Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDawno nas tu z Zoja nienbylo
Wiec o to Zoja o drugiej w nocy
klik klik Wykład Zoi link z przekierowaniem i
No i kilka fotek
Robotka1, sylwia1985, FeliceGatto, xpatiiix3, Domi IRL, Natalina, Bluberry, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
3 miesiące Nelciuszka 03.01.2015
I ochrzczona 28.12.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 01:36
Miriam, Malenq, rastafanka, natasza82, Natalina, Viviana, FeliceGatto, Bluberry, mrth666, Carola55 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:04
FeliceGatto, AgataP, xpatiiix3, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
To ja się pochwalę, jak zmieniał się apartament Igi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 22:02
Suri97, Malenq, Natalina, FeliceGatto, majusia, Cytruska, ewe88, santoocha, kambel, xpatiiix3, amela, Cynamonek30, Bluberry, Fatim lubią tę wiadomość
-
Coś tu ucichło.
W każdym razie ja znów chwale sie moim Szymkiem Jutro skończy 10 tyg.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6546a332443a.jpgsara_nar, Nelus, Natalina, Robotka1, Domi IRL, kambel, FeliceGatto, amela, Carola55, Bluberry, Bunia86, Malenq, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry e-ciocie
Za tydzień skończę 5 miesięcy. Jestem już taaaaaka dużaaaa, grzeczna i kochana !
Ważę 7550 g i mierzę 67 cm
Jak na wszystkich dzieci przystało spróbowałam już tyyle pyszności. Marcheweczkę, brokuły, kaszkę bananową, jagody z jabłuszkiem, jabłuszko i zupkę jarzynową - taaak bardzo mi wszystko smakowało, mamusia mówi że to dopiero początek więc czekam grzecznie na coś nowego i smacznego !
kambel, FeliceGatto, xpatiiix3, Carola55, Bluberry, Chanela, Domi IRL lubią tę wiadomość