Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
ja plus 6,5kg, na początku nic nie było widać, nic i nic aż nagle mnie wypchało ) ale to jest cudowne:) niech rośnie, byle tylko zdrowe były nasze dzieciaczki i dawały nam kopniaczki;))
Jadę Ewelka do sklepu, buziaczki wielkie:)Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Wow, Ewelina ale masz duży brzuch! Mój nic nie urósł w porównaniu z zeszłym tygodniem, a myślałam że jak już się pokazał to zacznie w miarę szybko się powiększać.
Ale coraz częściej czuję ruchy Szymka, więc ok. Nie mogę się doczekać kiedy będą na tyle mocne, żeby mąż mógł je poczuć
U mnie waga waha się w okolicach tej sprzed ciąży, czasem wskoczy 1kg od przodu, ale potem znów spada i tak w kółko. W sumie dobrze, nie chciałabym się roztyć
Miłego dnia Ciężarówki!Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Wow, Ewelina ale masz duży brzuch! Mój nic nie urósł w porównaniu z zeszłym tygodniem, a myślałam że jak już się pokazał to zacznie w miarę szybko się powiększać.
Ale coraz częściej czuję ruchy Szymka, więc ok. Nie mogę się doczekać kiedy będą na tyle mocne, żeby mąż mógł je poczuć
U mnie waga waha się w okolicach tej sprzed ciąży, czasem wskoczy 1kg od przodu, ale potem znów spada i tak w kółko. W sumie dobrze, nie chciałabym się roztyć
Miłego dnia Ciężarówki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:44
-
U mnie też brzuszek rósł pomału, dopiero taki na prawdę widoczny był w 5-6 miesiącu. Teraz z dnia na dzień jestem większa zaczynałam z waga 56 a teraz u mnie 73
Później wrzucę może zdjęcieEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
hej ja dzis dostalam plamienia wrocilismy dopiero ze szpitala podpieli mnie pod ktg ale wszystko dobrze dziecko starsznie ruchliwe . Pobrali moc i posiew czy cos takiego . Powiedzieli ze jak plamienie sie powtórzy to mam wrocic mnie zostawia na obserwacji . Jedziemy do domu telefon zebysmy wrocili pobiora mi krew bo jesli wczystko jest dobrze to jest to konflikt bo mam - grupe krwi i jutro mamy wrocic do szpilala dostane zastrzyk . No i piotrek niewytrzymal i zapytal sie czy chlopczyk czy dziewczynka jak robila usg no i 2 babka powiedziala prawdopodobnie dziewczynka . Ale tez pokazac nie chciala do konca niewiem po czym oni to poznaja
-
hej !
Ewelinka dobrze ze wszystko z dzidzia dobrze ! a powiedzieli co moglo byc przyczyn plamienia? daj koniecznie znać po wynikach i informuj nas na bieżąco! jak sie czujecie ? ustało to plamienie ?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Czesc Kobitki
Wczoraj na wieczor jescze pojawila sie plamka brazowego plamienia . Dzwonilismy do szpitala ale powiedzieli ze jesli nie przestanie i sie nasili zeby przyjechac .
Mam za soba nie przespana noc mala kopala krecila sie jak by wypila z litr kawy . Plamienie narazie ustąpiło mam nadzieje ze tak zostanie . Dzis jedziemy do szpitala na ten zastrzyk . Bo zrobili wczoraj usg ktg i mowia ze wszystko z dzieckiem dobrze to musi byc ten konflikt serologiczny . Pobrali mi wczoraj krew i dzis mamy jechac .Joaśka, amela lubią tę wiadomość
-
My już po scanie
Mały jest cudowny
Nasz mały wstydzioch jak chcieliśmy zobaczyć buzie to zasłaniał rączkami
Chwila nie do opisania jak się widzi już całe maleństwo, jego nóżki, rączki, buzie jak rusza usteczkami, coś cudownego
Ewel cieszę się, że u was wszytsko dobrze ładnie imię dla córeczkiEwelina.Irl, amela, santoocha, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Ewela super, że jest ok
Ja też dziś mialam usg i widzialam malutkij tyleczek i 100% płeć hihi. Buzke zakrywala lapkami, ze tylko uszko widziałam, no i stopki słodkie:) ułożona jest juz głową w dół; )
Wstydziochy te nasze malenstwa:)Driada0102, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość