Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudek gratulacje
! Cudownie, że już masz skarba przy sobie:)!
cudek2 lubi tę wiadomość
-
O ja! Ale słodziak! Gratuluję Cudek!
Witam się w 39 tygodniu, który zaczął się od bezsennej nocyoczywiście obudził mnie ból miesiączkowy, potem złapałam fazę że wody mi ciekną, ale okazało się że się tylko cała spociłam
do tego ból bioder i nie możność znalezienia wygodnej pozycji, no i rozpychający się maluch. Będę odsypiać w dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 07:05
cudek2, guerretenshi, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie to fajne, że się wreszcie gratulacje sypią ^^
Cudek, myślałam wczoraj o Tobie wieczorem i słałam ogrom pozytywnych myśli :* Super, że masz już swojego drugiego małego mężczyznę przy sobie.
Niech rośnie zdrowo, a Ty spokojnie dochodź do siebie. Nie kozacz tam za bardzo i korzystaj z pomocy, jak Ci tylko proponują
I pamiętaj - czwartkowi chłopcy są fajni ^^
Miłego dnia wszystkimPozdrawiam przy porannej kawusi
cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Ja również gratuluję
oczywiście życzę szybkiego powrotu do pełnej formy
Jak patrzę na tego małego przystojniaka to nie umiem utworzyć że we mnie też taka mała istotka jestaż mi łzy mi się pojawiły jak sobie uświadomiłam, że ja niedługo będę mieć takiego małego człowieka
Czyli uważacie że lampka nocna, która cała noc na się świecić w pokoju dziecka nie jest dobrym pomysłem? Ja jestem z tego już glupia. Nita a jak mocno świeci ta lampka gro egg? Przewiniesz przy tym malucha?cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Baranosia a jakoś leci, staram się powoli małą zachęcać do wyjścia ale nie widzę efektów. Myje okna, podłogi na kolanach itd i nic
jedyne co to po seksie czuję lekkie skurcze.
Do lekarza Idę za tydzień w czwartek i zobaczymy co powie:D
baranosia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Chiara, moim zdaniem marny pomysł... nikt sie nie wyspi i jak Polkosia zauwazyla, dla samej fizjologii snu to tez jest kiepsko.
Natomiast fajnie miec lampeczke delikatna, przy ktorej mozna przewinac malucha, nakarmic i odlozyc do lozeczka..polkosia, chiara lubią tę wiadomość
-
milky_way wrote:Nita! Hihijji!!!
Smiechy chichy, a u nas w pracy jedna laska zdziwaczała pewnego razu, z dnia na dzień i rzucała na mnie czary
Dosc niekomfortowe to bylo, jak tak sobie przypominam
Kushina! Ahhhh...rudzi... mniammmm... jeszcze z zielonymi oczami. Cudo. Podobno ogolnie rudy moze sie spokojnie zdarzyc w rodzinie, gdzie rudych nie ma i rozne sa teorie na ten temat, skad ten rudy kolor sie bierze, wciaz mam nadzieje na rudą dziewczynkę! (Ku przerażeniu otoczenia! Szczegolnie babć!!)
U tej mojej koleżanki Listopadowej, co mi życie uratowała kroplówka, wlasnie jest rudy synek - ona blond a jej mąż jest szatynem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 08:46
milky_way lubi tę wiadomość