Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:A to my
mamy już miesiąc i z tej okazji jest krawat
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3813bcc742.jpg
Jaki słodziak w tym krawacieNo i musiałąm napisac bo mam zamówioną tę samą pościel
Dziewczyny jakie wy macie fajne te brzucholki...mój taki tłuszczykowy jest, ale inny niż wcześniej i jednak już troche ciażowy. Może jak się zmoblizuję to też robię i wrzucę fotkę
A Wasze maluchy sa cudne, takie do całowania
-
Forumowe cioteczki, przedstawiam wam mojego Dwumiesięczniaka!
Ale ten czas leci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:06
Cynamonek30, Lalita2710, Natalina, HANA, FeliceGatto, santoocha, juicca, Bergo, lkc, misiaa, misiaczk25, Gosia19, Zielono mi:-))))), doti77 lubią tę wiadomość
-
Baloniku mój malutki, rośnij cały okrąglutki
<link do zdjęcia usunięty>Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 00:44
sylwia1985, Bergo, xpatiiix3, juicca, Cynamonek30, Gosia19, nutka, misiaa, lkc, FeliceGatto, Nalka, Agusia2312, doti77, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:
to my tydzien przed cieciem- chyba ze od tego upalu wczesniej urodze:)
Bergo, Camille87, xpatiiix3, juicca, Natalina, Cynamonek30, Kawa, Gosia19, stardust87, misiaa, lkc, HANA, FeliceGatto, Nalka, Lalita2710, sylwia1985, Agusia2312, Martynika, Kajoni, Kiara, mała_mi, Viviana, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny34+0
+9kg od początku ciąży
41 dni do porodu
ewelina_d, Cynamonek30, misiaa, Bergo, lkc, Natalina, HANA, FeliceGatto, seneka, Nalka, Domi IRL, Lalita2710, xpatiiix3, sylwia1985, MOI, Agusia2312, Viviana, Kiara, mała_mi, doti77, Camille87, Lavendula, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Ja i On 34+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d906052fc36.jpgmisiaa, Milcia, Bergo, lkc, HANA, FeliceGatto, Lalita2710, Nalka, Domi IRL, xpatiiix3, sylwia1985, MOI, Agusia2312, Viviana, Kiara, mała_mi, doti77, Camille87, Lavendula lubią tę wiadomość
-
lkc, Domi IRL, Lalita2710, natasza82, Martynika, xpatiiix3, MonikaDM, HANA, MOI, Agusia2312, stardust87, Gosia19, Bergo, FeliceGatto, Kiara, mała_mi, doti77, Camille87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
No więc to My po wakacjach
27 tydzień
Chyba Nam się schudło ciut i opadło przez insuline i sporo ruchu na świeżym powietrzu oraz plażowanie
HANA, MOI, Agusia2312, Bergo, Domi IRL, FeliceGatto, Chanela, Gosia19, Kiara, mała_mi, doti77, mala_mi, lkc, Camille87 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Oesu, jaki skwar... nie budźcie mnie do jesieni!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:58
Nalka, misiaa, Natalina, mala_mi, Domi IRL, Viviana, Kajoni, Zielono mi:-))))), FeliceGatto, Gosia19, kejti91, Bergo, mała_mi, turkawka, Lalita2710, juicca, doti77, HANA, Agusia2312, lkc, Camille87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Anna ma 7 tygodni!
"Właśnie mnie przebrałaś mamo?" Prryyyyyk "Ups.. sorry." :]
"Tato co to tam tak błyska na przeciwko mnie i mamy?"
