Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety jem bardzo niereguralnie , w pracy jem jak mam czas ale staram się nie przegładzać, potem szybko obiad i późna kolacja, plus podjadanie i niestety ciągle ciągnie mnie do pepsi, więc z puszkę co dwa dni wypiję ;/
Witam się w 26 tygMartusiazabka lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Witamy się i my.
Ja już po porannych zakupach w smyku przez Internet
Na wyprzedazowe ubranka jeszcze jest dodatkowo 30% także polecam
U mnie Gosia coraz bardziej rozrabia, wiercipieta małana początku bałam się,że coś złego się dzieje,że tak często kopie, no ale Wy też piszecie, że Wasze maleństwa często dokazują także trochę się uspokoilam. Wizyta dopiero w przyszłym tyg.więc trzeba czekać...
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
dzień dobry
Szykujemy się na połówkowe, ciekawe ile moja mała waży
odnośnie kg u mnie było +5 w zeszłym tygodniu (dzisiaj 21 + 2tc). Jem przeróżnie. W weekend byliśmy na weselu więc troszke sobie pofolgowałamcudek2 lubi tę wiadomość
Novum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
Fuksja90 wrote:Opłaca się kupić takie pieluchy czy lepsze białe ?
http://allegro.pl/pieluszki-pieluchy-tetrowe-drukowane-duzo-wzorow-i5572033741.html
-
Nita, mój R tez około 96kg ma. Ale w pierwszej ciązy, tak od ok 14tc córka była o tydzień do przodu i urodziła się 3860g. Ja jestem z tych wysokich raczej szczupłych więc mam nadzieję że te 550g wyszło np z długich nóg
Sea, jedzenie w szpitalach jest beznadziejne. Pamiętam, że zjadałam wszystko i za chwilę znów byłam głodna. Bez dożywiania się nie obejdzie.
guerretenshi, nie wiem jak jest w twoim szpitalu ale u mnie już pierwszego dnia poporodzie pytali "STolec był?" Jak na drugi dzień nadal nie było to kazali czopek wtykać i znów chcieli wiedzieć. Mam wrażenie, że bez zaliczonej "dwójki" nie puśliliby do domu. Ja akurat siedziałam z małą tydzień w szpitalu to miałam trochę czasu na ciśnięcie
Z tym ważeniem to ja się trzymam wagi w domu bo na niej ważę się zawsze o stałej porze czyli rano, a u lekarza to zawsze jest inna godzina. Często po 16 i przez cały dzień to się najem, do tego zawsze jestem inaczej ubrana. Co ciekawe u lekarza zawsze wychodziło mi mniej niż w domuMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
powodzenia dziewczyny na glukozie - i oczywiście czekamy na relacje z połówkowych.
Mi tam najbardziej po porodzie w szpitalu smakowały zupy mleczne. Miałam fazę na mleko i kawę INKĘ . I szczerze, to na początku wystarczały mi te porcje szpitalne- mąż dowoził tylko owoce jakieś-jabłka itp. A i raz teściowa przywiozła mi sernik- był to najlepszy sernik jaki w życiu jadłam.
Martusiazabka, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ja jako pierwszy posiłek po cc dostałam kleik i pamiętam że był przepyszny
wylizałam kubek
w normalnych warunkach nie tykam takich rzeczy a wtedy w szpitalu nawet sucha bułka z masłem smakowała wybornie-em--, Dagn_, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane :*
u mnie poranek zaczęty od wypicia mięty na te bóle brzucha/ zołądka i przeszlo hurraa!
teraz idziemy zjeśc jakieś dobre śniadanko a potem szukamy inspiracji do urządzenia mieszkanka
miłego dnia :*
a oto my dziś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbb744365998.jpgNita, cudek2, polkosia, Isia86, makalotia, Kokardka44, Izieth, Olcia..89, Nulka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51af96e5f3cd.jpg
Krakuska, palma, Martusiazabka, polkosia, Koska 88, Werix, Dagn_, RedLady, Szczęśliwa Mamusia, Kushina, Isia86, Nita, paradise, Izieth, Olcia..89, Okciakowa, Nel@, -em--, makalotia, Nulka, zochna lubią tę wiadomość