nie musi być, no ale już jestem przewrażliwiona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:22
-
baranosia wrote:O kurde to jak długie masz cykle?
-
Ja juz po wizycie . Termin mam na 3 grudzień wiec proszę mnie wpisać na listę . Dostałam witaminę E oraz kierowania na mocz itp i na specjalnie USG do Katowic . Gin widział serduszko maleństwa i jak na tę chwilę jest wszystko w porządku aż mi ulżyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:59
Hiszpanka, Nulka, cudek2, Arleta, Ulka84, dora13, Martosza83 lubią tę wiadomość
-
Kochane a więc u mnie tak:beta 17101-także super przyrost 123%,na wizycie jeszcze nie było widać serduszka,ale gin powiedziała że zalążki już są..
także nadzieja jest..bo dalej mam plamienia dość spore..zobaczymy jak się wszystko rozwinie za tydzień,bo wtedy idę jeszcze raz na usg
och jak mi ulżyło,oby beta cały czas tak przyrastała,ale już nie będę robić
do teraz z nerwów prawie nic nie jadłam,dopóki nie wiedziałam o becie,to myślałam,że to już koniecNulka, cudek2, dora13, Martosza83 lubią tę wiadomość
-
Arleta wrote:Kochane a więc u mnie tak:beta 17101-także super przyrost 123%,na wizycie jeszcze nie było widać serduszka,ale gin powiedziała że zalążki już są..
także nadzieja jest..bo dalej mam plamienia dość spore..zobaczymy jak się wszystko rozwinie za tydzień,bo wtedy idę jeszcze raz na usg
och jak mi ulżyło,oby beta cały czas tak przyrastała,ale już nie będę robić
do teraz z nerwów prawie nic nie jadłam,dopóki nie wiedziałam o becie,to myślałam,że to już koniec
Abusiowa super, że wszystko okAbusiowa lubi tę wiadomość
-
cudek2 wrote:No a ja się zestresowalam
Beta 4 kwietnia 20.400
Wczoraj 12 kwietnia tylko 82.800
Oszaleje. Ja wiem, że ten przyrost potem maleje, ale żeby aż tak?! ; (
Zaraz się porycze.
09.04 bylo 39760 a dziś 63913 boję się ze za mało.wizyte mam we wtorek i nie wiem czy czekać czy iść wczesniej:(
-
Nulka na plamienia nic nie dają,lutka dowcipna + duphaston + odpoczynek i trzeba czekać,trochę się uspokoiłam ale jednak strach pozostaje,tym bardziej,że wiem,że jeden dobry przyrost nie daje gwarancji,że za parę dni będzie dobrze,ale mam nadzieję.
Abusiowa fajnie że u Ciebie też wszystko dobrze
Cudek przy takich dużych wartościach bety to różnie ona przyrasta,mi lekarka mówiła,żeby pózniej nie badać już przyrostów,będzie dobrze,zobaczysz
osobiście nienawidzę tego wpatrywania sie w monitor w celu ujrzenia tych wartości bety i ciągłe odświeżanie strony diagnostyki.to takie być albo nie być zwłaszcza dla mnie dzisiaj byłoAbusiowa lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie grudniowe Mamusie. Mam nadzieje, ze niedlugo bede mogla oficjalnie do Was dolaczyc. Poki co nie bylam jeszcze u lekarza, ani nie zrobilam nawet testu, bo w styczniu poronilam w 7tc. W kazdym razie ostatnia @ mialam 10.03, a Cykle trwala u mnie ok 27-28 dni.
Abusiowa, Arleta lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Witaj Polarisa. Fajny masz termin. Mi wg belly wychodzi 15.12.2016
Zastanawialam sie czy zmieszcze sie w 2016 ....I chyba sie udalo
Test kupie w piatek. Poki co mam w domu gosci- Mame i tesciowa. Nie byloby nawet jak sie skupicAbusiowa, Polarisa90, Arleta lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa...