Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma takich słów, które mogłyby Ci oszczędzić tego bólu i cierpienia, który teraz odczuwasz.. Bardzo, bardzo mi przykro. Przez cały czas miałyśmy nadzieję, że się uda.. Takie to niesprawiedliwe wszystko. Trzymaj się mocno. W razie czego zawsze możesz na nas liczyć
-
Jezu, masakra
czytam i płaczę. Nie.wyobrażam sobie nawet takiej sytuacji
Aniu, nie masz pojęcia jak nam wszystkim przykro. Naprawę liczyliśmy na to ze dobrze się to skończy... Życzę Wam dużo zdrowia i siły. Musicie to jakoś przetrwać. Choć napewno jest Wam bardzo ciężko... Trzymajcie się kochani!
-
Aniu wspolczuje Ci z calego serca... Jest mi strasznie przykro,naprawde wierzylam , ze bedzie dobrze:( Sciskam Cie z calych sil. Żadne slowa nie ukoja Waszego bolu... ;(
-
Nienarodzone dzieci nie odchodzą, one tylko zmieniają date swego przyjścia na świat.
Powyższy cytat pomógł niejednej kobiecie po stracie i był lepszą pomocą niż największe współczucie wszystkich dookoła.
Spokojnie. Przyjdzie czas gdy będziecie tulić swój ósmy cud świata!! Ściskam całą Waszą rodzine!!
Mam do Was pytanie. Czy mogłybyście opisać co jadłyście w ciągu dnia? Nie wiem jak się obecnie odżywiać by nie zjeść miliona kalorii podczas posiłku a najeść się. Co zjem to od razu jestem głodna.
Jakie produkty Was najbardziej nasycają, i zaspokajają głód na dłuższy okres czasu??
-
Sea wstyd sie az przyznac, bo dzis nie zjadlam niczego konkretnego ani zdrowego. ale tak to jest jak leze chora w lozku
ogolnie nie bardzo pilnuje diety, a jak musze to jem. tyle ze miedzy posilkami staram sie zeby to byly owoce, nie slodycze.
i co nasyca. makarony z sosami. ale mam hopla na ich punkcie teraz. i zjadlabym pomidorowke.Sea lubi tę wiadomość
-
Sea wrote:Nienarodzone dzieci nie odchodzą, one tylko zmieniają date swego przyjścia na świat.
Powyższy cytat pomógł niejednej kobiecie po stracie i był lepszą pomocą niż największe współczucie wszystkich dookoła.
Spokojnie. Przyjdzie czas gdy będziecie tulić swój ósmy cud świata!! Ściskam całą Waszą rodzine!!
Co innego poronić w 6 czy 8 tyg a co innego urodzić dziecko sn w terminie w którym są już szanse na przeżycie
Obie sytuacje przykre niezmiernie niemniej ciężko je porównywać
A co do jedzenia to u mnie dziś tak:
1 śniadanie ok 9: 2 kanapki z pełnoziarnistego chleba z serem żółtym + pół pomidora
2 sniadanie ok 12: 1 kanapka z serem, pół pomidora i serek wiejski
ok 16 pół obiadu: ryż + indyk i surówka z białej kapusty
Teraz: drugie pół obiadu
I na kolację pewnie zjem biały serek z odrobiną konfitury, kromka chleba i szklanka soku warzywnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 18:48
michaela, Majanna, Sea lubią tę wiadomość