Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dagn
Buraki ostatnio porzuciłam, bo mi cukier podwyższały i faktycznie ostatnio pozwalałam sobie na mandarynki
Czekam jeszcze na wynik manualnego liczenia płytek. W poniedziałek wizyta, dowiem się na czym stoję
U nas w szpitalu jest osobny anestezjolog na porodówce, więc teoretycznie powinien być dostępny. Ciekawe jak to wygląda w praktyce.
Nita, ślinka mi pociekła na myśl o tych pierogach, muszę się powycieraćsylwucha89 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
milky_way wrote:My mamy kamerke DLink baby czy cos takiego. Zajebicho, podglad wifi na androidzie. Wiec i mąż z pracy moge ogladac, i ja siedzac u fryzjera czy cokolwiek.
Ma filmiki wchyba w hd, zdjecia, kolysanki, mozna mowic przez mikrofon. Maly jak mial 6 mcy to go wyekspediowalismy do jego pokoju, w nocy drzwi zamkniete. Jak spi z nami na wyjezdzie czy u tesciow, w sensie jego lozeczko ale w naszym pokoju to nikt sie nie wysypia) ten lazi po lozeczku, gada, zaczepia, cuda.
Wiesz co my też mamy tą kamerkę bo pooglądam psa. Jedynie co mnie denerwuje to że no musisz zawsze na ten telefon bądź tablet spojrzeć co np jak mam zapaprane ręce w kuchni wkurza. Ja dla dziecka wolę że se mam monitorek i już.
Tych filmików też nie byłam w stanie wszystkich pooglądać bo każdy ruch i dźwięk nagrany, choć do psa się mega przydało.milky_way lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dotty, a Hania nie miała żółtaczki przez to wcześniejsze przyjście na świat?
Tzn miała taką lekka fizjologiczną, ale bez żadnych naświetlań itp
Ona juz była "donoszona", bo 37+5 i żadnych i żadnych problemów nie miała
Trochę mnie tym wyjściem wcześniejszym "rozpieściła" i nie ukrywam, ze liczę na łaskawość Zosi w tym temacie, ale moze byc różnie... Na siłę wyganiać nie będę heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 18:29
milky_way lubi tę wiadomość
-
Cudek gdzie jestes? Urodziłaś?
moje dzisiejsze ktg też wieje nudą, nic się nie dzieje
Na dodatek mała spała, więc położna próbowała ją rozruszać i trzymała mnie zamiast 20min to 45 - najpierw lewy bok, potem prawy, potem na siedząco i znowu na lewym, w końcu ożyła
Następne ktg kontrolne w przyszły piątek, chyba zjem przed tym jakiegoś batonaIva79 lubi tę wiadomość
-
O matko ledwo Was nadrobiłam
Rano zrobiłam paznokcie, pojechałam na kawę do babci, później kilka h w przedszkolu na plotkach z koleżankami i przytulankach z dzieciaczkami, zahaczyłam o rossmanna i kupiłam te pojemniczki na kosmetyki do szpitala- fajna sprawa! Wieczorem pojechałam do teściowej na kawę i obleciałam z mamą Lidla i biedronkę.
Mały dopiero teraz gdy usiadłam ożył i szaleje
Nita dziś też kupiłam lody i nie zawaham się ich wieczorem zjeść
Gueretenshi 3mam kciuki! Dobrze kojarzę że Piotruś to byłby pierwszy facet na świecie z naszej paczki?
-
Baranosia, ale aktywny dzień
w nocy będziesz spać jak dziecko tylko czy twoje dziecko będzie spało :p
Dziewczyny jakie macie lampki nocne do pokoju dziecięcego? Moja sowa jutro wraca do sklepu świeci stanowczo za słabo.
Fajne te kamerki tylko trochę dużo kosztują -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa Mamusia, no costy, nikt nie bedzie jej trzymał jesli to nie wody plodowe, a to napewno zostalo sprawdzone
Nie ma objawow porodu, to na chate!
Chiara- sluchaj, przemysl oddanie tej lampki... w nocy wlasnie fajnie, jak przychodzisz, zapalasz i masz takie delikatniutkie swiatlo, tyle zeby przewinac malucha i nakarmic, i nie jarzyc mu w oczka 100-watową zarówką.
My np mamy taki księżyc z Ikei. Tez super, swieci na zolto i mamy zaroweczke delikatna wkrecona. Nawet nie wiem ile, ale malutko...a w nocy tak i tak jak sie zapali to maly mruzy oczkaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
No właśnie dobry temat poruszyłyście. My łóżeczko będziemy mieć w dużym pokoju przy naszym łóżku i właśnie zastanawiam się czy kupić jakąś lampę ze słabą żarówką i wstawić ją w rogu czy coś bardziej "dziecięcego" i trzymać to na stole przy łóżeczku zapalone całą noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 20:31
-
Chyba się pochlastam! Ponad godzinę jazdy autobusem, pełno ludzi, plączących dzieci, ja z bolącym spojeniem. W końcu dojechaliśmy do szpitala, obejrzenie centrum narodzin odwołane. Panuje jakiś wirus i zamknęli każdy oddział dla wizytujących. Kurwaaaaa!
-
nick nieaktualnySą takie fajne lampki z funkcją czuwania
Bodajże z firmy BabyOno. Jest pszczółka, biedronka i pajączek ^^ Urocze są i sama się zastanawiam czy właśnie nie dokupić takiej jakiejś delikatnej lampki do nocnego przewijania.
Przy Eryku mieliśmy takie ledowe coś przymocowane do szafki, świeciło delikatnie całą noc po prostu.
Nita, hugTo zdecydowanie jakiś nie teges dzień jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 20:39