Martynika, misiaa, Domi IRL, xpatiiix3, Viviana, e_v_e, FeliceGatto, Gosia19, kejti91, Kiara, Bergo, mała_mi, Zielono mi:-))))), turkawka, Lalita2710, juicca, doti77, HANA, Agusia2312, lkc, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Bergo przy cukrzycy a zwłaszcza przy insulinie ponoć się chudnie chociaż nie koniecznie i najprawdopodobniej temu mi się trochę spadło z wagi ,ale ostzegali mnie już przed tym i mówili ,że jak najbardziej normalne jest chudnięcie na insulinie bądź zatzymanie wagi ,chociaż najprawdopodobniej to co spadło to mogła byc eż woda zatrzymująca się w organiźnie
Nalka ale ślicznie wyglądacie razem Anulka jest taka śliczne te oczęta ogromn jej utopić się możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:19
Nalka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A to my z Malutką:
pierwsze zdjęcie 6tc, drugie 24tc
Vilenka, FeliceGatto, Domi IRL, xpatiiix3, Gosia19, misiaa, natasza82, Kiara, Bergo, mała_mi, Zielono mi:-))))), juicca, doti77, Lavendula, HANA, Agusia2312, MOI, lkc, Camille87, Natalina lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiedziałam, że Ty masz tą cholerną cukrzycę. Właśnie sama miałam w tym temacie stres, ale wyszło że jest ok. A jak Ty się miewasz?xpatiiix3 wrote:Bergo przy cukrzycy a zwłaszcza przy insulinie ponoć się chudnie chociaż nie koniecznie i najprawdopodobniej temu mi się trochę spadło z wagi ,ale ostzegali mnie już przed tym i mówili ,że jak najbardziej normalne jest chudnięcie na insulinie bądź zatzymanie wagi ,chociaż najprawdopodobniej to co spadło to mogła byc eż woda zatrzymująca się w organiźnie
Nalka ale ślicznie wyglądacie razem Anulka jest taka śliczne te oczęta ogromn jej utopić się możnaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Bergo kochana od początku prawie się bujam z tą cukrzycą, najpierw dietka była i profil glikemiczny (mierzenie cukru po posiłkach głównych) ,a od ok.22 tc jakoś zaczęłam brać insulinę za bardzo skakały już cukry, na początku było przypuszczenie ,że na cukry miała wpływ moja nadczynność tarczycy, ale się okazało ,że jednak to cukrzyca ,bo nadczynność opanowana i wszystko w normie ,teraz na insulinie cukry prawie w normie chociaż skaczą jeszcze czasem za wysoko, ale jest teraz ok walczymy jeszcze tylko z lekką anemią ,poza tym samopoczucie całkiem niezłe jest
A jak U Was.? Widziałam, że synuś ładnie rośnie, moja córa za to jest długą chudzinką w porównaniu do synka, ale cukrzyca ma również wpływ na wagę dzidziusia, także się nie martwię o to, bo wszystko w normie
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Bergo kochana od początku prawie się bujam z tą cukrzycą, najpierw dietka była i profil glikemiczny (mierzenie cukru po posiłkach głównych) ,a od ok.22 tc jakoś zaczęłam brać insulinę za bardzo skakały już cukry, na początku było przypuszczenie ,że na cukry miała wpływ moja nadczynność tarczycy, ale się okazało ,że jednak to cukrzyca ,bo nadczynność opanowana i wszystko w normie ,teraz na insulinie cukry prawie w normie chociaż skaczą jeszcze czasem za wysoko, ale jest teraz ok walczymy jeszcze tylko z lekką anemią ,poza tym samopoczucie całkiem niezłe jest
A jak U Was.? Widziałam, że synuś ładnie rośnie, moja córa za to jest długą chudzinką w porównaniu do synka, ale cukrzyca ma również wpływ na wagę dzidziusia, także się nie martwię o to, bo wszystko w normie
o mam kompana. Tez stwierdzono u mnie cukrzyce i mierzylam przez dwa tygodnie i diabetolog przepisala mi dzis insuline ale boje sie jej troche wiec ide sie skonsultowac w czwartek z innym lekarzem i powie mi czy to konieczne bo zadnej diety nie dostalam a moze za szybko kazla mi ja brac.Moj cukier godzine po posilku waha sie ale najwyzej bylo 165 a z reguly i tak jest powyzej 120 -
Beatinko śliczniusi synuś
do mamusi podobny
Nalka Anna ma cudne oczęta , ah ślicznotka
Arturek jak sobie słodko nynka
Xiipatix fajowy brzuszek ;)oj tęskni mi się za swoim , czasem naprawde mam ochotę na drugie dzieciątko , no ale narazie chcę poświęcić czas Dawidkowi , chciałabym róznicę tak 3 lat między dziecmi , czas pokarze
Powodzenia dziewczynyxpatiiix3, Martynika, Nalka lubią tę wiadomość