Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O rety, ale się porobiło
Aniu, już teraz wszystko w rękach lekarzy, jesteś w najbardziej odpowiednim miejscu w jakim możesz być. Co ma być to będzie. Wszystkie trzymamy mocno kciuki.
Martusiazabka, michaela lubią tę wiadomość
-
Noc minela spokojnie. Tak sterydy dostalam odrazu cala dawke na dwa razy.
Po obchodzie lekarza jak bede cos wiedziec wiecej dam znac.
Trzymam sie jak moge!
Maluch dokazuje co jakis czas w brzuszku.
Musi byc dobrze!baranosia, Dotty84, Kushina, RybusiaB, Isia86, Izieth, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, emilkazozz, RedLady, Martusiazabka, Nel@, kalina123, palma, michaela, Kokardka44, cudek2, Olcia..89 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
cześć
mi się śniło, że to ja mam te skurcze i trzy razy się budziłam i uspokajałam się sama, że to tylko sen, a i tak cały czas byłam zdenerwowana, więc nawet nie próbuję sobie wyobrażać co musi Ania przechodzić
ale dziewczyny mają rację, jakimś cudem trzeba uspokoić nerwy, bo to nie pomaga, tylko łatwo powiedzieć
ja w pierwszej ciąży trzy razy leżałam w szpitalu na podtrzymaniu ciąży z powodu skurczy (pierwszy raz w 12 tyg), a młody w końcu urodził się tydzień po terminie - życzę Wam takiego samego finału
Ania, trzymaj się mocno i dzidzia niech się też mocno trzyma mamyMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
Jak wczesniej mialas to nie ma co sie bac, ale lepiej skontrolowac
ja sie zmagam od 4 lat, ale nauczylam sie szybko reagowac kiedy czuje ze cos sie dzieje bo inaczej to paprze mi spory kawalek twarzy i to przez prawie miesiac
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Na przyszłość rada, kiedy tylko zaczynasz czuć, że coś się dzieje, jakieś mrowienie zapowiadające opryszczkę, od razu nakładaj specjalny plasterek (u mnie się sprawdziły lepiej niż maść). Ja się zmagam z tym wirusem od lat i opryszczka jest o wiele mniejsza i mniej bolesna kiedy się zaczyna ją leczyć przy pierwszych symptomach, zanim jeszcze powstanie wykwit.
Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie u mnie mily poranek a potem jak zwykle D musiał mnie wkurzyć.
Gadaliśmy sobie ze miło spędzimy dzien razem, pogadamy itp. Aż tu nagle jeden tel kolegi ze na moto wychodzą. Z łóżka jak z procy wyleciał i poszedł sie szykować... Idiota tak mnie zdenerwowal że szok!
Wkurzyłam się wyszłam z domu a tel nie odbieram. Nie chce mi sie z nim gadać.Martusiazabka lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)