Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem już
Słyszałam serduszko, popłakałam się masakrycznie
Dzieciątko akurat sobie jadło
Maredd, do lekarza i to jak najszybciej!
paradise, dobrze, ze maleństwo się trzyma, musisz teraz bardzo dużo odpoczywać.
Kilka fotek (to po lewej to pokarm )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b2363e99d9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d0e1f7c566e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:01
Agulkowa, Abusiowa, paradise, baranosia, kalina123, Asiaa91, guerretenshi, Nulka, Arleta, palma, Ulka84, cudek2, dora13, M@linka, kwiatuszek12345, RedLady lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszytskim udanych wizyt
Szarlotka, jak długie masz cykle? I w którym dc miałaś owu?
Ja mam pierwszą wizytę w 6t5d i boję się, że nie będzie widać jeszcze serduszka... Mam długie cykle 32dniowe, owu ok 18-19 dc.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witam tez melduje sie pobwizycie zarodek jest tentno jest nawet na chwile mi puścił zeby mnie uspokoić ze wszystko dobrze wiek ciąży według usg 5tydzien i 6 dni
Agulkowa, Szarlotka123, Abusiowa, Nulka, cudek2, dora13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie akurat z usg wyszło tak jak z @, 6t3d
Założyła mi już kartę ciąży.
Mój miał chwile grozy bo myślał, ze pokarm to drugie maleństwo hahaha.
Ale mu szybko wytłumaczyła, że to nie to więc stwierdził "tego jeszcze nie było, zeby pokarm był większy od człowieka" więc ogólnie śmiechowa wizyta
wianna, cykle mam 28 dniowe a owu była 13 dc
Dziewczynki, bo nie mogę tego znaleźć.. Kogo miałam dopisać do listy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:28
Abusiowa, Agulkowa, baranosia lubią tę wiadomość
-
Asiaa91 wrote:A kiedy planujesz powiedzieć swoim?
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka cieszę sie, że wszystko ok
Mi kiedyś wywróżono że za drugim razem będą bliźniaki, więc tez odetchnęłam z ulgą
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mieszkam w uk, tu nie ma ginekologa na zawołanie a kobieta nie jest wciąży do 12 tyg, wierzą w selekcje naturalną i nikt mnie nigdzie nie przyjmie w 6 tyg ciąży. Teraz krwawienie ustało ale poprzednio też było na początku tylko na papierze a pózniej juz jak okres... Tylko obfitszy... Leżę i modlę się o cud.dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Dzień dobry jeśli pozwolicie dołączę do Was. Dziś usłyszałam bicie serduszka mojego maleństwa więc postanowiłam zaryzykować i napisać.
Strach jest bardzo duży ale wierzę, że wszystko będzie dobrze i zostanę tu z Wami aż do grudniaSzarlotka123, guerretenshi, Nulka, Ulka84, cudek2, dora13, Arleta, Martosza83, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny