Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudek wszystkiego co najlepsze
AniaKami ciągle myślę o Was i chcąc nie chcąc wyszukuję informacji w necie, mnóstwo takich historii kończy się bardzo dobrzewięc mam nadzieję i głęboko w to wierzę, że i u Was tak będzie.
SzczęśliwaMamusia byłaś u lekarza z tą opryszczką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:21
cudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Szcześliwa bardzo dobry jest żel Tonisan H
Większość tych przeciwwirusowych dziala w momencie gdy opryszczka sie pojawia a potem juz nie bardzo.
Ten mocno wysusza i przyspiesza gojenie.
Drogi bo ok 20 zł ale rewelacja.
I nie martw sie jeśli to nie jest pierwsza w życiu infekcja to masz juz przeciwciała które chronią maluszka.
Uważaj tylko żeby dobrze myć ręce i nie przenieść np do oka.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
AniaKami modlę się o Twojego synka, musi być dobrze!3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Aniakami kciuki nadal mocno zaciśnięte. Z każdym dniem będzie lepiej :*
Cudek to świętujemy razem. Mi stuknęła 28. Czuje sie juz tak dojrzałe przez to. Kiedyś myślałam, ze do 28 na pewno urodzę pierwsze dziecko ale starania nam sie przeciągnęły. Dobrze, ze jestem w ciazy to obsuwa nie będzie taka duża
Dzisiaj mój odtatni dzien w Anglii wiec J dostał dzien wolny i jedziemy obkupic Kulkę w ramach mojego prezentu urodzinowegocudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Aniu- wszystkie tu mocno trzymamy kciuki za pierwszego dzieciaczka w naszym gronie. Przesyłam Ci dużo sil. Niech maluch walczy dzielnie. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Dziękuję za wszystkie piękne życzenia. Koska 88 - zdrowia, miłości, spokoju, szczęśliwego rozwiązania.usciski. ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:59
-
cudek, koska, wszystkiego najlepszego i nudnej koncowki ciazy.
AniaKami, twoj synek to dzielny chlopak. pozakal ze bez walki sie nie podda, aa ja wierze ze ja wygra. teraz juz kazdy dzien bedziemy wszytkie odliczac razem z wami.cudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Mamuśki potrzebna rada
przeglądam kombinezony na zimę i takie rozwiązanie wydaje mi się idealne do samochodu i do wózka dziecko ma nóżki złączone przez co jest mu pewnie cieplej.
http://piksi.net/pics/619caf9d-b419-49aa-b9ea-3d76dd1fb072.jpg
Ale powiedzcie czy dobrze myślę
-
nick nieaktualnybaranosia Kombinezonik super jest i jak ocieplony, musisz tylko ciepłą czapkę zimową założyć i rękawiczki
. Ja to dla Grzesia dostałam taki kombinezon plus czapkę , gdzie cały był schowany i nóżki i rączki , był bardzo cieplutki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 11:10