Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:No właśnie pewniej bym się czuła jakby całą noc był lekki półmrok żebym w każdej chwili mogła podnieść głowę i zajrzeć do łóżeczka
Baranosia, lekki półmrok nie jest zalecany, melatonina nie wytwarza się przy nim w odpowiednich ilościach. Dla dziecka najzdrowsze jest spanie całkiem po ciemkuLampkę możesz włączyć w każdej chwili.
milky_way, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Isia pojechalam do Zdroji w razie gdybym miala zostac. Mlody wyjdzie kiedy bedzie trzeba, a ja przynajmniej narobie piernikow i krokietow z kapusta. Moze jeszcze uda sie pierogi w przyszlym tygodniu :p
Isia86 lubi tę wiadomość
-
A jeśli mowa o lampkach, to ja mam na parapecie cotton ballsy i świecą akurat
W zależności od wielkości pokoju, można sobie dobrać 10, 20 czy 50 kul. U mnie się sprawdzają. A jeszcze ostatnio wspominałam o promocji z lampkami właśnie na marko-baby.pl - one co prawda bardziej takie ozdobne, ale troszkę światła dają i wyłączają się same po 45 minutach.
milky_way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Baranosia, ja Cię rozumiem - pierwszy tydzien spaliśmy z lekką lampką za łóżkiem, żeby widzieć Hanię w łóżeczku. Ale szybko nam przeszło hehe, jak juz do nas dotarło, ze ona tam jest i bynajmniej nigdzie się nie wybiera
Jeśli to sprawi, że będziesz sie czuła spokojniejsza to na pewno nic się nie stanie ani Tobie ani dziecku jak przez tydzień - dwa zostawicie sobie jakąś mała lampkęPotem człowiek wraca do siebie i zobaczysz, że nie bedzie Ci juz potrzebna. Jak maluszek bedzie spał to będziesz robić to samo, a nie gapić się na niego jak na początku
hihi
baranosia lubi tę wiadomość
-
Zmienilismy dzis malemu lozeczko na takie 70x140
Zeby juz mniejsze oddal siostrze, a sam sie przyzwyczajałpolewka, bo ma teraz tyle miejsca, ze spi w poprzek
W mniejszym tez spal w poprzek, ale z nogami do góry, z braku miejsca
Chyba jest zadowolony
Martwilam sie, bo nowy materacyk, jednak inny, ze nie bedzie chciał zasnąć, no ale padł jak długi, wiec chyba dobrze.
I tak rozmawialismy dzisiaj, ze gdybysmy przy pierwszym dziecku wiedzieli, tN mieli swiadomosc, to od razu bralibysm 70x140. A tak.... 2 razy kupowanie. Wiadomo, bedzie dla siostrzyczki, no ale tak i tak ppdwojne kupowaniebo ona przeciez tez wyrosnie
-
Fuksja.... :DDDD
No, serio czarna magia
Nie daj Boze taka polozna przy porodzie :DDD Skad wiadomo, co wymysli...?
Np.: prosze nie przec w minuty nieparzyste, bo sie urodzi rude ! :DD
Ps- nic nie mam przeciwko rudym.... sama zawsze chccialam byc ruda w kreconych wlosach i piegowata
A jestem ciemna blondynka, proste wlosy, jasna karnacja......choleraaaaa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:26
-
milky_way wrote:Fuksja.... :DDDD
No, serio czarna magia
Ps- nic nie mam przeciwko rudym.... sama zawsze chccialam byc ruda w kreconych wlosach i piegowata
-
nick nieaktualnymilky_way wrote:Fuksja.... :DDDD
No, serio czarna magia
Milky Way masz szczescie, ze sprostowalas!Moj maz byl rudy do 20 roku zycia (później niestety zblondzial) i synek tez ma szanse byc rudy
Uwielbiam rudych
-
Nita! Hihijji!!!
Smiechy chichy, a u nas w pracy jedna laska zdziwaczała pewnego razu, z dnia na dzień i rzucała na mnie czary
Dosc niekomfortowe to bylo, jak tak sobie przypominam
Kushina! Ahhhh...rudzi... mniammmm... jeszcze z zielonymi oczami. Cudo. Podobno ogolnie rudy moze sie spokojnie zdarzyc w rodzinie, gdzie rudych nie ma i rozne sa teorie na ten temat, skad ten rudy kolor sie bierze, wciaz mam nadzieje na rudą dziewczynkę! (Ku przerażeniu otoczenia! Szczegolnie babć!!) -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7feede43b98.png
17.11.2016 rok
Godzina 8:20
Waga 3kg
Długość 55 cm
10/10
Uściski!
(Odpoczywamy. ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 00:01
Krakuska, polkosia, Olcia..89, guerretenshi, Izieth, Iva79, Szczęśliwa Mamusia, Nita, Werix, palma, Kokardka44, RybusiaB, Isia86, chiara, Dagn_, baranosia, Dobrawa, Kushina, Dotty84, Martusiazabka, RedLady, Madziula87, Fuksja90, Nulka, Angela B-D, Magduullina, Agulkowa, MoBo, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy.
Mały ok. Dzięki Bogu.
Ze mną gorzej. 2 cc po takim krótkim czasie, zastój w nerkach i spojenie. Ogólnie ból. Było mnóstwo zrostow!
Jestem cały czas na przeciwbólowych, pomaga na sekundę
Bori poszedł na noworodki, bo ja 1cm nie jestem w stanie sie przesunąć więc zająć tym bardziej
Byliśmy razem cały dzień. Stał z piersi obi. Spal przytulony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 07:12
Iva79, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Angela B-D lubią tę wiadomość