Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Osobisty ochroniarz Anny.
Matka.. czy Ty nie rozumiesz jak się do Ciebie płacze?! albo mleko albo grzechotka, bo się już poirytowałam!
Dziękuję.
misiaa, Domi IRL, mała_mi, Madź, anusiaa90, celia, Bergo, juicca, Martynika, Gosia19, lkc, turkawka, Nelus, xpatiiix3, Chanela, Viviana, Aniqa, HANA, mala_mi, FeliceGatto, doti77, weronika86, misia_k1, Carola55, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Domi, cudowna!
A to my, już coraz bliżej mety. 36+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6532d9ee976.jpglkc, turkawka, sylwia1985, Natalina, xpatiiix3, Chanela, Martynika, natasza82, misiaa, Viviana, Cynamonek30, Domi IRL, Bergo, anusiaa90, HANA, mala_mi, FeliceGatto, doti77, pestka, paaolka, weronika86, Kasiula09, genoweffa, Lavendula, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny.
Czujemy sie dobrze, bierzemy jeden dzien na raz jak to mowia, wszytsko powolutku z maluszkiem w centrum.
ja coraz bardziej sprawna- oprocz mojego lewego sutka hehehe, ale wczoraj byla pielegniarka i mala przybiera na wadze i byla bardzo zadowolona z tego jak sobie radzimy i rozwiala duzo moich watpliwosci, tak ze jestesm zadowoleni.
Nastepna wizyta 18ego- 2 tyg wizyta Veronici w przychodni.
Do tego czasu powinna odrobic wage stracona po urodzeniu- pielegniarka powiedziala ze napewno ja przekrozy jesli dalejbedziemy tak karmic:)
Natalina, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
33 tydzień
Viviana, Domi IRL, sylwia1985, stardust87, xpatiiix3, desou, mrth666, santoocha, FeliceGatto, karm3lka, Natalina, doti77, Gosia19, Bergo, paaolka, anusiaa90, Kasiula09, mała_mi, Lavendula, HANA, misia_k1, Camille87, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Cześć ciotuchny
Przedstawiam Wam nasze 51cm i 2,8kg szczęścia.
tu jeszcze w szpitalu:
a tu już w domu:
Jest przekochana. Cudownie być mamą
FELICEGATTO, ogromnie Ci dziękuję za wszystkie udzielone rady odnośnie pielęgnacji siebie:* Dzięki temu już w pierwszym dniu śmigałam po pokoju
Nalka, sylwia1985, ewelina_d, turkawka, misiaa, okti89, desou, misiaczk25, natasza82, santoocha, FeliceGatto, Natalina, doti77, Chanela, Bergo, Viviana, Miriam, MOI, paaolka, anusiaa90, Domi IRL, weronika86, genoweffa, Kasiula09, mała_mi, Cynamonek30, Lavendula, HANA, bluegirl89, misia_k1, magdzia26, Carola55, Camille87, mada_lena, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
mala_mi wrote:Cześć ciotuchny
Przedstawiam Wam nasze 51cm i 2,8kg szczęścia.
tu jeszcze w szpitalu:
a tu już w domu:
Jest przekochana. Cudownie być mamą
poprostu cudo
FELICEGATTO, ogromnie Ci dziękuję za wszystkie udzielone rady odnośnie pielęgnacji siebie:* Dzięki temu już w pierwszym dniu śmigałam po pokojukejti91 lubi tę wiadomość
-
My w 29tc, znowu troszkę Nam przybyło, całe szczęście już nie tak intensywnie jak wcześniej
okti89, desou, mala_mi, santoocha, FeliceGatto, misiaa, doti77, Bergo, Natalina, paaolka, anusiaa90, weronika86, genoweffa, mała_mi, Magdas, Lavendula, HANA, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
27+3 Witamy w III trymestrze do porodu niby tak blisko ale jescze tak daleko
Rośniemy, kopiemy i mamy się dobrze
xpatiiix3, Kawa, desou, sylwia1985, santoocha, FeliceGatto, misiaa, Fipsik, doti77, Bergo, Viviana, stardust87, paaolka, anusiaa90, weronika86, mała_mi, HANA, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Mała mi, Domi - GRATULUJĘ!!!!!
Dziewczyny - brzuchy cudne!!!!
Ale muszę powiedzieć, że ja jednak za swoim nie tęsknię
A przed Wami Małgorzata. Dziewczę skończyło dwa dni temu dwa miesiące
Pozdrawiamy!Agusia ;), misiaa, xpatiiix3, karm3lka, sylwia1985, desou, Natalina, doti77, MonikaDM, mala_mi, Bergo, Viviana, Nalka, Miriam, Camilia, turkawka, stardust87, paaolka, anusiaa90, weronika86, genoweffa, mała_mi, dba, Lavendula, HANA, misia_k1, mada_lena lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/