Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:20
Domi IRL, santoocha, HANA, xpatiiix3, Viviana, natasza82, Agusia2312, misiaa, MOI, kambel, Camille87, Natalina, mala_mi, Martynika, Bergo, FeliceGatto, lkc, mała_mi, stardust87, doti77, Krokodylica, genoweffa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:o mam kompana. Tez stwierdzono u mnie cukrzyce i mierzylam przez dwa tygodnie i diabetolog przepisala mi dzis insuline ale boje sie jej troche wiec ide sie skonsultowac w czwartek z innym lekarzem i powie mi czy to konieczne bo zadnej diety nie dostalam a moze za szybko kazla mi ja brac.Moj cukier godzine po posilku waha sie ale najwyzej bylo 165 a z reguly i tak jest powyzej 120
Powiem Ci, ze nie slyszalam jeszcze żeby dawało się od razu insulinę bez diety najpierw bo nie zawsze jest potrzebna czasem sama dieta starcza
a skoro masz niedużo ponad 120 to na pewno ładnie dieta unormuje cukry
u mnie do 187 raz dobił nawet ;oo po czeresniach i insulinie.. :o widać niewskazane dla mnie były... ale juz ok prawie się unormowaly cukry
koniecznie skonsultuj to z innym diabetologiem 
Dziewczęta brzuńki cudne każdy inny i uroczy
Juicca ja tez bardzo tęskniłam za tym stanem, mimo ze czasem ciężko chciałam znowu przez to przejść no i poród hehe cudowne doświadczenie za jakieś 3 miesiące znów mnie czeka i powiem szczerze ciesze się i nie mogę się doczekać juz spotkania z córeczką
zawsze chciałam mieć pierwsza dwójkę rok po roku na pewno będą siebie bardzo wspierać i kochać ze starszym bratem
juicca lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
a to ja przedstawię wam moją Kajusię

to kilka dni po porodzie :

tu sobie grzecznie odpoczywa

i z wczorajszej pogawędki z mamką :
Camille87, Kasiula09, Natalina, sylwia1985, turkawka, xpatiiix3, Domi IRL, Selena, mala_mi, santoocha, Bergo, FeliceGatto, lkc, Agusia2312, mała_mi, stardust87, doti77, cath, HANA, Cynamonek30, Tusia84, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:44
Natalina, xpatiiix3, turkawka, FeliceGatto, Kasiula09, Nelus, lkc, Agusia2312, mała_mi, stardust87, doti77, Krokodylica, HANA, genoweffa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dziewczyny- trzymajcie kciuki za nas jutro z rana:)
Ostatnie zdjecie przed cieciem:
38tyg 4 dni:)

Natalina, Viviana, mala_mi, sylwia1985, xpatiiix3, Martynika, santoocha, turkawka, Bergo, MOI, FeliceGatto, Kasiula09, Kaarolina, lkc, Agusia2312, mała_mi, Lavendula, stardust87, doti77, Miriam, Krokodylica, HANA, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Domi powodzenia!
A to my 24t+3d (w końcu brzuch wyprzedza cycki!)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cffbe97aefb1.jpg
Chciałabym mieć go już w ramionach zamiast w brzuchu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 22:00
Bergo, MOI, Domi IRL, xpatiiix3, FeliceGatto, Natalina, e_v_e, kambel, kejti91, Kasiula09, sara_nar, lkc, mała_mi, Lavendula, stardust87, doti77, Isia14, Krokodylica, HANA, Viviana lubią tę wiadomość
-
kambel wrote:Jej jaka opalona jesteś

Dziękuję
.Mnie szybciutko łapie słońce,w tym roku wystarczył parasol,czapka i systematyczność :)przekonałam się że nawet z SPF 50 jest brązik
.Brzusio pobrązowiłam bo odstawał od reszty i świecił jak żarówka
.
kambel lubi tę wiadomość
Natalia -
xpatiiix3 wrote:No więc to My, zasypane ciut ;**
28 tydzień, 7 miesiąc, 3trymestr
)
Taki apartamencik z rana dzisiaj ma Nelcia
[IMG][/img]

I jak leżymy sobie i odpoczywamy

Ale przesłodki ten Twój brzusio!!!!!
♥