Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 12:53
xpatiiix3, stardust87, doti77, paaolka, mała_mi, Natalina, Miriam, lkc, mala_mi, Lavendula, misiaa, kambel, Gosia19, turkawka, HANA, pestka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 10:32
paaolka, xpatiiix3, Natalina, Miriam, zielarka, lkc, Bergo, santoocha, misiaa, kambel, Gosia19, Kasiula09, jonka91, natasza82, Krokodylica, FeliceGatto, HANA, Fipsik, Agusia2312, Selena, doti77, Domi IRL, mała_mi, stardust87, mada_lena lubią tę wiadomość
-
zielarka, xpatiiix3, lkc, Bergo, santoocha, mala_mi, Natalina, misiaa, kambel, Gosia19, jonka91, natasza82, FeliceGatto, HANA, Dotty84, Fipsik, Cynamonek30, Agusia2312, turkawka, doti77, Domi IRL, mała_mi, stardust87, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno nas tu nie było a o to Zojka turystka
zozol, juicca, Paula55, xpatiiix3, lkc, Bergo, santoocha, mala_mi, Natalina, Lavendula, misiaa, kambel, Kasiula09, jonka91, natasza82, FeliceGatto, HANA, MOI, Agusia2312, turkawka, doti77, Camilia, Domi IRL, mała_mi, stardust87, Camille87, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Mirka, śliczna córunia I jaka zadowolona z życia!
LAVENDULA, piękna buzia. Super widać maleńką
MIRIAM, widzę, że Zoja to już niezła piechurka Jesteście bardzo podobne
A to ostatnia moja fota z brzuchem przed pojutrzejszą cesarką:
W przeciwieństwie do Mirki raczej nie będę tęskniła za brzuchem
xpatiiix3, lkc, Kawa, Natalina, sylwia1985, kambel, Miriam, Gosia19, jonka91, natasza82, Krokodylica, FeliceGatto, HANA, Viviana, Agusia2312, paaolka, celia, juicca, turkawka, doti77, Domi IRL, mała_mi, stardust87, genoweffa, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Cześć. Nie wie czemu, ale dopiero zobaczyłam ten temat
Ja też pochwalę się swoim brzuszkiem:
12 tydzień ciąży
14 tydzień ciąży
Wasze są przesłodkie brzusie Dopiero zaczynam zauważać swój rosnący i szczerze muszę przyznać, ze dopiero teraz czuję, ze jestem w ciąży Buziaki mamusiexpatiiix3, misiaa, Natalina, kambel, Gosia19, Krokodylica, FeliceGatto, HANA, Viviana, doti77, Domi IRL, mała_mi, stardust87, lkc, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Mala_mi mi też się tak wydawało w ciąży bolały mnie plecy, miałam ciągłą okropną zgagę, spuchlam niesamowicie i w sumie przytyłam 30kg ale jakbym teraz zaszła znowu w ciążę byłabym przeszczesliwa i brakuje mi tego stanu
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała mi no to zycze powodzenia a za brzuszkiem zatęsknisz zobaczysz ja przytylam 36 kg i chyba jestem rekordzista tu na forum haha ale powiem z czasem tęsknię szczególnie jak Zoja marudzi to wtedy mówię do niej wracaj do brzucha
A Zoja piechurka piechurka tylko rodzice prawie padli ze zmęczenia bo lala cała drogę na rękach albo w chuscie bo wózka nie trawiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 18:01
mala_mi, Natalina, xpatiiix3, Bergo lubią tę wiadomość
-
A oto słonica w 34 tyg:
waga stoi od miesiąca, +10kg od początku ciąży. W centymetrach za to urosłam - cycki 100, brzuch 100. Jakieś takie równe liczby się porobiły
Miriam, Agusia2312, xpatiiix3, Natalina, misiaa, doti77, Bergo, mała_mi, stardust87, lkc, Aniqa, HANA, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
To mój dzisiejszy brzuch
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153642V70uk.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/20140805153702.jpgnatasza82, xpatiiix3, Natalina, misiaa, turkawka, doti77, Cynamonek30, mała_mi, lkc, HANA, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie obserwuje Wasze zdjęcia i postanowiłam się pochwalić swoim apartamentem
27+0
Kawa, santoocha, sylwia1985, Natalina, misiaa, turkawka, doti77, xpatiiix3, paaolka, Bergo, mała_mi, lkc, Viviana, HANA, FeliceGatto, genoweffa, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Oto zdjęcia z wczorajszego dnia 36 tydz.Na ostatnim jestem z synkiem;)
xpatiiix3, paaolka, anusiaa90, Bergo, Cynamonek30, misiaa, mała_mi, Nalka, stardust87, lkc, HANA, FeliceGatto, genoweffa, mada_lena lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Przedstawiam Wam moja coreczke:
No wiec tak:
Veronica urodzona 1/8/2-14 2700g 10 pkt 50 cm
Gosia19, kada24, sylwia1985, xpatiiix3, Kawa, misiaa, Natalina, misiaczk25, mała_mi, AgataP, Madź, anusiaa90, Nalka, paaolka, Chanela, santoocha, Cynamonek30, Lavendula, niecierpliwa21, Miriam, stardust87, lkc, turkawka, Nelus, Viviana, cath, HANA, FeliceGatto, doti77, rastafanka, mada_lena lubią tę wiadomość