Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HANA wrote:Camile ile miał bąbel jak sie urodził? Bo bardzo ładny bobas, jak przy wyjsciu ze szpitala, taki wydaje sie starszy niz kilka dni
Robiłam sobie sama sesję ciążową 35 tydzień. Wiecej zdjęc na blogu, jak chcecie zobaczyć moje wypociny www.anielno.pl
SUper;)[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyHANA wrote:Camile ile miał bąbel jak sie urodził? Bo bardzo ładny bobas, jak przy wyjsciu ze szpitala, taki wydaje sie starszy niz kilka dni
Robiłam sobie sama sesję ciążową 35 tydzień. Wiecej zdjęc na blogu, jak chcecie zobaczyć moje wypociny www.anielno.pl
Hana tu ma niecale trzy miesiace, niestety nie chodzilo o wyjscie po porodzie tylko mial infekcje ukladu moczowego i na to lezal w szpitalu i dziekuje za komplement! Piekne Twoje zdjecie, jak widac mozna samemu super sesje zrobic -
Nowa umiejętność Artura i zarazem ulubione zajęcie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 15:00
Malenq, juicca, xpatiiix3, Natalina, paaolka, Camilia, Agusia2312, Robotka1, FeliceGatto, Selena, Carola55, Galanea, kambel, amela lubią tę wiadomość
-
No to i my wpadniemy się pokazać
Małgorzata skończyła tydzień temu 5 miesięcy (albo 3,5 jeśli liczyć, że powinna urodzić się w 40 tygodniu)
i obowiązkowe z bratem
Pozdrawiamy wszystkie mamy, te z brzuszkami i te już rozpakowanesantoocha, Patrycha, Martynika, Kawa, Carola55, xpatiiix3, Agusia ;), Camilia, Galanea, Robotka1, sylwia1985, Daisy, Daisy, Natalina, MonikaDM, mala_mi, Domi IRL, Isia14, kambel, Agusia2312, Viviana, Cynamonek30, MOI lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Czesc kochane!
Pora pomyslec o apartamencie dla mojego bobaska
Tak, tak, w koncu się udało! Dzis 4t5d mojej wyczekanej ciazy! Udalo sie w 14msc starań, nie wiemy jak, ani dlaczego Także z radością dołączam do Waszego grona, tyle Was czytałam, tyle oglądałam, w końcu mogę i ja się tu zadomowić
Niestety wyniki nie byly zadowalajace, pierwsza beta 38, druga 94, prg tylko 14 (lutka 2x1) i estradiol tylko 109 (estrofem 2x1). Po 72h, po lutce 3x2 i estrofem 2x1 nadal, wyniki zachwycajace bo hcg 334,60, prg 33,95, Estradiol 2708 .
Póki co nic nie było widać na usg w piatek, ale w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk! Bedzie to wg belly od owulacji 5t3d, od OM bedzie znacznie dalej, bo owulacja z 21dc.
Tyle o mnie :)Szczesliwie tp wypada mi w lipcu, tak samo jak rodzilam pierwsza corke, z przesunieciem o pare dni
Mysle, ze w 10 tc bedzie mozna juz fotografowac apartamencik, wiec na pewno niebawem się podziele swoim tluszczykiem
Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:31
Natalina, Malenq, FeliceGatto, Robotka1, Chanela, Martynika, Isia14, rastafanka, kambel, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tu 31 tydzień
I ze stwórcą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 00:51
Kawa, FeliceGatto, sylwia1985, Camille87, santoocha, Isia14, Robotka1, Galanea, Natalina, kambel, Daisy, Agusia2312, xpatiiix3, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny