Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, ja niedługo będę miała problem z odróżnieniem ręki od kiełbaski Aż dziw bierze,jakim cudem dziecko może się tak utuczyć tylko na piersi Anna to chociaż kończyny ma zgrabne. A Margaret jak wyprostuje rękę, to zamiast łokcia ma wklęśnięcie. Nie mówiąc już o tym, że zapomniałam, gdzie u niej leży nadgarstek. Małgosia ma dłoń i od razu pulchną rękę
Moja matka rodzicielka stwierdziła ostatnio: Ty wiesz, do kogo ona jest teraz najbardziej podobna? Na co ja zajarana: No, no?! Do kogo, mów! A rodzicielka: do Kalisza. No patrz, cały Kalisz!
BuahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:40
mala_mi, desou, santoocha, kejti91, MonikaDM, Natalina, paaolka, natasza82, turkawka, Bea_tina, MOI, eforts, Nalka, Selena, weronika86, mała_mi, Kiara, HANA, misia_k1, mada_lena lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mała mi ale masz słodka kruszynke, piękna z niej dziewczynka! Aż chce mi się płakać na myśl że już niedługo zobaczę swoją taka maleńka niunke:D
FeliceGatto fajny pulpecik, widać że córeczka zdrowo rośnie! Fajna minka na ostatnim zdjęciu heheNatalina, mala_mi, FeliceGatto, weronika86, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
hejo ciotki jestem Kacper juz rok na swiecie dzieki OVu.pozdrawiam was goraco
to moj pierwszy dzien na swiecie i tak juz uroslem
turkawka, FeliceGatto, Martynika, Viviana, Bea_tina, xpatiiix3, Nelus, sylwia1985, juicca, paaolka, anusiaa90, Galanea, misiaa, Selena, Natalina, zozol, weronika86, genoweffa, desou, mała_mi, doti77, Bergo, HANA, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny My dziś witamy 30 tydzień, w brzuszku bryka mała Ola
Nelus, Martynika, Bea_tina, paaolka, anusiaa90, pasia27, Galanea, misiaa, FeliceGatto, xpatiiix3, Natalina, genoweffa, desou, stardust87, mała_mi, doti77, Bergo, HANA, Camille87, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Coraz bliżej końca 36 tydz
sylwia1985, Bea_tina, santoocha, mala_mi, paaolka, Galanea, anusiaa90, pasia27, Agusia ;), misiaa, Mika85, Martynika, FeliceGatto, misiaczk25, xpatiiix3, Natalina, juicca, weronika86, natasza82, genoweffa, desou, stardust87, mała_mi, doti77, Bergo, Lavendula, HANA, Camille87, jonka91, mada_lena lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:55
Galanea, anusiaa90, pasia27, e_v_e, Mika85, Martynika, FeliceGatto, misiaczk25, xpatiiix3, Natalina, juicca, Nelus, weronika86, mala_mi, genoweffa, Domi IRL, desou, stardust87, mała_mi, doti77, Bergo, Lavendula, HANA, Camille87, jonka91, mada_lena lubią tę wiadomość
-
edit posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:33
paaolka, pasia27, misiaa, Mika85, Martynika, FeliceGatto, xpatiiix3, Natalina, juicca, weronika86, sylwia1985, mala_mi, genoweffa, turkawka, desou, mała_mi, doti77, Bergo, Cynamonek30, anusiaa90, HANA, misia_k1, Camille87, jonka91, mada_lena lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Neluś, czy Ty nabrałaś ciałka gdzieś indziej niż tylko w brzuchu?
Super wyglądasz!
Dziękuję ciałka nabrałam prawie wszędzie, przed ciaza byłam chudziecem i z wymiarów 86-60-86 zrobiło się 100-103-105 oraz 16kg na plusieNatalina lubi tę wiadomość
-
Nelus swietnie wygladasz! dziewczyny piekne brzuszki! i piekne dzieciatka...ja na razie wchodze jutro w 7 tydzien ale juz mam takie zaokraglecie nad koscia lonowa..pierwszego syna urodzilam o wadze 4995gr wiec i tym razem spodziewam sie ogromniastego brzuchosia juz nie moge sie doczekac jak wstawie to zdjecie mysle ze za 4 tygodnie juz bedzie cos wiecej widac
Natalina, FeliceGatto, Nelus, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
W końcu znalazłam trochę więcej czasu, więc wrzucam fotki Grzesia, ur. 06.08.2014r., 3860g.
desou, Bea_tina, xpatiiix3, stardust87, mrth666, Natalina, FeliceGatto, mała_mi, Galanea, Selena, doti77, mala_mi, weronika86, turkawka, Mika85, Cynamonek30, sylwia1985, paaolka, pasia27, anusiaa90, Lavendula, HANA, misia_k1, jonka91 lubią tę wiadomość