Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Widziałam piękny pęcherzyk z całkiem żółtym i zarodkiem. Nasze małe szczęście ma 2,1mm wiek ciąży 5t 6d. Zdjecie wstawie później. Miłego dnia
paradise, palma, Abusiowa, roma, Szarlotka123, baranosia, kwiatuszek12345, cudek2, M@linka, Maredd, guerretenshi, Nutka-koloru, Ulka84, dora13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Nulka, a co z tą infekcją?
Super, gratuluję Czekam na zdjęcie
Ja mam wizytę na 16:20 więc jak wyjdę to dam znaćSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maź tez mi znalazł te uciskowe branzoletki ale nie udało sie ich wczoraj kupić. Za to kupiłam takie plasterki. Trochę pomagają tylko strasznie zmulona jestem. Czopków jeszcze nie brałam i mam jena czarna godzina. Taj jak w sobotę- to była tragedia. Jak ja wam zazdroszczę apetytu. Ja nie mam ochoty na nic. Jem tylko bułki z dżemem na przymus i staram sie pic jak najwiecej. Juz mnie gardło od tego wymiotowania boli... Mnie piersi na początku straszniebolaly a teraz juz tylko przy mocniejszym dotyku. Próbowałam prenalen gardło ale smakują jak piwo z sokiem z malin i mi odbicie niedobrze. Na szczęście fiorde można w ciazy brać.
-
Nulka wrote:Dziewczyny ja już po wizycie. Widziałam piękny pęcherzyk z całkiem żółtym i zarodkiem. Nasze małe szczęście ma 2,1mm wiek ciąży 5t 6d. Zdjecie wstawie później. Miłego dniadwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Witam się i ja Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Ja mam się dobrze i wszelkie dolegliwości omijają mnie szerokim łukiem. Normalnie jakbym nie wiedziała, że jestem w ciąży.
Wizytę mam 20.04 - jeszcze 9 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:38
-
Witam Nulka gratuluję Ja jeszcze parę godzin i też będę wiedzieć coś więcej .
Mnie niestety mdłości nie dają spokoju i dzisiaj w pracy prawe klientke bym drzwiami zabiła bo mnie tak zamuliło i musiałam biec do wc. Nawet woda z imbirem nie daje rady myśle czy to nie przez dufaston który przyjmuję .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:51
-
nick nieaktualnyJa niestety tez cierpie na mdlosci od jakiegos czasu:-( Wmuszam w siebie jedzenie, 2.5 kg schudlam. ale widze ze czasem juz sie zdarzaja lepsze dni wiec mysle ze niedlugo mi to przejdzie. wizyte u gina mam na 28 kwietnia. Zdjecie z usg mam z 24 marca wiec zaraz wstawie bo zapomnialam:-) Termin porodu na 5 listopad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:56
-
nick nieaktualny