Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie ufff. Z dzieciatkiem wszystko dobrze,rosnie, serce bije jak dzwon. TAKZE poki co jest ok. Gin sam nie wie skad mIalam to plamienie. Ale najwazniejsze ze u nas wszystko w porzadku
Do tego ciaza laskawa i bardzo dobrze sie czuje, brak jakis objawow i tryskam energia mimo tych upalow.okularnica91, cotton, AleKsandra, Klio86, mmalibu, ppieguskaa, antonna, sasquacz, dana222, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi powolutku (naprawdę powolutku) wraca apetyt. Bywają chwile że mam ochotę na coś konkretnego i ze smakiem wcinam. Dzisiaj tak miałam z chlodnikiem z ogórka. Zamówiłam na mieście i przezylam rozkosz dla podniebienia:)..ryzyko takiej dyspensy oczywiście że będzie mnie wieczorem mdlic..
-
Hej dziewczyny!
A mnie dzisiaj boli głowa okrutnie, przespałam się w końcu godzinke bo mój brat wrócił z pracy i zajął się moja córeczka chwile, poszła spać a ja z nią. Rano z mężem byliśmy w szpitalu zaszczepić córeczkę ma gruźlicę, brakowało nam Tej szczepionki bo w de jej bie dają.
Miałam bezsenna noc prawie cała, bo mężowi zachciało się igraszek i tak mnie pogniotł ze chyba dlatego potem nie spałam..
Stad tez ból głowy i zle samopoczucie dziś.
Dopiero będę się brać za „obiad”.
Jutro wizyta o 11:10.. zobaczymy co tam się w brzuszku dzieje, mam nadzieje ze wszystko gra ale w dalszym ciągu nie będę uważała tego czasu do conajmniej 14 tc za bezpieczny..
Jutro będzie 9tc2dc, jestem tez ciekawa czy to się pokryje wg tego ostatniego usg z 5tc6dc..
Cieszę sie ze u was same dobre wieści.
U mnie symptomy w normie, mdłości nieduże a najbardziej doskwierają sutki 😣 No i te okropne migreny ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 17:15
-
ppieguskaa wrote:Ja po wizycie.. Jest mały człowiek.. Z pomiarów wychodzi 8tc0
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Klio86 wrote:Jakaś taka zrezygnowana jesteś? Czy mam tylko takie wrażenie?
Tylko mi oddział ginekologiczny zamknęli w szpitalu co ostatnio rodziła.. Ii tym samym mój lekarz prowadzący zmienił szpital.. Ii teraz pracuje.. W szpitalu o 150km dalej. Ii nee wiem czy szykac innego czy chodzić do niego. Aa poród iść do szpitala bez lekarza prowadzącego.. No nee wiem -
I_1985 wrote:Cześć
Ja dziś też mam zjazd i stres...odebrałam wyniki z toksoplazmoza i cała w stresie jestem bo wyszło IgG dodatnie i IgM dodatnie:/ w poniedzialek mam prywatna wizytę u lekarza zakaznego, bo nie wytrzymam 2 tyg....
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Ja dziś też mam zjazd i stres...odebrałam wyniki z toksoplazmoza i cała w stresie jestem bo wyszło IgG dodatnie i IgM dodatnie:/ w poniedzialek mam prywatna wizytę u lekarza zakaznego, bo nie wytrzymam 2 tyg.... -
Ja dziś też mam zjazd i stres...odebrałam wyniki z toksoplazmoza i cała w stresie jestem bo wyszło IgG dodatnie i IgM dodatnie:/ w poniedzialek mam prywatna wizytę u lekarza zakaznego, bo nie wytrzymam 2 tyg.... -
Wielkie dzięki za podpowiedź z tą awidnoscia 😘😘😘
Szkoda tylko że mój ginekolog na to nie wpadl:/ niestety wyniki za tydzień dopiero
dziekuje:**
PS ja jestem roztrzepana panikara, która nigdy na nic nie choruje poza kabaret i 1x do roku zatokami a tu taki numer... -
A jaki masz ten wynik? Możesz podać wartości? Jeśli byłaś chora przed ciąża to dobrze. W którym jesteś tygodniu?
Angelius Provita -
SusieOne wrote:A jaki masz ten wynik? Możesz podać wartości? Jeśli byłaś chora przed ciąża to dobrze. W którym jesteś tygodniu?
Niestety dopiero za tydzień podam:/
Inny ginekolog, powiedział że skoro 6l temu zdiagnozowano IgG to podobno są przeciwciała i jest ok, ale to tylko podobno -
I_1985 wrote:Niestety dopiero za tydzień podam:/
Inny ginekolog, powiedział że skoro 6l temu zdiagnozowano IgG to podobno są przeciwciała i jest ok, ale to tylko podobno
To igm wskazuję na świeże zakażenie lub przebytej niedawno
Angelius Provita -
Ja kiedyś czytałam, że kobieta planowała ciąże i lekarz zalecił m.in. badania toxo. Zrobiła i wyszło że choruje, także zaczela się leczyć i mimo to przez kilka lat w badaniach jej wychodziła niby swieza infekcja... Cyrki wychodzą z tymi badaniami, a kobieta się zamartwia, często pewnie niepotrzebnie..
-
Myślę że powinnaś skonsultować z lekarzem, ewentualnie powtórzyć lub zrobić badania rozszerzone. Ja miałam podobnie tylko nie toxo i po rozszerzonych wyszło Oki. Ale mialam sprawdzone i święty spokój, bo w zapewnienia lekarzy żeby się nie martwić już nie wierze...
Ja mam połowę 11tyg i zero objawów teraz, może poza zaparciami. Aż nie wierzę że tak lekko będzie 🤩