Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:20
Domi IRL, santoocha, HANA, xpatiiix3, Viviana, natasza82, Agusia2312, misiaa, MOI, kambel, Camille87, Natalina, mala_mi, Martynika, Bergo, FeliceGatto, lkc, mała_mi, stardust87, doti77, Krokodylica, genoweffa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:o mam kompana. Tez stwierdzono u mnie cukrzyce i mierzylam przez dwa tygodnie i diabetolog przepisala mi dzis insuline ale boje sie jej troche wiec ide sie skonsultowac w czwartek z innym lekarzem i powie mi czy to konieczne bo zadnej diety nie dostalam a moze za szybko kazla mi ja brac.Moj cukier godzine po posilku waha sie ale najwyzej bylo 165 a z reguly i tak jest powyzej 120
Powiem Ci, ze nie slyszalam jeszcze żeby dawało się od razu insulinę bez diety najpierw bo nie zawsze jest potrzebna czasem sama dieta starczaa skoro masz niedużo ponad 120 to na pewno ładnie dieta unormuje cukry
u mnie do 187 raz dobił nawet ;oo po czeresniach i insulinie.. :o widać niewskazane dla mnie były... ale juz ok prawie się unormowaly cukry
koniecznie skonsultuj to z innym diabetologiem
Dziewczęta brzuńki cudne każdy inny i uroczy
Juicca ja tez bardzo tęskniłam za tym stanem, mimo ze czasem ciężko chciałam znowu przez to przejść no i poród hehe cudowne doświadczenie za jakieś 3 miesiące znów mnie czeka i powiem szczerze ciesze się i nie mogę się doczekać juz spotkania z córeczkązawsze chciałam mieć pierwsza dwójkę rok po roku na pewno będą siebie bardzo wspierać i kochać ze starszym bratem
juicca lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
a to ja przedstawię wam moją Kajusię
to kilka dni po porodzie :
tu sobie grzecznie odpoczywa
i z wczorajszej pogawędki z mamką :
Camille87, Kasiula09, Natalina, sylwia1985, turkawka, xpatiiix3, Domi IRL, Selena, mala_mi, santoocha, Bergo, FeliceGatto, lkc, Agusia2312, mała_mi, stardust87, doti77, cath, HANA, Cynamonek30, Tusia84, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:44
Natalina, xpatiiix3, turkawka, FeliceGatto, Kasiula09, Nelus, lkc, Agusia2312, mała_mi, stardust87, doti77, Krokodylica, HANA, genoweffa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dziewczyny- trzymajcie kciuki za nas jutro z rana:)
Ostatnie zdjecie przed cieciem:
38tyg 4 dni:)
Natalina, Viviana, mala_mi, sylwia1985, xpatiiix3, Martynika, santoocha, turkawka, Bergo, MOI, FeliceGatto, Kasiula09, Kaarolina, lkc, Agusia2312, mała_mi, Lavendula, stardust87, doti77, Miriam, Krokodylica, HANA, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Domi powodzenia!
A to my 24t+3d (w końcu brzuch wyprzedza cycki!)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cffbe97aefb1.jpg
Chciałabym mieć go już w ramionach zamiast w brzuchu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 22:00
Bergo, MOI, Domi IRL, xpatiiix3, FeliceGatto, Natalina, e_v_e, kambel, kejti91, Kasiula09, sara_nar, lkc, mała_mi, Lavendula, stardust87, doti77, Isia14, Krokodylica, HANA, Viviana lubią tę wiadomość
-
kambel wrote:Jej jaka opalona jesteś
Dziękuję.Mnie szybciutko łapie słońce,w tym roku wystarczył parasol,czapka i systematyczność :)przekonałam się że nawet z SPF 50 jest brązik
.Brzusio pobrązowiłam bo odstawał od reszty i świecił jak żarówka
.
kambel lubi tę wiadomość
Natalia -
xpatiiix3 wrote:No więc to My, zasypane ciut ;**
28 tydzień, 7 miesiąc, 3trymestr)
Taki apartamencik z rana dzisiaj ma Nelcia
[IMG][/img]
I jak leżymy sobie i odpoczywamy
Ale przesłodki ten Twój brzusio!!!!!♥
sylwia1985, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
Natalia