Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju w szoku jestem. 3mam za Was kochana kciuki! Synek napewno będzie dzielny jak mamusia.Aniu dużo siły dla Ciebie i męża! Wierzę w to, że będzie wszystko dobrze!;* Sciskamy Was!
-
Kochana trzymaj się!! I nie trać nadziei! Dacie radę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 08:14
-
Któraś pisała o problemach z opryszczką. W pierwszej ciąży miałam chyba 4 lub 5 razy. (wcześniej także się zdarzało) .Dostałam na to antybiotyk - Heviran- oczywiście od ginekologa.
Teraz póki co jeszcze się nie zdarzyło, ale to kwestia czasu - w okresie jesiennym na pewno się pojawi -
Bol brzucha zalezy od tego jak jestem ulozona w danej pozycji. Dwa dni temu tak przegielam ze cala noc pozniej mnie bolalo i sie stresowalam.
Z opyszczka tez czekam na sezon jesienno-zimowy. Chociaz w tamtym roku byla cisza. Ale teraz z oslabieniem organizmu na 100000% wyjzdzie mala zolza.
Na chwile obecna sie przeziebilam przez co nie moge isc zrobic wynikow... jestem wsciekla.
Aniu, czekamy we troje niecierpliwie na wiesci od Ciebie i zaciskamy mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze :*emilkazozz lubi tę wiadomość
-
Aniu- czekam na wieści od Ciebie. Jak maluszek?
My już w domu. 3 prania zrobione. Mały pierwszy raz spi w swoim pokoju- i o dziwo tylko o 3:16 się obudził- "mamo!"...., bo mu smoczek wypadł. Także się cieszę, że się przestawil bez problemu,bo jak Borys będzie z nami, to kołyska obok naszego łóżeczka w sypialni.
Dziś stuknelo mi 35 lat. Rany... Jak to brzmi- 35...
Maz pojechał do pracy, ale ma wrócić koło południa. W sobotę impreza mała.
Idę dziś na 12:30 zobaczyć Boryska- czy wszystko ok. Taki prezent sobie zrobiłem urodzinowy. Mam nadzieje, że ma się świetnie i wszystko w porządku.
Endzusia- jak boli to raczej bym igraszki odpuściła. Co to z resztą za przyjemność dla ciebie jak boli w trakcie i boli po. A może być niebezpieczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 06:42
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego cudek :* spelnienia najskrytszych marzen, zawsze na najwyzszym poziomie relacji z mezem oraz pociechy ze szkrabow :* jak to u mnie sie mowi - rodzina najwazniejsza a cala reszta jakos sie pouklada
cudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Spełnienia marzeń cudem;)! Dużo zdrówka i pociechy z męża i z dzieciaczków
!!
AniaKami jesteśmy z Tobą myślami :* jak tylko będziesz miała chwilkę, to daj znać jak tam Twój syneczek:*! Tulimy Was!!cudek2 lubi tę wiadomość
-
Maluch mial krytyczna noc, ale byl silny i dal rade. Na chwile obecna jego stan jest wzglednie stabilny ale krytyczny. Kazda doba i tydzien teraz sie licza.
Musimy byc silni!WróżkaZielona, -em--, Olcia..89, Okciakowa, Martusiazabka, Nulka, zochna lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....