Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W sprawie rożka /becika
Ja miałam rożek dla córki i przydał sie- zawijałam ja w niego, kiedy ktoś chciał podtrzymać córkę - byłam wtedy spokojna, że jest bardziej bezpieczna - kręgosłup i główka były usztywnione. A teraz zamierzam jeszcze zaopatrzyć się w otulacz takie do zawijania.Kushina, polkosia lubią tę wiadomość
-
Krakuska, trzymam kciuki za świnkę, musi być dobrze.
Werix, szkoła rodzenia u mnie generalnie jest bezpłatna, ale za uczestnictwo partnera płaci się 150zł i jeśli ktoś chce uczęszczać na ćwiczenia, to jeszcze 100zł. W sumie kosztuje mnie to 250zł za 10 spotkań. Planuję jeszcze dojeżdżać na szkołę rodzenia w szpitalu, który wybrałam - tam jest bezpłatnie i 5 spotkań.
Jak Wy ogarniacie to ubieranie dziecka w zimę? Dla mnie to jakaś abstrakcja, w większości przypadków nie rozumiem co piszecie, musiałabym sobie rozrysować schemat co i jak zakładaciePoproszę o powtórkę tematu, jak już będę miała jakieś ubranka i będę wiedziała co jest co
Olcia..89, Krakuska lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
W zaleznosci jaki bedzie listopad to body, pajac i kombinezonik lub cieply kombinezon a na to cieply koc. To jesli o wyjscie ze szpitala. Pozniej na zimne spacery to body pajac, cieply pajac, kombinezon (kupuje welurowy czy jak to tam sie zwie) i posciel wozeczkowa. Boje sie bardziej przegrzania niz wyziebienia :p
-
No ja już po walce.
Wkurzają mnie te osoby które kupują tonę tych rzeczy na handel.
W ogole zle popatrzyłam i nie wiem czemu wydawało mi się że pajace mają być z weluru po 2 szt.
A one były bawełniane po 1szt.
W końcu wzięłam pościele i body plus spodenki rozmiar 56 i 62/68cudek2 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Krakowska ja tez trzymam kciuki za świnkę!! Oby wyszła z tego!
Kaczorek pokażesz jaka pościel kupiłaś? Ja już zamówiłam z internetu, bo jestem w niemczech, a tu w Lidlu narazie nie ma takich promocji;/
Izeth dla mnie to też czarna magiatyle tych nazw, że się gubię! Body,polbody,śpioszki,kaftanik,pajacyki, na krótki,na długi, ze stopkami, bez stopek itd itd
! MASAKRA:D!
Słyszałam że taki rożek później moze posluzyc do przykrycia maluszka wiec myślę, ze sie przyda;)
Miłego dnia kochane;)!!Krakuska, Izieth lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że u nas w Lidlu też będzie oferta na ciuszki dla dziecka, ale gdzie tam, nic takiego nie ma. Wygląda więc na to, że te Lidly zza granicy mają swoje indywidualne promocje.
Ja mam wizytę u położnej we wtorek. Nic ekscytującego, będzie tylko ważenie, mierzenie ciśnienia i oddanie moczu. O sprawdzeniu krzywej cukrowej mogę sobie pomarzyć, nie robią tego tutaj. Usg ostatnio miałam 12 sierpnia a kolejne będę mieć w 36 tc, jakoś w listopadzie i to wszystko. No cóż, trzeba się przyzwyczaić do tego systemu dla ciężarnych i już.
Badań dla ciężarnych nie robią, szyjki nikt nie sprawdza, ale ciągle mi marudzą, że niedługo mam się zaszczepić przeciw krztuścowi. W Anglii szczepią na to ciężarne od 2012 roku, bo dużo noworodków choruje na krztusiec. Ale ja się szczepić nie chcę, to nie jest wskazane dla kobiet w ciąży, wszędzie o tym piszą, tylko w UK robią takie eksperymenty. A poza tym to szczepionka 4w1. Chyba zrezygnuje, bo się po prostu boję. W Polsce ta szczepionka jest kategorycznie zabroniona w ciąży.Werix lubi tę wiadomość
-
Olcia..89 wrote:
Kaczorek pokażesz jaka pościel kupiłaś? Ja już zamówiłam z internetu, bo jestem w niemczech, a tu w Lidlu narazie nie ma takich promocji;/!!
