Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez ok .
Co do szczepionek to musze zadzwonic i Nicolr umowic na 4 mamy z opuznieniem . Pozniej mamy na 6,12,13 msc
Nicola nauszyla sie piszczec i uszy mi dzis pekaja . Piotrek w pracy a nicola dzis miala lrzez caly dzien kiepski humor wiec nic jej nie pasowalojeszcze chwila i kapanie jedzenie i spac . Bede miala chwile dla siebie
Joaśka lubi tę wiadomość
-
U nas przekrecanko na brzuszek i podnoszenie główki w bujaczku
my trzecia dawkę szczepionki mamy w marcu. Nasze szkraby już takie duże
i coraz madrzejsze. ! Nie mogę się doczekać jak juz sama będzie siadala, Amelko to już chyba niedlugo u was
Mala ma juz większą mate do swoich przekrecanekEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ale niewiem czy Nicola nie zalapala odemnie bo ja przeziebiona bylam . A teraz ona ma kaszelek nie taki straszny i niewiem czy to nie od sliny jak tak piszczy . No zobaczymy jak bedzie do pon jak nicnie bedzie zapisze ja na szczepienie .
Dzis Nivola obsikalamnie i moje lozko jak jej zmienialam pampersa .
Widzisz Jolaska i sie przekreca nie trzeba sie martwic na zapas bo kazde dziecko w swoim tepie .
Buziaki dla was :*Joaśka lubi tę wiadomość
-
Hej
Mój Szymek siadł sam! Zacisnął rączki na moich palcach, siłował się, ciągnął i nagle siup!- udało mu się! Gnojek jeden... Hamuję go jak mogę, bo to dużo za wcześnie, ale wtedy płacze. I co tu z nim robić? Za to na boki nawet nie próbuje sie przekręcać...Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Hej .
Jolaska ja podalam pierwszy kleim na mleko mm . I podalam pierszy jak nie podalam jeszcze obiadkow . dostawala na sniadanie i kolacjie . Teraz jej daje kasze tez dostaje na sniadanie i na kolacjie . . Tez narazie kupuje sloiczki bo nicola cos nie chce jesc moich obiafkow jak jej gotuje . Chociaz robie to codziennie i sprawdzam ale co ty sloiczek wygrywa .
Santocha silny chlopak .Joaśka lubi tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Ewela ale jak podawalas kleik albo kaszke małej? Lyzeczka? Ile Ci jadła?
Santocha bardzo silny chłopczyk!
Kaszke daje z lyzeczki . na poczatku tez tylko troszke a teraz jej robie 120 ml to zjada wieksze pol wstaje mi po 9 wiec po 10 dostaje kaszke pozniej o 13 obiadek 16:30 mniej wiecej mleko po godzinie deserek i kaszke kolo 19 i po 22 butla na dopelnienie i spi mi ostatnio do 7o 7 butla i do kaszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:47
Joaśka lubi tę wiadomość
-
u nas tez sliniaki non stop:) ale zabkow nie widac... a wypatruje codziennie
mala zmienila mi troche godziny pobudki, spala mi od 20 do 5, potem do 8 rano, teraz budzi sie o -2-3 potem, 6-7 .ale nie mam i tak na co narzekac, jest grzeczna i radosna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:18
Ewelina.Irl, amela lubią tę wiadomość
-
U nas Nicola zasypia 19-20 zje jeszcz 22 i spi zazwyczaj do 7rano nieraz sie obudzi na picie czy smoka chce . I spi do 9-10 dzis wyjatkowo zrobila tacie pobutke o 7i juz nie zasnela a tata mial ustawiony budzik na 8bo na 9do pracy hihi
Joaśka, amela lubią tę wiadomość
-
Helol
U nas juz dwie dolne jedynki saAle juz ida gorne jedynki
Nela zasypia ok 20-20:30 a spi roznie jak nie szly zeby to pobudki dwie w nocy ok 24 i 3/4
Ostatnio Nela zaczela grysc mame podczas karmieniaa jak mowie ala to zaczyna sie smiac i znowu zaczyna grysc
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
A Nela wogole sie jakos nie slini
Jeszcze z nowosci to Nela juz obkreca sie z brzucha na plecy i na odwrot, wiec turla sie po podlodze caly czasno i obreca sie sama wokol wlasnej osi
Czekamy na wiosne i czestsze spacerki a Wy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:27
Ewelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej my wrocilismy wczoraj od siostry . Zlapal nas najpierw deszcz a pozniej snieg
na dodatku zostalam okradziona w autobusie z 2 telefonow bo mialam wozek i torbe w bagazniku autobusa . Wyciagajac torbe i wozek z bagaznika wybiegl z niego chlopak pewnie musial wsiasc na lotnisku bo na dworcu nie mozliwe bo za duzo ludzzi stalo . no i przeszukal wszysykie torby bo mialam jakiejs babki kosmetyki . Masakra . Na dodatku wozek do prania bo caly brudny musial z butami chodzic
-
Nicola taki smieszek kochany . Jak tylko wstanie to ma usmiech na buzce .
Wiecej jej nie pochwale ze ladnie spi hehe . Bo sie przestawila i wstaje 7:30-8 he ale w novy przesypia cale . Wiec dlatego tak wstaje bo jak sie w nocy budzila to pozniej odsypiala do 9-10
Dzis ladne slonko ale mrozno . Nivola teraz spi wiec ogarne sobie troszke pozniej spacerek i obiadek bo tata z pracy wroci glodny jak wilkJoaśka, Joaśka, Joaśka, Joaśka, Joaśka lubią tę wiadomość