Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada a ja w porządku oprócz senności i tych zawrotów głowy to idealnie w sumie, a syncio się ma bardzo dobrze, z dnia na dzień mówi i rozumie co raz więcej
Hej Fidelissa
Bursztynka ja myślę że bet możesz sobie odpuścić skoro w piątek wizyta, ja też mam jutro podglądzik idę ze swoim eRkiem
Mona ja na zgage jadłam w pierwszej ciąży renni kartonami, bo pomagało tylko na chwilęLivia
Nela
Marcel
-
jestem już po wizycie u zębologa. Zrobiliśmy tylko jednego ząbka bo dwa niestety powinny mieć przeczyszczone kanały i jeśli nic się z tymi zębami nie będzie dziać to mówił żeby przeczekać ciążę. Mam jeszcze parę takich małych dziureczek ale trzeba je będzie kontrolować i na razie nie robiliśmy.
Nie bolało ale miałam takie specjalne ciążowe znieczulenie.
Za chwilę drugi fotel, tym razem szperaczFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Kupiłam dwa staniki z koronki bez fiszbin w 2 paku.
Namierzylam sie sporo ale sa sukcesy:) czy wiecie, ze nie możemy nosić stanikow z fiszbinami bo uszkadzają sie kanaliki mlekowe?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Witam dziewczyny jestem w 11 tyg ciąży i dziś miałam 4 usg , to było 3 odkąd zobaczyłam maluszka i jego serduszko, więc tak dzidzia pięknie rośnie ale martwi mnie fakt że zawsze jest w tym samym miejscu i pozycji i w ogóle się nie rusza leży nieruchomo no kurcze czyżby zawsze spała???? dziś przed badaniem jakieś 20-30 zjadłam małego snickersa i nic... lekarka mówi żeby się jeszcze nie martwić bo na takim etapie to możliwe i że za tydzień mamy prenatalne to się wszystkiego dowiemy.... potwornie się boję bo jestem po 3 poronieniach i 1 martwym porodzie w 35 tyg z powodu hasimoto i niedoczynności.... napiszcie co o tym sądzicie i czy wasze maluszki też są takie leniwe.... dziękuję i pozdrawiam....kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013