Wzięłam obydwie bo nie mogłam sie zdecydować.
Dobra cena jak na 3czesciowy komplet.
A za granica to rzeczywiście te promocje sa w innych terminach, wystarczy popatrzec na instagram #lidl.
We Francji np te ciuszki były kilka dni temu
Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Kurde ale mnie mój mąż wkurzył. Łazi z tym zarostem już tydzień, jak taliban, nie ogoli się nawet do pracy a potem się dziwi, że go całować nie chcę? Przecież na twarzy ma same kłujące igły, a jego igły są wyjątkowo mocne! Teraz zaczął brzuch całować, witać się z rana z synem. Nosz kur... myślałam że mu przywalę, jak mnie tymi igłami pokłuł w brzuch!
-
Jej jaka piękna ta pościel!! Jaka cena? Śliczna jest! Mam nadzieje ze w niemczech tez taka będzie
Wiecie co;) dzisiaj z prawej piersi jakaś kropelka mi poleciała czegośto już?
-
Nawet nie wiedziałam o promocji w Lidlu, ale w sumie i tak bym nie pojechała, bo u nas to wojny są przy każdej takiej akcji
Porażka.
Witam wszystkich
Koska, umowę ma do końca września w obecnej pracy, a potem może zacząć od 1 stycznia w tym samym miejscu, ale pensja o 30% niższa, bo miał stypendium doktoranckie, które kończy mu się teraz i się broni... Dlatego szuka czegoś innego. Szczególnie, że ma specyficzny zawód i wiedzę i niektóre firmy proponują mu 3-4x tyle kasy, co ma tu. Tyle, że to wiąże się z wyjazdem lub/i pracą na pełny etat (do tej pory pracował 1-2x w tygodniu). Jednak wczoraj ustaliliśmy, że będzie potrzebny w domu przez te 3 miesiące i w sumie dobrze się złożyło. Od 1 stycznia wróci na uczelnię i ewentualnie wznowi poszukiwania.
Krakusa, zdrówka dla świnkiMój jeż kiedyś zaszył się w domu (puszczam go na biegi w nocy) i 3 dni go nie widziałam. Jedzenie znikało, więc się nie martwiłam, a tu po 3 czy dniach się pojawił z nitką obowiązaną u nogi i o mało co nie czekała go amputacja. Spłakalam się jak głupia! Na szczęście wyszedł z tego cało.
Ja tak, jak Kalina, rożki mam i do spania będę używać. Do noszenia nie. Chyba, że przenieść w rożku śpiące dziecko z jednego do drugiego pokoju w razie potrzeby.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Olcia..89 wrote:Jej jaka piękna ta pościel!! Jaka cena? Śliczna jest! Mam nadzieje ze w niemczech tez taka będzie
49 zł, aż dziwne że w Niemczech nie masz takich promocji przecież Lidl jest niemiecki.
-
A to moje zdobycze z lidla z rana.
kupilam 2 bluzki jedna 50/56, druga 62/68
sweterek i rajstopki rozmiar 62/68
bardzo fajne, bo wszystko z bawelny i w jasnych kolorach alubie takie jasne i jak na zlosc w sieciowkach dla chlopcow same ciemne.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3da363d93fb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:41
-
Jej to super cena;)! Szkoda, ze mnie nie ma w Polsce:/ ja zapłaciłam za swoją 170 zł z satynki bawełnianej czy coś takiego +ochraniacz na łóżeczko (cała biała). A tam w komplecie jest poszewka na kolderka i podusie?
-
szkoda ze przez internet nie można zamówić ;/